Buz Lazer İle Yaza Pürüzsüz Bir Ciltle Girin

Covid-19 tedbirleri kapsamında alanında uzman güzellik uzmanları ile artık buz lazer epilasyon yaptırabilir ve kıllardan kurtulabilirsiniz.

Buz Lazer İle Yaza Pürüzsüz Bir Ciltle Girin

Türkiye'de bu konuda oldukça yetkin uzmanların bulunuyor olması, Avrupa'dan birçok kadının da tercihini Türkiye'den yana kullanmasına neden oluyor. Kıl ve tüy sorununa kesin çözüm olarak karşımıza çıkan buz lazer, kadınların olduğu kadar erkeklerinde tercihi olarak karşımıza çıkıyor.

Öncelikle bu harika teknolojinin avantajlarını da sizlere anlatalım. Üstelik diğer uygulamalara nazaran çok daha başarılı sonuçları da beraberinde getiriyor olması ve sağlık açısından hiçbir sorunda bulunmamasından dolayı, gönül rahatlığı ile bu uygulamayı yaptırabilirsiniz. Kılları kökünden çekme veya yakma işlemi olmaksızın, yani kıl köklerine zarar verecek şekilde değil, soğuk işlem uygulanarak kıl köklerinin tahrip edilmesi yönteminin kullanıldığı bu uygulama ile kıllardan sonsuza kadar kurtulabilirsiniz. Ayrıca diğer lazer uygulamalarında ya da iple çekme, ütüleme yöntemi ile yakma epilasyon şekillerinde kıllar yeniden çıkabiliyor.

Buz Lazer İle Yaza Pürüzsüz Bir Ciltle Girin

Buz Lazer Sayesinde Kıllara Son

Ayrıca etkili olan diğer uygulamalarda zaman olarak da ağrılı işlemleri olmasından dolayı, daha az tercih ediliyor. Acı eşiğinin en az olduğu ve hatta acısız işlem olarak bilinen ve tabii ki uygulamanın ağrısız, şişlik olmaksızın ve kızarma gibi durumların sadece hassas ciltlerde yaşandığı bu uygulama yani buz lazer sayesinde, farklı epilasyonlara ihtiyaç duymadan kıllardan kurtulmuş olacaksınız. Buz lazer yani bir diğer adıyla soprano ice tüm bunların önüne geçiyor ve sizlere hem acısız hem daha az seans hem de daha etkili sonuçlar veriyor.

Üstelik kıl durumuna göre farklı dalga boylarının gönderilmesi de mümkün olduğu için, çok zorlu tenlerde ve kıllarda dahi istenilen sonuç yani kılsız bir hayata kavuşmuş oluyorsunuz. İstenmeyen kıl probleminden kurtulmanın dünya genelinde en etkili ve konforlu yolu olarak görünen buz lazer ile hayatınızdan kılları tamamen çıkarmış olacaksınız.

Böylelikle ağda, tüy dökücü krem, jilet gibi kıl alma yöntemlerini de unutacak ve çileli günlere son vereceksiniz. Kadınlar için bu durum çok hassas olması nedeniyle sadece birkaç seans da kıllardan kurtulmak mucize ve hayal gibi geliyor. Ancak bu hayalin epilasyon teknolojisinin zirvesinde olan buz lazer ile çok daha güvenli bir hale geldiğini de söyleyelim.

Buz Lazer İle Yaza Pürüzsüz Bir Ciltle Girin

Tüm Vücuttan Kılları Aldırın

En kısa sürede ağrısız ve acısız bir şekilde kıllarda kurtulacağınız bu yöntem yüz, koltuk altı, bacak, genital bölge, sırt, kol ve göğüs gibi en hassas bölgelere dahi uygulanmaktadır. Kısacası elinize bir tüp tüy dökücü krem aldığınızda nerelere uygulayabiliyorsanız, aynı şekilde buz lazer ile de bunu yapmış olacaksınız. İşlem kalıcı olmasından dolayı, dünyanın her yerinde etkili bir lazer epilasyon olarak karşımıza çıkıyor. Kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de lazer epilasyon yaptırıyor olmasından dolayı, onlar için de uygun yöntem olduğunu söyleyelim.

Kılın rengi ve tenin rengi tabii ki önemli olsa da buz lazer sayesinde farklı dalga boyları gönderildiği için, çok zorlu tenlerde dahi işlem yapılması mümkün oluyor. Üstelik buz lazer fiyatları diğer lazerden daha uyguna geliyor. Kesin sonuç aldığınızı düşünürsek eğer, güzellik uzmanlarının tercihi olan bu yöntemi sizde kullanabilirsiniz.

Buz Lazer Vücuda Zararı Dokunur mu?

Hayır dokunmaz. Ancak hassas cilde sahip olanlar için birkaç günlük kızarıklık olması mümkündür. Lazer epilasyonlar arasında en güvenilir ve sağlıklı yöntem olan buz lazer, herhangi bir zararı bulunmadığı için, emzirme döneminde olan annelerin bacak bölgesinde ki kıllarının alınması da mümkün oluyor. Tabii ki bunun için öncelikli olarak doktorunuza başvurmanız gerekiyor. İşlem sırasında da acı ve ağrı da olmamasından dolayı ve tabii ki genital bölgeye dahi güvenle uygulanıyor olması ve lazer uygulamasının hormonlara ya da yumurtalıklara zarar da vermediği için, rahatlıkla yaptırabilirsiniz.

Ama kimlerin yaptırmasında sıkıntı olur derseniz, tabii ki başta hamileler hiçbir şekilde yaptıramaz. Hamilelik ve emzirme dönemi dışında yapılan lazer epilasyon uygulaması iç organlara zarar vermiyor. Sağlık konusunda kronik rahatsızlıkları bulunanların da öncelikle doktorlarına başvurmaları gerekiyor. Klinik testlerinde tespit edilen durumlara göre buz lazer cilde zarar vermemekle birlikte, hassas cilde sahip olanlarda birkaç günlük kızarıklık veya morarma olması durumları görünebiliyor.

Buz Lazer İle Yaza Pürüzsüz Bir Ciltle Girin

Epilasyonda Fiyatlar Nasıl Belirleniyor?

Fiyatlandırmalar genel olarak seanslara göre belirleniyor. Tabii ki en önemli faktör bu olarak karşımıza çıkıyor. Ancak seans ile birlikte uygulanacağı yer, kılların durumu ve cildin hassaslığı da diğer fiyat belirleme kriterleri arasında yer alıyor. Kısacası kişinin kilo yapısına, kıl yapısına göre fiyatlarda değişiklik görünebilir. Bazı kişilerin kıl kökleri çok zayıf, bazılarınınki ise çok daha güçlüdür. Buz lazer yaptıracak olan kişinin kıl yapısı incelenerek seans sayısı belirlenir ve buz lazer fiyatları da buna göre belirlenir.

Herkesin bildiği gibi istenmeyen tüylerde açık renk olan tüyler ve ince yapıda olanlar oldukça zor şekilde müdahale edilerek kıl köklerine ulaşılıyor. Hatta bir çok lazer uygulamasında bu tür durumları olanlara işlem yapılmıyor. Bu tür kıllara sahip olanlardan ise jilet ile işlem yaparak kıllarını kalınlaştırması ve sonrasında epilasyon yaptırmasının uygun olacağı söyleniyor. Buz lazer ise bunların tamamını ortadan kaldırmış durumda.

2013 yılında geliştirilen ve gelişmesi sürekli devam eden buz lazer, günümüzde mükemmel çözümler sunuyor. Lazer epilasyon denildiğinde ilk akıllara gelen bu uygulama açık renk ve güçsüz tüylerinde yok edilmesini sağlıyor. Artık ister koyu renk, güçlü kökleri olan tüyleriniz olsun, isterseniz incecik yapısı olan, açık renk tüyleriniz olsun. Buz lazer başlıkları için bunların hiç birinin önemi olmadığını epilasyon yaptıranlardan öğrenebilirsiniz.

Buz Lazer İle Yaza Pürüzsüz Bir Ciltle Girin

Pürüzsüz Bir Cilt Sizi Bekliyor

Güzellik uzmanlar ile birlikte alacağınız kararlar doğrultusunda, ister tüm vücut, isterseniz de bölgesel olarak buz lazer yaptırabilirsiniz. Yaptıracağınız buz lazer ile birlikte kıllar artık hayatınızdan tamamı ile çıkacağı için farklı hiçbir tedaviye de ihtiyaç duymamış olacaksınız. İlk defa lazer epilasyon yaptıracakların mutlaka buz lazer güzellik merkezlerine uğramaları gerekiyor. Buz lazer epilasyon cihazlarının son teknoloji cihazlar olmasından dolayı, acısız bir süreç yaşamanız kaçınılmaz olacaktır.

Dünya genelinde bu kadar kaliteli bir sistem ile kılların alınıyor olmasından dolayı, bugün sizde buz lazer yaptırarak kolay bir şekilde kıllarınızdan kurtulabilirsiniz. Artık daha etkin bir şekilde vücudunuzda çıkan tüm kıllardan kurtulmak sizin elinizde olduğu için, tercihlerinizi de buna göre yapmalısınız. Ten renginize göre dalga boyu gönderiliyor olmasından dolayı, kıl türünüze göre artık doğru işlem yapılmış olacak ve kıllardan kurtulacaksınız. Buz lazer diğer epilasyon türlerine göre bir çok avantajı da beraberinde getiriyor. 6 farklı ten renginde işlem yapabilen bu cihaz, buğday tenli, beyaz tenli, bronz ve esmer tenliler için de iyi sonuçlar veriyor. Kısacası bu ülkede yaşayan kadınlar için en iyi çözümleri sunuyor.

Buz Lazer İle Yaza Pürüzsüz Bir Ciltle Girin

Buz Lazerin Diğerlerine Göre Avantajları

Bir çok avantajı bulunmakla birlikte, başlıca avantajı ten rengine uygun olması ve kıl türlerine göre de etkili sonuçlar vermesidir. Buna göre 6 farklı ten rengine uygun olan ve kıl tiplerine göre de kesin çözümler sunan bu uygulamanın seansları ise ortalama 40-60 dakika sürüyor. Ayrıca 4-6 seans arasında kıllardan kurtulabiliyorsunuz. Daha zorlu olan tenlerde ise bu süreç 10-12 seansa kadar çıkabiliyor. Özellikle ince tüylerde de sonuç verdiği için, daha fazla tercih edilir duruma gelmiş durumda.

Buz lazerin oldukça avantajlı olmasından dolayı, kadınların ve erkeklerinde tercihleri arasında bulunması nedeniyle buz lazer yaptıranlar arasına sizde girebilirsiniz. Üstelik bu tür epilasyonlarda, herkesi memnun etmek oldukça zor olmakla birlikte, buz lazerde %90 başarı oranı elde edildiği de biliniyor.

Buz lazer cihazlarının kalitesi de tabii ki bu süreci etkiliyor. Üstelik hem süreci hemde buz lazer fiyatları içinde cihazın fiyat oranında bir artış yaşattığını söyleyelim. Ancak bir kerelik yapacağınız bu ödeme ile sonsuza kadar kıllardan kurtulacağınızı düşündüğünüzde, çok büyük sorun olmayacağını da görmüş olacaksınız.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡