Cameron Boyce kimdir? Cameron Boyce neden öldü?

Ünlü oyuncu Cameron Boyce'un genç yaşta ölümü hayranlarını çok üzdü. Oyuncunun ölümü sonrası birçok kişi internette Boyce'un adını aratıyor. Peki Cameron Boyce kimdir? Cameron Boyce neden öldü? Detaylar haberimizde..

Cameron Boyce kimdir? Cameron Boyce neden öldü?

Ünlü oyuncu Cameron Boyce 20 yaşında hayata gözlerini yumdu. Boyce'un sevenleri ve hayranları yas tutarken birçok kişi de internet üzerinde Boyce hakkında bilgiye ulaşmaya çalışıyor. Peki Cameron Boyce kimdir? Cameron Boyce neden öldü? Ayrıntılar haberimizde...

Cameron Boyce kimdir? Cameron Boyce neden öldü?

CAMERON BOYCE KİMDİR?

Cameron Boyce, 28 Mayıs 1999 Amerika'da dünyaya geldi. Dısney Channel'daki 'Jessie' isimli dizide 'Luke Ross' karakterini canlandırarak dünyaca üne kavuşan Cameron Boyce, 2011 yılında Shake It Up dizisinde konuk oyuncu olarak dans etti ve dikkatleri yeniden üstüne çekmeyi başardı. Boyce, ayrıca 2008 yılında çekilen çekilen 'Aynalar' adlı korku filminde ise, 'Michael Carson' adındaki evin en küçük çocuğunu canlandırmıştır.

Cameron Boyce kimdir? Cameron Boyce neden öldü?

CAMERON BOYCE NEDEN ÖLDÜ?

2011 yılında yayınlanmaya başlayan yabancı dizi Jessie'de boy gösteren Cameron Boyce'tan acı haber geldi.

Genç oyuncu 20 yaşında sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yitirdi. Jessie'nin Luke'u, Descendants'ın Carlos'u olan Cameron Boyce için sosyal medyada yüz binlerce paylaşım yapıldı.

Cameron Boyce kimdir? Cameron Boyce neden öldü?

CAMERON BOYCE'UN YER ALDIĞI PROJELER

Cameron Boyce’nin en iyi bilinen rolü Dısney Channeldeki “Jessie” (Luke Ross karakterini canlandırdı.) Cameron boyce 2011 de Shake It Up dizisinde konuk oyuncu olarak da dans etmiştir. Ayrıca 2008 de çekilen ‘Aynalar’ adlı korku filminde Michael Carson adındaki evin en küçük çocuğunu canlandırmıştır.En son ”Gamers Guide Pretty Much Everything”filminde oynadı(Conor).

Farklı olarak da, Panic! At The Disco adlı rock müzik grubunun, ‘That Green Gentleman’ adlı müzik klibinde kısa bir rol almıştır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡