Başkan Erdoğan, AK Parti Konya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu! "CHP, Türkiye'nin içine sokulmuş bir Truva atıdır"

Başkan Erdoğan, AK Parti Konya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan, AK Parti Konya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Başkan Erdoğan'ın önemli satırbaşları şu şekilde;

"KONYA, AK PARTİ'NİN DE EN BÜYÜK KALESİDİR"

Bu güzel Konya'da bir kez daha sizlerle olmanın memnuniyetini yaşıyorum. Sadece belediye hizmetleri, özel sektör ve kamu yatırımlarında değil spor etkinliklerinde de ön plana çıkıyor. İslami Dayanışma Oyunları'na başarıyla ev sahipliği yapan Konya, binlerce sporcuyu misafir etti. Konya'dan tüm dünyaya barış ve kardeşlik mesajları verdik.

Konya'nın artık uluslararası organizasyonların merkezi olacağına inanıyoruz. Biz de desteğimizi sürdüreceğiz. Konya'nın bizim siyasi mücadele tarihimizde çok özel bir yeri var. Türkiye'nin en zorlu döneminde Konya cesareti ve duruşuyla her zaman kendinden söz ettirmiştir. Sizler, demokrasimize yönelik tüm tehditler karşısında milli iradenin yanında oldunuz. AK Parti'nin de en büyük kalesidir. Erbakan Hocamızdan sonra kurulan partinin varisleri aynı istikamette yürümese de, biz yeni bir dönemi başlattık ve Türkiye'nin bir numaralı partisi olduk.

Cumhur İttifakı olarak bu gücümüzü ülkemizin geneline yaymak suretiyle devam ediyoruz. Sizlerin hayır duasını hep yanımızda hissettik. Biz sevgimizi lafta bırakmıyoruz, eserler ve icraatlar ile ortaya koyuyoruz.

aa-20221126-29557472-29557465-cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan.jpg

RUSYA-UKRAYNA KRİZİNDE DİPLOMAİTK ZAFER

Son 20 yıldır olduğu gibi bundan sonra da diğer 80 ilimizle birlikte Konya için de çalışmaya ve taş üstünde taş koymaya devam edeceğiz. Biz birileri gibi, musluğun anahtarlarını değiştirenlerden değiliz. Biz alt yapı ve üst yapısıyla birlikte yaparız. Bunlar sadece günü kurtarmanın peşinde. Biz Türkiye Yüzyılını gerçeğe dönüştürmenin peşindeyiz. Daha güçlü bir Türkiye bırakmak için çalışıyoruz. Bölgemiz ve küreselde gelişmelere ve muhalefete rağmen bu politikalarımız devam ediyor. Bay Kemal yıllarca şehir hastanelerimizi eleştirdi. SGK'yı batıran sensin. Bay Kemal'in kötülediği bu tesisler, koronavirüsle mücadelemizde önemli roller üstlendi. Aynı basiretsizliği Rusya Ukrayna krizinde de yaşadık. Bunlar bizi Batı'ya sırtımızı dönmekle suçladı. Türkiye, her iki komşusunu da gözetti, hem de krizden çok az etkilendi ve tüm dünyanın takdirini kazandı. Bununla da kalmadık, tahıl anlaşması ve esir takasıyla kimsenin cesaret dahi edemediği diplomatik zaferlere imza attık.

Bana dedikleri hep şu, 'Ya Başkan, bir taraftan Putin bir taraftan Zelenski, her iki tarafı nasıl idare ediyorsun?', 'O, bir sırdır' dedik. Biz dost kazanma üzerine politikalar ulaştırdık. Şimdi tahıl gidiyor mu, gidiyor. Şimdi buğday alıp un yapıp bunu fakir ülkelere göndermenin hazırlığı içindeyiz. Türkiye, bu. Bay Kemal, buna senin hayalin bile ulaşamaz. Bizim icraatımızın ulaştığı yere senin hayalin bile ulaşamaz. Kıtlık çekenler, Karadeniz'den giden tahıl gemileri sayesinde fakir ülkeler rahat bir nefes aldı. Avrupa kışı nasıl geçireceğiz diye düşünürken biz içimiz rahat kışa giriyoruz. Bay Kemal ve ekibiyle Türkiye kuyuya inseydi biz de benzer sorunlarla ulaşırdık. Faizde tek haneye indik mi, indik. Bundan sonra da böyle devam edecek, enflasyon da inecek. Tüm yatırımcılara seslendik.

Bir gecede verdiğimiz 252 şehidimizi itibarsızlaştırmaya, vizyon projeleri sabote etmeye kalktılar. 18 Mart Çanakkale Köprüsü nasıl olduysa, Kanal İstanbul da öyle olacak. Bay Kemal, senin aklın bu işlere ermez. Denizin altından Marmaray'ı geçirdik, engellemeselerdi 4 yıl erken bitecekti. Bir de Artvin'de Yusufeli Barajı ve santrali tamamen milli bütçeyle yaptık, 35 milyara mal oldu. Her yıl 5 milyar oradan geri dönüş ve 7 yılda kendi kendini finanse edecek.

aa-20221126-29557472-29557466-cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan.jpg

YERLİ OTOMOBİL TOGG

TOGG, yerli otomobil. Önce ne dedi, fabrikası yok dedi, buna rağmen davet edelim de gelsin görsün dedik, gelmedi. Ortağı da gelmedi. O hiç olmazsa yanından birilerini gönderdi, şimdi haber göndermişler, gezmek istiyoruz dediler, e gelsinler dedim, gelsinler. TOGG, şubat mart gibi yollara koyuluyor. Şimdi yabancı yatırımcılar gelmesin dedi, demeçler verildi, Türkiye Cumhuriyeti ile uyuşturucu ticaretini yan yana getirdi, böyle bir şey olabilir mi, ya Kemal kendine gel, senin yanındaki PKK'nın uzantılarıyla yürümedik seninle bu yollarda, sen bu yollarda onlarla yürüdün. Sen PKK'nın uyuşturucu ile ayakta durduğunu bilmiyor musun? Bütün o kökleri benim askerim toplayıp imha ederek mücadelesini sürdürüyor. Şu anda sanayimizle, teknoloji ve savunmada attığımız adımlarla yerlilik oranımız yüzde 80' e çıktı.

KIZILELMA 2023 SONUNDA SERİ ÜRETİME GEÇİYOR

Bizim 20 yıl önce İHA'mız, SİHA'mız mı vardı, KIZILELMA'mız mı vardı? Şimdi hepsi var. İlk seçimi kazandığımızda AB ülkeleri ve ABD'ye gittik. ABD'nin başında Bush vardı, bize söz verdiniz ama bize İHA bile göndermiyorsunuz dedim. O zamanın Dışişleri Bakanı dedi ki, Türkiye'ye İHA gönderelim dediler ve verdiler. Biz zannettik ki bizde kalacak ama bize en fazla 48 saat kalacak şekilde verdiler. O İHA'larla koordinatları tespit ediyorduk. O zaman Özdemir Bayraktar, çocuklarıyla adımı attı ve ilk etapta İHA'yı yerli olarak üretmeye başladılar. Aradan kısa bir süre sonra SİHA'yı da yaptı. Şimdi ihracat da başladı. AKINCI üretildi bir de şimdi. Bir de KIZILELMA var, 2023 yılının sonuna doğru seri üretime geçecek.

aa-20221126-29557472-29557470-cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan.jpg

"CHP, TÜRKİYE'NN İÇİNE SOKULMUŞ BİR TRUVA ATIDIR"

Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir muhalefete rastlayamazsınız. Bunun için mevcut yönetim içinde CHP, Türkiye'nin içine sokulmuş bir Truva atıdır diyoruz. CHP, emperyalistlerin oyuncağı haline dönüşmüş bir yapıdır, diyoruz.

2023 seçimleri Türkiye'nin önünde yeni ufuklar açmakla kalmayacak. Partimizin tüm neferlerine önemli görevler düşüyor. 8 aydır toplanıp dağılmaktan başka hiçbir işi yapamayanların şimdi de sandığa gölge düşürmeye başladıklarını görüyoruz. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak önümüzdeki seçimlerde de gerekli tedbirleri alarak bunlara fırsat vermememiz çok önemli.

"OYUNLARA VE PROVOKASYONLARA GELMEYECEĞİZ"

Muhalefetin bizi çekmek istediği oyunlara ve provokasyonlara gelmeyeceğiz. Milletimizle muhabbet ve şefkatle yaklaşıp, kalpleri fethetmeye devam edeceğiz. Ülkemizi istihdamdan ihracata pek çok alanda rekorlara kırmaya ve nice abide eseri açmaya devam ettik, devam edeceğiz. Dış politikada geldiğimiz seviyenin etkilerini akıl ve vicdan sahibi herkes görüyoruz. Bunları, milletimizin her bir ferdine anlatmamız önemli. Her yavrumuzun okuluna başlarken masasında kitaplarını görüyor mu, evet, biz kitap bulamazdık, kırtasiyede sıraya girerdik.

Büyükşehirlerin tamamında şehir hastanelerini yaygınlaştıracağız, İstanbul'da 2 tane şehir hastanesi yaptık. Koronavirüs salgını olduğu dönemde adeta bir ilaç gibi geldi. Şu anda Çam Sakura tam kapasite çalışıyor. Hastalarımız diyelim ki öldü, rehin alıyorlardı. Bunların gidecek yeri yok ya.

Seçim tarihine kadar ekonomik olumsuzlukların önemli bölümünü ortadan kaldıracağız. 81 ilde üniversite yok mu? Benim derdim Iğdır'daki yavrum kalkıp Ankara'ya üniversite okumaya gelmesin. Bunu da hallettik. Bir ara tutturdular, yurt sorununu bir yılda çözeriz. 11 belediye başkanlığın var çöz onlarla birlikte, neden çözmüyorsun? Şu anda 850 bin öğrenciye biz KYK'da hizmet veriyoruz.

0
1
0
0
0
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
Son Haberler
Arda Güler, Real Madrid'de ilk kez ilk 11'de oynadığı Real Sociedad maçında gol attı
Arda Güler, Real Madrid'de ilk kez ilk 11'de oynadığı Real Sociedad maçında gol attı
Ne oldum değil, ne olacağım denmeli! Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'dan iç burkan itiraflar! ''Param biteceğine inanmazdım''
Ne oldum değil, ne olacağım denmeli! Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'dan iç burkan itiraflar! ''Param biteceğine inanmazdım''
TÜİK paylaştı: Trafiğe kaydedilen taşıt sayısında artış var…
TÜİK paylaştı: Trafiğe kaydedilen taşıt sayısında artış var…
FBI, vatandaşlarını lisans olamayan finansal sistemler konusunda uyardı…
FBI, vatandaşlarını lisans olamayan finansal sistemler konusunda uyardı…
Çok Okunanlar
27 Nisan 2024 Cumartesi günlük burç yorumları | Sosyalleşmek size iyi gelecektir
27 Nisan 2024 Cumartesi günlük burç yorumları | Sosyalleşmek size iyi gelecektir
Arda Güler, Real Madrid'de ilk kez ilk 11'de oynadığı Real Sociedad maçında gol attı
Arda Güler, Real Madrid'de ilk kez ilk 11'de oynadığı Real Sociedad maçında gol attı
26 Nisan 2024 Cuma günlük burç yorumları! Bugün sizi neler bekliyor? O burç sahipleri aşk hayatınıza dikkat!
26 Nisan 2024 Cuma günlük burç yorumları! Bugün sizi neler bekliyor? O burç sahipleri aşk hayatınıza dikkat!
Meteorolojiden toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 26 Nisan Cuma günü tüm ülke geneli hava durumu ve sıcaklıkları
Meteorolojiden toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 26 Nisan Cuma günü tüm ülke geneli hava durumu ve sıcaklıkları
Yorumlananlar