CHP eski milletvekili Devrim Kök, koronavirüse yakalandı

CHP Antalya İl Başkanlığı görevini sürdürdükten sonra 25. dönem milletvekili seçilen Devrim Kök, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni tip koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

CHP eski milletvekili Devrim Kök, koronavirüse yakalandı

CHP Antalya İl Başkanlığı görevini sürdürdükten sonra 25. dönem milletvekili seçilen Devrim Kök, korona virüs teşhisiyle Ankara'da tedavi görüyor.

CHP eski milletvekili Devrim Kök, 31 Ekim Cumartesi günü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, Kovid-19 teşhisiyle Başkent Üniversitesi Hastanesinde kontrol altında tutulduğunu belirterek, "Genel durumum iyi. Sağlıklı güzel günlerde tekrar buluşmak dileğiyle Türkiye'nin her yerinden arayan, soran tüm dostlarıma teşekkür ediyor, minnetlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. Kök'ün tedavisinin devam ettiği öğrenilirken vatandaşlar tarafından Devrim Kök'ün hayatı merak konusu oldu. 

CHP ESKİ MİLLETVEKİLİ DEVRİM KÖK KİMDİR? NERELİ? KAÇ YAŞINDA?

1977 yılında Antalya'da doğan Devrim Kök, 43 yaşındadır.

İlk ve orta öğrenimini Manavgat ve Antalya'da tamamlamasının ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Okul yıllarında genç millî takım düzeyinde millî takım ve Antalyaspor formalarını giyen Kök, 1995 yılından itibaren inşaat ve turizm sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde yöneticilik yaptı.

CHP eski milletvekili Devrim Kök, koronavirüse yakalandı

Siyasi hayatına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kollarında başlayan Kök, CHP örgütlerinin her kademesinde çalıştı. Antalya Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Antalya İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı ve Antalya İl Başkanlığı görevlerini sürdürdü.

Haziran 2015 Türkiye genel seçimlerinde CHP Antalya milletvekili olarak meclise girdi. Kasım 2015 Türkiye genel seçimleri'nde tekrar seçilen Kök, günümüzde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesidir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡