CHP'li Özkoç'a yumruk atan AK Partili vekil ameliyata alındı

TBMM Genel Kurulu'ndaki kavgada CHP'li Engin Özkoç'a yumruk atan AK Partili İbrahim Halil Yıldız'ın elinde, üç parçalı kırık oluştuğu öğrenildi.

CHP'li Özkoç'a yumruk atan AK Partili vekil ameliyata alındı

TBMM Genel Kurulu öncesi basınına karşısına geçen CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret dolu sözler kullanmış, ardındansa Genel Kurul'da kürsüye çıkmıştı. Özkoç'un kürsüye çıkmasının ardından kürsünün etrafını saran AK Partili vekiller tepki göstermişti. Gerginliğin ardından Genel Kurula verilen arada AK Partili ve CHP'li vekiller tekme tokat kavga etmişti.

AMELİYATA ALINDI

Kavga sırasında CHP Milletvekili Engin Özkoç'un kafasına yumruk atan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın elinde, üç parçalı kırık oluştu.Vekil Yıldız, daha sonra ameliyata alındı.

ÖZKOÇ NE DEDİ?

CHP Grup Başkan Vekili TBMM Genel Kurulu öncesi hükümeti eleştirmiş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret dolu sözler kullanmıştı.

İşte Özkoç'un skandal ifadeleri:

“Bizim şehitlerimize, ‘kelle’ diyen bir kişinin sıfatlarını sayıyorum ben size. Şehide kelle diyen kişi haysiyetsizdir, şehide kelle diyen kişi Türkiye Cumhuriyeti’nde şerefsizdir, şehide kelle diyen kişi onursuzdur, şehide kelle diyen vatan hainidir. Bu kişi Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanı olamaz, temsil edemez. Bu kişi kendi evladından, kendi çocuklarına bütün fonları oluşturup onların zenginleşmesine ve telefonlarda paraları sıfırlattığı çocuklarına bir tanesine bedelli, diğerine çürük raporu aldırıp milletin çocukları askere gidip şehit düşüp anaların bağrı yanarken konuşan o şehide ‘kelle’ diyen kişi haysiyetsiz kişidir, onursuz kişidir, şerefsiz kişidir..."

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡