Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bunların kendilerine güvenleri yok"

Kayseri'de gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı hakkında açıklamalarda bulundu. Seçime 10 ay kaldığını belirten Cumhurbaşkanı muhalefet için “Bunların kendilerine güvenleri yok" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bunların kendilerine güvenleri yok"

Kayseri'de gerçekleştirilen toplu açılış ve hızlı tren temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, muhalefetin, Cumhur İttifakı'nın başkan adayını açıklamaları ve seçim tarihi belirlemeleri konusundaki çıkışlarına ithafen “Bay Kemal, Cumhur İttifakı’nın adayı da belli seçim tarihi de belli” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunların kendilerine güvenleri yok

"BU ÜLKEYİ YÖNETMEK GİBİ BİR GAYELERİ YOK"

Muhalefetin çıkışlarına yüklenerek ifadelerine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunların kendilerine güvenleri yok. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü biz inşa ettik mi? İstanbul’da denizin altından Marmaray’ı yaptık mı? Avrasya Tüneli’ni yine denizin altından biz yaptık mı? Osmangazi Köprüsü’nü biz yaptık mı? İstanbul-İzmir 6,5 saatti, 3,5 saati biz yaptık mı? Bay Kemal sen oranın vekilisin. 26 havaalanından aldık, şuanda 58 havalimanı var. Biz yaptık mı? 6 bin 100 kilometre karayolu varken şuanda 28 bin kilometre karayoluna ulaştırdık mı? Durmak yok, şimdi diğer adımları atmaya devam ediyoruz. Millet İttifakı eğer kendilerine güvenselerdi, seçime kalmış 10 ay. En azından cumhurbaşkanı adaylarını ilan ederlerdi. Hala adaylarını açıklayamadılar. Hala diyorlar ki ‘Cumhur İttifakı adayını açıklasın, seçim tarihi belli olsun.’ Bay Kemal, Cumhur İttifakı’nın adayı da belli seçim tarihi de belli. Gerek şahsım, gerek Bahçeli defalarca seçim tarihini de adayımızı da ilan ettik. Aslında bu tavırlarıyla; kendilerine güvenlerinin olmadığını, ülkeyi yönetme sorumluluğunun altına girecek yürekleri bulunmadığını söylüyorlar. Milletimize anlatacakları vizyonları, hayata geçirecek programları olmadığını söylüyorlar. Ama bu oyunu oynamaya mecbur oldukları için de sürekli kaçak, köçek yerimiz dar türküsü söylüyorlar. İşin aslı, bunların ülkeyi yönetmek gibi bir gayelerinin de, hazırlıklarının da olmadığıdır. 7 düveli kündeye getirmiş bu millet, bu tezgaha gelir mi?” şeklinde konuştu.

1
2
1
0
1
2
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN