Dağda ayakları kırılmış halde bulunan gencin inanılmaz hikayesi!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 2 gündür yakınlarının haber alamadığı ve kayıp ihbarıyla aranan Yusuf Yücel isimli bir vatandaş dağlık alanda ayakları kırık vaziyette yaralı olarak bulundu. Dağın araçla ulaşılamayan noktasında bulunan Yücel, AFAD ekiplerinin yoğun çalışmaları ve helikopter yardımı sonucunda kurtarıldı.

Dağda ayakları kırılmış halde bulunan gencin inanılmaz hikayesi!

Hatay'ın İskenderun ilçesi  Karaağaç Mahallesi'nde oturan Yusuf Yücel isimli bir vatandaş, önceki gün kayboldu. Yakınlarının kayıp ihbarıyla arama çalışmaları başlatan yetkililer sosyal medyada da paylaşılan fotoğraflarının izini sürerek Yücel'e ulaşmaya çalıştı. Yücel, ilçe merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta kırsal alanda bulunan Suçıkağı Mahallesi'nde vatandaşlar ile korucular tarafından yaralı halde bulundu.Olay yerine gelen, itfaiye ve AFAD ekipleri, bulunduğu bölgeye çıkma imkanları olmamasından dolayı bölgeye helikopter istedi. Helikopterle kendisine ulaşılan Yücel, ilk müdahalenin ardından bölgeden çıkarılabildi.Dağda ayakları kırılmış halde bulunan gencin inanılmaz hikayesi!

2 GÜN AYAKLARI KIRIK BEKLEMİŞ

Vatandaşlar Yücel'i en son dağ civarında dolaşırken gördüklerini ifade ederek, "Dün sabah saat 09.00 sıralarında bu genç buradan geçti. Tanıdığımız birine benzemiyordu. Neden geldiğini bilmiyoruz. Biz ve korucularımız düştüğü yere gittik, alamadık. 2 gündür oradaymış, ayakları da kırılmış. Sağ olsun devletimiz helikopter geldi, kurtardılar" dedi.

Dağda ayakları kırılmış halde bulunan gencin inanılmaz hikayesi!

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡