DeAndre Yedlin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Mevkisi ne? Galatasaray'a transfer oldu mu?

Galatasaray, DeAndre Roselle Yedlin’in transferi konusunda açıklamada bulundu. Peki, DeAndre Yedlin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Galatasaray'a transfer oldu mu? İşte detaylar...

DeAndre Yedlin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Mevkisi ne? Galatasaray'a transfer oldu mu?

Galatasaray Spor Kulübü, DeAndre Roselle Yedlin’in transferi konusunda açıklamada bulundu. Peki, DeAndre Yedlin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Galatasaray'a transfer oldu mu? İşte Ayrıntılar...

DE ANDRE YEDLİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ? 

9 Temmuz 1993 doğumlu DeAndre Yedlin, Seattle'da dünyaya geldi. 27 yaşındaki Amerikalı oyuncu, sağ bek mevkisinde görev yapıyor. Transfermarkt verilerine göre, 5.00 milyon euroluk piyasa değerine sahip olan Yedlin, 1,73 boyunda ve sağ ayaklı.

DeAndre Yedlin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Mevkisi ne? GGalatasaray'a transfer oldu mu?

Deandre Yedlin, Emerald City (2004-2006), Northwest Nationals (2006-2008), Crossfire Premier (2008-2010), Seattle Sounders (2010-2011) formaları ile profesyonel kariyeri öncesinde mücadele etmiştir. 

Profesyonel olarak Sounders FC Academy, Akron Zips (University of Akron), Sounders FC, Tottenham Hotspur, Sunderland, Newcastle United takımlarında forma giydi. 

27 yaşındaki sağ bek Yedlin, 5 sezondur formasını giydiği İngiliz ekibi Newcastle United'da 125 maçta 3 gol ve 11 asiste imza attı.

GALATASARAY'A TRANSFER OLDU MU?

Galatasaray, Newcastle United forması giyen ABD'li sağ bek oyuncusu DeAndre Yedlin'in transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

"Profesyonel futbolcu DeAndre Roselle Yedlin’in kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü Newcastle United FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır"

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡