Emre Aşık kimdir? Hangi takımlarda oynadı?

Son zamanlarda Emre Aşık Yağmur Sarnıç çifti arasında yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Boşanan iki isim, çocukların velayeti için mahkemelik olmuştu. Çıkan mahkeme kararı ile velayet Emre Aşık'a verildi. Peki Emre Aşık kimdir? Hangi takımlarda oynadı?

Emre Aşık kimdir? Hangi takımlarda oynadı?

Emre Aşık Yağmur Sarnıç arasındaki büyük tartışma hala devam ederken, mahkeme kararı ile çocukların velayeti emre aşıka verildi. Peki Emre Aşık kimdir? Emre Aşık Yağmur Sarnıç çifti arasında neler geçti? Yağmur Sarnıç kimdir? Detaylar haberimizde...

13 Aralık 1973 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Futbola Sönmez Flament klübünde başladı ve 1992 yılında Balıkesirspor’a transfer olarak profesyonel oldu. Balıkesirspor’da oynarken Fenerbahçe tarafından henüz 20 yaşındayken keşfedilen Aşık, agresif futbolu yüzünden çok sayıda kırmızı kart görmesinin üzerine, 1996 yılında bedelsiz olarak İstanbulspor’a transfer oldu. Bu takımda 4 yıl forma giydikten sonra Galatasaray’la anlaştı Emre Aşık kimdir? İşte kariyeri ve hayatı...

EMRE AŞIK KİMDİR?

Emre Aşık kimdir | Emre Aşık Yağmur Sarnıç | Emre Aşık bakıcı olayı nedir

Emre Aşık 13 Aralık 1973, Bursa doğumlu , defans mevkisinde görev alan Türk eski futbolcu. 

Sönmez Filamentspor'da futbola başladı ve 1992'de profesyonel oldu. 

1992-93 sezonunda Balıkesirspor'dayken keşfedildi. 1993-94 sezonunda, 20 yaşında Fenerbahçe'ye geçti. Fenerbahçe'den bedelsiz olarak 1996'da İstanbulspor'a transfer oldu. 

4 yıl sonra Galatasaray'la anlaştı.Emre, Avrupa'da son derece başarılı günler geçiren Galatasaray savunmasında Kaptan Bülent ile sağlam bir ikili oluşturdu. 

Ağustos 2003'te Beşiktaş'a transfer oldu. 2005 yılında Teknik Direktör Rıza Çalımbay tarafından kadro dışı bırakıldı.Ve tekrar yuvasının yolunu tuttu. 

Şubat 2006'da eski kulübü Galatasaray ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Emre, daha çok futbol sahasındaki hırslı, mücadeleci ve zaman zaman sert karakteriyle tanınır. 

Futbolcunun menajerliğini spor yazarı Ogan Tarhan yapmıştır. Emre Aşık, 1 yıllığına kiralık olarak Ankaraspor'la anlaştı. Ankaraspor'da geçirdiği başarılı bir sezonun ardından Fatih Terim tarafından A Milli Takım'ın EURO 2008 kadrosuna dahil edildi. 2008-2009 sezonunda Galatasaray'a geri döndü. O sezon takımında görev aldığında ne kadar etkili olabileceğini gösterdi. 2 

009-2010 sezonun 33. haftasında Galatasaray'ın evinde oynadığı Antalyaspor maçında sonradan oyuna girerek Galatasaray formasına ve Ali Samiyen'e taraftarların tezahüratları eşliğinde veda etti. 

Millî takım kariyeri: 

Emre Aşık kimdir | Emre Aşık Yağmur Sarnıç | Emre Aşık bakıcı olayı nedir

29 Mart 1995'teki İsveç maçında attığı golle 2-1'lik galibiyetin mimarlarından biriydi. 2001-02 sezonundaki formuyla 6 yıldan sonra tekrar Türk Milli Futbol Takımı'na seçildi. 

2002'de dünya 3.sü olan A Milli takımda ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'da 3. olan A Milli takımın kadrosundaydı. 2009-10 sezonunun sonunda futbolu bırakmaya kararı verdi. Bu kararından sonra Türkiye formasıyla 19 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçta 9. dakikada Okan Buruk'la beraber oyundan çıkarak jübilesini yaptı. Toplamda 52 kez A Milli formayı giydi. 

Emre Aşık 2003 yılının transfer sezonunda Beşiktaş ile anlaşan Aşık, 2005 yılında, teknik direktör Rıza Çalımbay ile anlaşmazlığa düşene kadar Beşiktaş forması altında yeşil sahalara çıktı. 2005 yılında kadro dışı bırakılmasından sonra, 2006 yılına kadar boşta kalan tecrübeli futbolcu, eski takımı olan Galatasaray ile, 2.5 yıllık bir sözleşmeye imza attı.

2007-2008 sezonunu, kiralık olarak görev yaptığı Ankaraspor'da geçirdikten sonra, Galatasaray'a geri dönen Aşık, Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosunda EURO 2008'e dahil edilerek Milli Takım'a da başarılı bir dönüş yapmış oldu.

1993 yılından itibaren Türkiye A Milli takımında top koşturan başarılı defans oyuncusu, 2002 yılında Dünya 3.sü olan kadroda ve 2008 Avrulpa Şampiyonası'nda üçüncü olan kadrolarda yer aldı. Toplam 31 kez milli formayı giyen futbolcu, ay yıldızlı forma altında, iki de gole imza attı.

Başarıları

Akdeniz Oyunları Şampiyonluğu, 1993, Türkiye 21 Yaş Altı

FIFA Dünya Kupası 3., 2002, Türkiye A Milli

Avrulpa Futbol Şampiyonası 3., 2008, Türkiye A Milli

UEFA Süper Kupa Şampiyonluğu, 2000, Galatasaray

Türkiye Kupası 1., 2008, Galatasaray

Türkiye Lig 1., 2002, 2006, Galatasaray

BOŞANDI MI

Emre Aşık kimdir | Emre Aşık Yağmur Sarnıç | Emre Aşık bakıcı olayı nedir

Eski futbolcu Emre Aşık’ın üç çocuğuna şiddet uyguladığını, alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğunu, fuhuştan sabıkalı olduğunu ve bu nedenle de ismini değiştirdiğini iddia ederek savcılığa şikayetçi olduğu Yağmur Aşık, avukatı aracılığıyla açıklama yaptı. Avukat Levent Karakoç, “Müvekkilimizin hiçbir sicil kaydı bulunmamaktadır. Geçmişi tertemizdir ve öyle kalacaktır. İddia edilen bu lekeler, müvekkilin çocuklarının kişisel gelişimine, hayatlarına atılmıştır” dedi.

MÜVEKKİLİM BU HABERİ BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİ

Emre Aşık kimdir | Emre Aşık Yağmur Sarnıç | Emre Aşık bakıcı olayı nedir

Emre Aşık, boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık hakkında “yaralama, işkence, eziyet, kötü muamele, koruma hükümlüğünün ihlali” suçlarından savcılığa şikayette bulunmuştu. Emre Aşık’ın iddialarının asılsız olduğunu belirten Levent Karakoç şunları söyledi:

“10.03.2019 pazar günü müvekkil Yağmur Aşık hakkında Emre Aşık tarafından 08.03.2019 tarihinde Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulduğu iddiası ile basın yayın organlarında iddia edilen şikayet dilekçesi kapsamında ki haber ve beyanın içeriğini oluşturan haksız iddianın gerçek dışı olduğunu öncelikle belirtiriz. Müvekkilimiz pazar sabahı 1,3 ve 6 yaşında anne bakım ve şevkatine muhtaç üç evladının yanındayken bu haberleri büyük bir üzüntü ile öğrenmiştir. Gerek yasal haklarının temini ve en önemlisi ise bakım ve şevkatine muhtaç 3 yavrusunun velayet görevini ifası kapsamında güçlü durması gerektiğini iyi bilmektedir. Velayet anne babaların evlatlarına olan sevgi bağı kurmalarından yani şahsi haklarından ziyade bir görevdir. Haber içeriğinde müvekkilim hakkında dolandırıcılık, görevi kötüye kullanma, resmi belgede sahtecilik, para aklama gibi suçlara karışmıştır. Bu haksız beyanlar ile suçun adını dahi bu metinde müvekkilimizin ismiyle yan yana getirmekten haklı olarak imtina ettiğimiz diğer isnatla ilgili “iftira”, “hakaret”, “aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali ile diğer yasal düzenlemelerden dolayı Anayasal şikayet hakkımızı müvekkilimiz lehine kullanacağız.

MÜVEKKİLİMİN GEÇMİŞİ TERTEMİZDİR

Emre Aşık kimdir | Emre Aşık Yağmur Sarnıç | Emre Aşık bakıcı olayı nedir

Müvekkilimizce pazar günü olmasına rağmen e -devlet sistemi yoluyla temin ettiğimiz 10.03.2019 tarih saat 12.30 da alınan adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı isimli resmi belgede hiçbir sabıka kaydının bulunmadığı görülmektedir. Yani müvekkilimizin geçmişi tertemizdir. Yine tertemiz olarak kalacaktır. Ancak iddia edilen bu lekeler müvekkilimize değil, aile ve her iki tarafın çocuklarının kişisel gelişimine, hayatlarına atılmıştır. 6 yaşındaki küçük çocuk iki yıl sonra okulunda bu haberleri arkadaşlarından duyacaktır. Müvekkilimiz henüz 26 yaşını yeni bitirmiş yaşamda ki geçmişe dair en güzel kaydı üç küçük yavrusunun varlığıdır. Meslek yaşamımızdaki tecrübelerimizden birisi de sayın Savcılık makamı hazırlık bürosunun böylesine hassas konularda hiçbir hal ve koşulda görevini ihmal etmediği ve bu şikayet dilekçelerini özenle koruduğudur. Bu haksız şikayetlerin basına ve kamuoyuna yansıtılması ile toplumsal bir güç elde edileceği yönünde ki algıyla hareket edilmesi büyük bir yanılgıdır. Hukuksal talepler yüce yargı önünde değerlendirilir ve hukuksal mücadele verilir. Bu açıklama ivedilik taşıması ve minicik evlatların yıllar sonra annelerine bu ağır ve haksız haberin içeriğini sorduklarında sağlıklı bir cevap almaları için yapılmaktadır

GERÇEK DIŞI BEYAN VE YORUMLARDA BULUNDU

İstanbul 11. Aile Mahkemesi’nde açtığı davadan 2 ay önce feragat eden, müvekkilimizle yeniden yaşamak istediğini belirten, ancak öncesinde 16.11.2018 tarihinde eşim yurt dışında (müvekkilimizden bahsederek) diyen şikayetçi Emre Aşık, Anayasal şikayet hakkını boşanma davasına tesir etme gayesiyle kullanmaktadır. Gerçek dışı beyan ve yorumlarda bulunduğu anlaşılmaktadır. Kadın Hakları Bildirgesi ve ülkemizde ki tüm yasal düzenlemeler kapsamında müvekkilimizin hukuksal hakları belirli sınırlarda ( Yüce Adli Makamlar Huzurunda ) kullanılacaktır. Müvekkilimizin evlatlarına nasıl güzel davrandığı da aynı Makamın Huzurunda görülecektir. Aksini iddia eden ispatla yükümlüdür. İş bu açıklamalar devam eden boşanma davası ile ilgili olmayıp Sayın Savcılık Makamına yapıldığı iddia edilen beyanlarla ilgilidir.”

O İDDİALARA EMRE AŞIK'IN AVUKATINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Emre Aşık'ın avukatı ise şu açıklamayı yaptı;

Bugün basında çıkan haberler sonucu müvekkilime yönelik saldırılar haksızdır. Davalının çocuklarıyla ilgilenmeyip, çocukların darp edilmesine dair bulunduğumuz suç duyurusu dilekçemizde bahsettiğimiz haksız saldırıya sebebiyet veren hususlar, boşanma davası sonrası tarafımızca öğrenilen konulardır. Müvekkilim Emre Aşık, maalesef evliliği gerçekleştirdikten sonra davalının 'adını değiştirmek' üzere dava açtığını öğrenmiştir. Bahsi geçen "Barbie Operasyonu" ise boşanma davası açtığımızın hemen ardından tarafımıza 3. kişilerce bildirildiğinde öğrenilmiş ve gerekli araştırma yapılmıştır. Müvekkilimin tek gayesi darp edilen çocuklarını korumaktır. Dilekçemizde bahsi geçen diğer konular 25.02.2019 tarihinden sonra tarafımızca öğrenilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Av. Funda SADIKAHMET ALP

Emre Aşık-Yağmur Aşık davasında korkunç ifadeler! Allah'a annemi şikayet edeceğim!

Emre Aşık, boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık’a çocuklarını dövdüğü iddiasıyla dava açtı. Olayla ilgili görüntülerin sunulduğu mahkemede tanıklar, Yağmur Aşık'ı suçladı.

Futbolcu Emre Aşık’ın çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasıyla şikayetçi olduğu boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Aşık’a ‘basit yaralama ve kötü muamele’ suçlarından 2 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede çocukların darp edilmiş fotoğrafları ve tanık beyanları yer aldı. Şüpheli Yağmur Aşık,  suçlamaları kabul etmese de çocukları darp ettiği öne sürüldü. Tanık olarak dinlenen çocukların bakıcısı S. S. ifadesinde, “Yağmur Hanım sürekli çocuklarını tartaklar. Şahitlik yapmamam için beni de darp etti” dedi. Bakıcının kızı tanık Ş. S. de, "Çocuklar bağrıştığında Yağmur Hanım odaya gelerek, 'Bıktım sizden, ömrümü tükettiniz, babanıza göndereceğim" diyerek bağırırdı. Çocukların üçünde de vücutlarında morluklar gördüm" ifadelerini kullandı. Şüpheli Yağmur Aşık’ın 8 aydan 2.5 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılması istendi.

Eve gittiğimde beni döver

Okul müdürü A.D de verdiği dilekçede şunları söyledi: E.A. altına kaçırmaya başladı. Eve gitmek istemiyordu. Bana, ‘annem beni döver, bu kakalı kıyafetlerimi görmesin’ dedi. Ben de annesiyle görüştüm. Annesi bana ‘O bir canavar, biz pedagogla mı büyüdük. Biz dayakla büyüdük" dedi. E. bir gün okula tornavidayla geldi. ‘Bununla annemi, kardeşlerimi öldüreceğim. Allah’a annemi şikayet edeceğim’ dedi.” 

Emre Aşık'ın kızından korkutan itiraf

Eski milli futbolcu Emre Aşık ile çekişmeli boşanma sürecinde olan Yağmur Aşık'ın 3 yaşındaki kızları Elvin'in dün bir videosu ortaya çıkmıştı. Küçük kız Emre Aşık ile olan videoda annesinin kendisini öldüreceğini söylemişti. Elvin'in okul müdürü ise verdiği ifadede küçük kızın bir gün okula tornavidayla geldiğini ve 'Bununla annem ve kardeşlerimi öldüreceğim' dediğini söyledi.

YAĞMUR, ÇOCUKLARINI MI DÖVÜYOR?

Emre Aşık kimdir | Emre Aşık Yağmur Sarnıç | Emre Aşık bakıcı olayı nedir

Çekişmeli boşanma davaları devam eden Emre Aşık, iddiasına göre Yağmur Sarnıç evde yokken eşyalarını almaya gidiyor ve çocuklarının darp edildiğini görüyor. Bakıcı S.S. çocukları annesinin dövdüğünü söylüyor.

"EMRE AŞIK ÇOCUKLARINI DEFALARCA DÖVDÜ"

Kanal D'deki 2. Sayfa programına katılan Yağmur Sarnıç ise çocukları bakıcılarının dövdüğünü söyleyerek canlı yayında şunları söyledi: "Bu olay yaşandığında ben evdeydim. Çocuklarımı 7/24 evde tutacak halim yok. Gittikleri yer sitenin güvenlikli kamerası olan oyun alanı. Ben o arada evdeyim, oğlumla ilgileniyorum. Bir yardımcı izinli olduğu için, diğer yardımcı kızları parka götürdü.

O götürdüğü yerin her yerinde kamera var. Ben çocuklarımı ipsiz sapsız kimsenin bilmediği bir yere göndermedim. Sitenin oyun alanı. Benim haberim olmadan zaten kimse dışarı çıkamaz… Emre Aşık artık benim eşim değil, o görüntüleri izleyince bakamıyor ya kendisi daha önce çocukları defalarca dövdü. Şu an orada rol yapıyor."

"ANNE BİZİ ÖLDÜRÜR"

Yağmur Sarnıç'ın bu iddiasının ardından Emre Aşık, sosyal medyada küçük kızı Elvin ile olan videosunu yayınladı. Videoda 3 yaşındaki çocuk, babasına "Annemin yanına gitme seni öldürür" dediği anlar ve "Anne bizi öldürür" sözleri gündeme bomba gibi düştü.

ÇOCUKLARDA DARP İZLERİ GÖRÜLDÜ

Emre Aşık, eşyalarını almak için gittiği evde çocuklarını darp edilmiş şekilde görmenin ardından boşanmak üzere olduğu altı yıllık eşi ve üç çocuğunun annesi Yağmur Aşık'ın çocuklarını darp ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. İddianamede yer alan fotoğraflarda; çocuklardan birinin sol gözünün üstünde kızarıklık, diğerinin alnında morarma ve kızarıklık olduğu görülüyor.

OKUL MÜDÜRÜNÜN İFADESİ KAN DONDURDU

Okula giden çocuklardan Elvin'in okul müdürü A.D. tanık ifadesinde şunları söyledi:

"E.A. altına kaçırmaya başladı. Eve gitmek istemiyordu. Bana, 'Annem beni döver, bu kakalı kıyafetlerimi görmesin' dedi. Çok agresif olmuştu, herkese zarar veriyordu. Annesine onu pedagoga götürmesini söyledim. Annesi bana, 'Biz pedagogla mı büyüdük, dayak ile büyüdük.

Akşam eve gelince ona gerekeni yapacağım. O bir canavar, ben dövüyorum, söz dinlemezse siz de dövün. Baş edemezseniz geleyim. Tek benden çekiniyor' diye karşılık verdi. Kendisine 'Çocukları dövmeyin' deyince de 'Onu ben doğurdum, istediğimi yaparım' dedi."

"OKULA TORNAVİDAYLA GELDİ"

Okul müdürü A.D., iddialarını sıralamaya devam etti: "E.A. bir gün okula tornavidayla geldi. 'Bununla annemi ve kardeşlerimi öldüreceğim' dedi. Vücudunda morluklar vardı. 'Beni annem dövdü, ben öleceğim, cennete gideceğim. Allah'a annemi şikayet edeceğim' dedi."

Yağmur Aşık ise suçlamaları kabul etmedi. Bakıcı ile kızını eşyalarını çaldığı için işten attığını, okul müdürü A.D'nin ise Emre Aşık'a ilgi duyduğu için aleyhinde tanıklık yaptıklarını öne sürdü.

HAPSİ İSTENDİ

İddialar doğrultusunda Yağmur Aşık'ın 8 aydan 2.5 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılması istendi.

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç'ın çocuklarının velayetleri

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç arasında bir süredir devam eden kriz Emre Aşık'ın çocukların velayetini almasıyla sonuçlandı. Emre Aşık’ın çocuklarını darp ettiği iddia edilen eşi Yağmur Aşık’a 2 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Emre Aşık, kendisini aldattığı ve çocuklarına şiddet uyguladığı iddia edilen Yağmur Sarnıç'tan çocuklarını alabilmek için dava açmıştı. Alınan son dakika bilgisine göre Emre Aşık çocuklarının velayetini aldı. İşte Emre Aşık ve Yağmur Aşık arasında yaşanan gelişmeler...

Eski futbolcu Emre Aşık, 4 aydır göremediği çocukları 6 yaşındaki oğlu ile 2.5 yaşındaki kızının geçici velayetini alarak, haciz kararıyla çocuklarına kavuştu. 1.5 yaşındaki küçük kızın geçici velayeti ise anneye verildi. Yağmur Aşık (Sarnıç) sinir krizleri geçirdi.
Çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasıyla ‘basit yaralama ve kötü muamele’ suçundan 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Yağmur Aşık, çocuklarının elinden alınırken sinir krizi geçirdi. 

“USULSÜZ BİR ŞEKİLDE KARDEŞLERİ BİRBİRİNDEN AYIRDILAR”

Eski Futbolcu  Emre Aşık, Arnavutköy'de oturan Yağmur Aşık'ın evine haciz memurları ve polis eşliğinde gitti. Ancak Yağmur Aşık ile aralarında çocukların teslimi sırasında tartışma yaşandı. İki çocuğun Emre Aşık’a teslimi sırasında Yağmur Aşık’ın sinir krizleri geçirdiği kameralara yansıdı. 
Yağmur Aşık, “Şimdi ne olacak? Yalancı şahitlerle benim çocuklarımı benden aldılar. Ara kararla usulsüz bir şekilde kardeşlerin birbirinden ayrılmasına sebep oldular.  Madem böyle bir şey varsa neden küçük çocuğum bende kalıyor. Buradaki tek amaç aldığım nafaka ve alacağım tazminattır. Bu tazminatın miktarını açıklayacağım. Açıkladığım zaman bunların nasıl şeytanlar olduğunu göreceksiniz” dedi. 

Öte yandan 6 yaşındaki çocuğun, ‘gitmek istemiyorum ben, babam benim kulağımı çekti. Annemle kavga ediyordu” dediği duyuldu.

NE OLMUŞTU?

Yağmur Aşık hakkında Gaziosmanpaşa Asliye Ceza Mahkemesi’nde geçen ay çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasıyla ‘basit yaralama ve kötü muamele’ suçundan 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Davanın ardından Emre Aşık, avukatı Funda Sadıkahmet Alp aracılığıyla boşanma davalarının görüldüğü İstanbul Aile Mahkemesi’ne bir dilekçe vererek çocuklarının geçici velayetini istedi. Mahkeme, tarafların 6 yaşındaki oğlu ile 2.5 yaşındaki kızlarının velayetini baba Emre Aşık’a, 1.5 yaşındaki küçük kızın velayetini de Yağmur Aşık’a verdi. 

Yağmur Sarnıç sinir krizi geçirdi!

Emre Aşık kimdir | Emre Aşık Yağmur Sarnıç | Emre Aşık bakıcı olayı nedir

Futbolcu Emre Aşık'ın çocukları geçtiğimiz günlerde bakıcı şiddetine maruz kalmıştı. Emre Aşık bu olaydan sonra velayet davasını açıp 3 çocuğununda velayetini aldı. Çocukları evden alınan Yağmur Sarnıç sinir krizi geçirdi.

Boşanma davaları devam eden Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç geçtiğimiz günlerde bakıcı şiddeti yaşamıştı. Emre Aşık çocuklarına yapılan şiddetten sonra dava açtı. Davayı kaybeden Sarnıç ise sinir krizi geçirdi.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulunan Aşık, çocukların darp edilmiş fotoğraflarını delil olarak sundu. Cengiz Semercioğlu'nun programında yer alan habere göre; Yapılan araştırmalardan sonra mahkeme çocukların velayetini Yağmur Sarnıç'tan alıp baba Emre Aşık'a verdi. Pedagog ve polis ekipleri eşliğinde çocuklar anne Yağmur Sarnıç'tan alındı. Çocuklarını vermek istemeyen Sarnıç, sinir krizi geçirdi.

YAĞMUR SARNIÇ KİMDİR?

Emre Aşık kimdir | Emre Aşık Yağmur Sarnıç | Emre Aşık bakıcı olayı nedir

Galatasaray ve milli takımın eski futbolcusu Emre Aşık'la evli olan Yağmur Aşık, 1993 tarihinde dünyaya geldi. Genç yaşta evlilik yapan Yağmur Aşık’ın mesleği ise iç mimarlıktır. Magazin dünyasında tartışma ve kavgalarıyla gündeme gelen Yağmur Aşık, 2012 yılında Emre Aşık ile nikah masasına oturdu. 2017'de Sokakta bulduğu yaralı baykuşu veterinere götüren Yağmur Aşık, baykuşun az bulunan bir tür olması dolayısıyla bakanlığa haber verilmesi gerektiğini duyunca veterinere saldırmıştı.

Yine bir başka olayla daha gündeme gelen Yağmur Aşık, ateşlenen çocuğunu hastaneye götürdükten sonra aracını başhekimlik önüne park etmek istemesinin ardından müdahale eden güvenlik görevlisiyle tartışmış ve olay polislerin müdahalesi ile aralanmıştı.

Geçtiğimiz yıl eylül ayında meydana gelen olayda ise Yağmur Aşık, iddialara göre feribot bekleme sırasındayken 17.00'daki fotoğraf çekimine yetişmek için Eceabat İskelesi'nde feribot kuyruğuna girmeden Çanakkale'ye gelmek için istedi. Görevlilerin buna itiraz etmesi üzerine Yağmur Aşık iddiaya göre araçtan inerek hakaret etti. Olay büyüyünce Emre Aşık ve eşi Yağmur Aşık darp edildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Kadıköy’de derbinin kazananı Fenerbahçe: 2-1
Kadıköy’de derbinin kazananı Fenerbahçe: 2-1
Sıcak Gelişme: İYİ Parti Yeni Genel Başkanı belli oldu
Sıcak Gelişme: İYİ Parti Yeni Genel Başkanı belli oldu
Eski Federal Rezerv danışmanı, Trump’ın Fed planını açıkladı
Eski Federal Rezerv danışmanı, Trump’ın Fed planını açıkladı
Rasim Karadan olay açıklamalar! ''Şerefli ikincilikler böyle oluyor''
Rasim Karadan olay açıklamalar! ''Şerefli ikincilikler böyle oluyor''
Çok Okunanlar
Tarım Kredi Market, 27 Nisan-3 Mayıs tarihleri arası geçerli olacak özel indirimli ürün listesini yayınladı!
Tarım Kredi Market, 27 Nisan-3 Mayıs tarihleri arası geçerli olacak özel indirimli ürün listesini yayınladı!
27 Nisan 2024 Cumartesi günlük burç yorumları | Sosyalleşmek size iyi gelecektir
27 Nisan 2024 Cumartesi günlük burç yorumları | Sosyalleşmek size iyi gelecektir
Tarihçi İlber Ortaylı'dan Ayasofya Camii için skandal sözler! ''Namaz kılmak için gudubet bina''
Tarihçi İlber Ortaylı'dan Ayasofya Camii için skandal sözler! ''Namaz kılmak için gudubet bina''
Başkan Erdoğan'a sevgi seli! Benzin istasyonuna girdi vatandaşlarla sohbet etti resim çektirdi
Başkan Erdoğan'a sevgi seli! Benzin istasyonuna girdi vatandaşlarla sohbet etti resim çektirdi
Yorumlananlar
CHP, Saadet Partisine verdiği ödünç vekili geri çağırdı, TBMM'de Saadet Partisi grubu düşüyor
CHP, Saadet Partisine verdiği ödünç vekili geri çağırdı, TBMM'de Saadet Partisi grubu düşüyor