En çok izlenen TÜRK İnternet dizileri

En çok izlenen Türk İnternet dizilerini sizler için araştırdık. İnternet dizileri, ücretli veya ücretsiz olarak YouTube, Dailymotion, Netflix ve PuhuTV gibi siteler üzerinden yayınlanan dizi türüdür.

En çok izlenen TÜRK İnternet dizileri

Gelmiş geçmiş en çok izlenen türk yapımı internet dizilerini ssizler için bir araya topladık.

İnternet kullanımının her geçen dünya genelinde Ülkemizde artmasıyla televizyona olan rağbet her geçen gün düşüyor. . Ülkemizde de son zamanlardaki ilginin internet dizilerine yoğunlaşmaya başlamasıyla Türk yapımları da bundan kendine düşen payı almayı başardı. Bizde sizler için yapımı Türkiye’de gerçekleşen ve sevilen  internet dizilerini bir araya getirdik.

iŞTE EN ÇOK İZLENEN İNTERNET DİZİLERİ

1 Kezban 1 Mahmut Dizisi

Türkiye'nin ilk İnteraktif dizisi olma özelliğini taşıyan bu yapım öyle sevildi ki 26 Mayıs 2016 tarihinde sinema filmi vizyona girdi. Yayınlandıktan sadece 3 gün sonra 200.000 kişi tarafından fragmanı izlenen dizi, Türkiye'nin yeni fenomeni olma yolunda ilk sinyallerini vermeye başladı. Dizinin en dikkat çekici özelliği ise interaktif (etkileşimli) olması.

internet-dizileri-sahsiyet.jpg

ŞAHSİYET DİZİSİ (İNTERNET DİZİSİ)

Şahsiyet, senaryosunu Hakan Günday'ın yazdığı, baş rollerini Haluk Bilginer, Cansu Dere, Hüseyin Avni Danyal, Metin Akdülger, Necip Memili, Şebnem Bozoklu, Müjde Ar, İbrahim Selim, Fırat Topkurur'un paylaştıkları gerilim ve suç intenet dizisidir.

65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli olan Agah (Haluk Bilginer) ilecinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra'nın (Cansu Dere) kesişen yolları, heyecan dolu bir hikaye olarak karşımıza çıkacak. Peki, Agâh ve Nevra'nın adım adım birbirlerine yaklaşmaları sadece bir tesadüf mü yoksa büyük bir bulmacanın eksik bir parçası mı?

Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul'un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu'nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürmektedir. Kızı yurtdışında yaşamakta, eşi ise yıllar önce vefat etmiştir. Agâh'ın bu tekdüze yaşantısı, kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Hastalığından ötürü er geç bütün anılarını unutacaktır.

Bu gerçek karşısında başta bocalasa da Agâh, unutmanın bir fırsat olduğunu fark eder. Yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bir fırsat! Nasıl olsa işleyeceği bu suçu gelecekte hatırlamayacak, hatırlamayacağı için de vicdan azabı çekmeyecektir. Bunun yanında cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra, üzerindeki baskılar yüzünden istifanın eşiğine gelmiştir. Ancak Agâh'ın aldığı cinayet kararı, Nevra'nın hayatını da tamamen değiştirecektir.

Şahsiyet Dizisi Oyuncular

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Onur Saylak’ın, senaristliğini Hakan Günday’ın üstlendiği dizide önemli isimler var.

Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal, Necip Memili, Müjde Ar, Şenay Güler, Ayhan Kavas, İbrahim Selim, Fırat Topkorur

Şahsiyet Filmi kategorisi

Dram, Polisiye

internet-dizileri-fi.jpg

Fİ DİZİSİ  (İNTERNET DİZİSİ)

İlk dijital dizilerden biri olan ve her türlü sansürden arındırılmış şekilde özgürce ve kaliteli bir şekilde seyirciyle buluşmuştu. Dizi daha sonra ShowTV'de ekranlara geldi. Fi, Azra Kohen isimli yazarın Fi, Çi ve Pi isimli eserlerinden uyarlanan bir Türk psikolojik gerilim internet dizisi. 12 bölüm süren birinci sezon puhutv üzerinde 31 Mart 2017 tarihinde yayınlanmaya başladı ve 16 Haziran 2017 tarihinde sona erdi.

Fİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, puhutv’nin ilk orijinal dizisi Fi izleyiciyle buluşuyor! Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen… Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır.

Fİ DİZİSİ OYUNCULARI

Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleriyle puhutv'de.

DİP DİZİSİ (İNTERNET DİZİSİ)

 

Dip, puhutv tarafından yayınlanan bir Türk internet dizisi. Yönetmenliğini Uygar Kutlu'nun üstlendiği, senaryosunu Başar Başaran'ın yazdığı dizinin on üç bölüm sürmesi planlanan ilk sezonun birinci bölümü 30 Mart 2018'de yayınlandı.

DİP DİZİSİNİN KONUSU NEDİR

Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan dizi, İstanbul Emniyeti’yle ortak çalışan bir intihar ara bulucusu psikiyatrist olan Sahir ile gizemli bir bilim kadını olan Bilge’nin hikayesini anlatıyor.

İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bulunan kişileri vazgeçirmekle görevli olan İlker Kaleli’nin canlandırdığı Sahir, bir gün telefonuna gelen bir ihbarla, Neslihan Atagül’ün canlandırdığı Bilge’yi bulur. Hayatı sırlarla dolu, gizemli bir bilim kadını olan Bilge’yle tanıştığı andan itibaren Sahir’in önünde yeni ve tehlikeli bir dünyanın kapıları aralanacaktır. İkilinin eşiğinde olduğu bu kapının ardında her sır, yeni bir sırrı doğurmaktadır. Sahir ve Bilge içine atıldıkları bu büyük savaşta hem birbirlerine destek olacak hem de geçmişten, bugünden ve yarından gelen ve gelecek olan yaralarını birlikte saracaklar.

DİP OYUNCULARI (OYUNCU KADROSU)

İlker Kaleli, Neslihan Atagül, Bülent Emin Yarar, Berrak Tüzünataç, Lale Mansur, Olgun Toker

1830835-wkbzxojpgkw7osv65.jpg

SIFIR BİR - BİR ZAMANLAR ADANA'DA (İNTERNET DİZİSİ)

SIFIR BİR DİZİSİ KONUSU

Savaş, Cio ve Özgür, Adana'nın Hürriyet Mahallesi'nde doğup büyümüş, 20 li yaşlarında 3 gençtir. Savaş hem yaşı itibariyle, daha da önemlisi cesareti, gözükaralığı, zekası ve kiritik zamanlarda aldığı doğru kararlar nedeniyle ''Abi'' konumundadır. Zamanla bu özelliği sayesinde kendisinden yaşça büyüklerin bile 'Abisi' olacaktır. Cio ise biraz gösteriş meraklısı, gücüyle ve yaptıklarıyla övünmeyi seven, ama bunları bile hep planlı şekilde yapan birisidir. Zekidir. Anlık gibi verdiği tepkiler bile aslında planlıdır ve bir amaca hizmet eder.

Hem fiziksel, hem de zihinsel gücünü doğru kullanmaya çalışır. Yaptıkları işlerde kendini arka planda tutabilmeyi iyi becerir. Özgür ise, şair ruhlu, sessiz, sakin birisidir. Aynı zamanda yeri geldiğinde bir o kadar da cani olabilecek bir yapıdadır. Örneğin birisini vursa, öldürdüğünden emin olabilmek için gidip bir de kafasına sıkabilir. Ama yaralı bir kediye yardım edebilmek için de herşeyi yapabilecek birisidir. Soygun ya da hırsızlık gibi işlerde, çoğunlukla parayı alan kişi olmak yerine işin başka bir tarafına yardım eder.

Bu üç yakın arkadaşın, bir de yeri geldiğinde kendilerine yardım eden, onlarla suç ortaklığı yapan akrabaları ve arkadaşları vardır. Ama temel kadro çoğunlukla bu üç kişidir. Savaş'ın önderliğinde ve diğerlerinin desteğiyle... Türkiye'de işsizliğin en yüksek olduğu şehir olan Adana'nın Hürriyet Mahallesi gibi bir yerinde büyüyen bir çocuk için fazla seçenek yoktur. Hayatları bir şekilde yasadışı yollara girmiştir. Hırsızlık, gasp, yaralama gibi suçlardan farklı zamanlarda cezaevine girip çıkmışlardır.

Yaşadıkları mahallede yasadışı işlerle geçimini sağlayan bir çok grup vardır. Ve tabiki bunların aralarında da bir güç dengesi vardır. Bu denge de diğer herşey gibi değişime uğrar."

Yayınlandığı ilk platform olan Youtube'da izlenme rekorları kıran S1F1R B1R - B1R ZAMANLAR ADANA'DA, tüm bölümleriyle sadece BluTV'de!

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en gerçek dizisi olarak dikkat çeken S1F1R B1R - B1R ZAMANLAR ADANA'DA, Adana'nın getto mahallelerinin hikayesini anlatıyor. Uyuşturucuya, kadın ticaretine ve mahalleliye sırtını dönenlere karşı amansız bir mücadeleye giren Savaş, Cio, Özgür, Sarsılmaz ve Anafor'un çarpıcı yolculuklarına tanık olduğumuz dizinin arka planına grafiti, rap ve sokak kültürü hakim.

Yönetmen: Kadri Beran Taşkın

Oyuncular: Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Onur Akbay, Burak Şahin

589d8472c03c0e0bfc6c42c1.jpg

MASUM DİZİSİ (İNTERNET DİZİSİ)

Masum, senaryosunu Berkun Oya'nın yazdığı, yönetmenliğini Seren Yüce'ın yaptığı Türk internet dizisi. Dizi, Berkun Oya'nın yazdığı Bayrak adlı oyundan uyarlanmıştır. BluTV üzerinden yayınlanmıştır. Daha sonra Dizi çok izlenmesiyle Kanald'de yayınlanmıştır.

MASUM DİZİSİ KONUSU

Kanal D, dev oyuncu kadrosu ile yepyeni bir diziyi ekranlara getiriyor. Masum dizisinde Haluk Bilginer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen, Nur Sürer ve Bartu Küçükçağlayan oynuyor. Emekli Komiser Cevdet ve karısı, ömürlerinin son yıllarını şehirden uzaktaki küçük çiftlik evlerinde huzur içinde geçirmektedirler. Ta ki küçük oğulları bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelene kadar…

MASUM DİZİSİ OYUNCULARI

Haluk Bilginer (Cevdet), Nur Sürer (Nermin, Ali Atay (Yusuf), Okan Yalabık (Tarık), Serkan Keskin (Taner), Tülin Özen (Emel), Bartu Küçükçağlayan (Selim), Mehmet Özgür (Selahattin)

Dijital TV sektörünün dikkat çeken kanalı Blu TV, Masum dizisi ile sektöre yeni bir boyut kazandırmaya hazırlanıyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla lansman aşamasında birçok kişinin ilgisini çeken Masum dizisi, 27 Ocak tarihinde ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Başrollerinde Haluk Bilginer, Ali Atay, Okan Yalabık gibi isimlerin yer aldığı Masum dizisi, her bölümü 60 dakika olacak şekilde 8 bölümden oluşacak. Dizinin yönetmenlik koltuğu Altın Portakal ödüllü yönetmen Seren Yüce’ye ait olacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡