Erdoğan'a bağlı değilsen oy yok

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, ilçe gezilerine Sultanbeyli ile devam etti.Sultanbeyli Çarşamba pazarına gelen İmamoğlu, burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. İmamoğlu, pazar gezisinin en ilginç diyaloğunu Maruze Keleş adlı bir vatandaşla yaşadı.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, ilçe gezilerine Sultanbeyli ile devam etti.
Sultanbeyli Çarşamba pazarına gelen İmamoğlu, burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. İmamoğlu, pazar gezisinin en ilginç diyaloğunu Maruze Keleş adlı bir vatandaşla yaşadı. Sultanbeyli Çarşamba pazarına gelen İmamoğlu, burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. İmamoğlu, pazar gezisinin en ilginç diyaloğunu Maruze Keleş adlı bir vatandaşla yaşadı.

 

"ERDOĞAN'A BAĞLI DEĞİLSEN OY YOK"

Önce İmamoğlu ile geçim sıkıntısı üzerine bir süre sohbet eden Keleş, İmamoğlu'na "Sen Tayyip Erdoğan'a bağlı değilsen oy yok.” dedi.

ONLARDAN İŞ OLMAZ"

İmamoğlu'nun da “Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayıyım” demesi üzerine, Keleş, “Yok yok onlardan iş olmaz. O Türkiye’yi yer bitirir. Tayyip Erdoğan biriktirdi, o da gelir yer. Aynı Suriyeliler gibi oluruz. Biz Suriyelileri kabul ettik ama bizi kimse kabul etmez. Ben 15 günlük evliydim. Evliliğimi anlamadım. Tüp kuyruklarında, yağ kuyruklarında  durduk. Onun zamanında her yer çöptü.” ifadelerini kullandı.

"SANA BÖREK YAPARIM AMA OY VERMEM"

Sohbetin devamında, ''Sana börek, kete yaparım ama oy vermem'' diyen Keleş'e, İmamoğlu, ''Oyunuzu değil, duanızı istiyorum. Seçileceğim, gelip böreklerini, ketelerini yiyeceğim. Enerji alıp, 5 yıl deli gibi çalışacağım'' şeklinde yanıt verdi.

Erdoğan'a bağlı değilsen oy yok

EKREM İMAMOĞLU KİMDİR?

1970 Trabzon doğumlu olan Ekrem İmamoğlu Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun oldu. İnsan kaynakları ve yönetimi bilim dalında yüksek lisans eğitimi alan Ekrem İmamoğlu, 1992’de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına başladı.

1970 Trabzon doğumlu olan Ekrem İmamoğlu Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun oldu.  İnsan kaynakları ve yönetimi bilim dalında yüksek lisans eğitimi alan Ekrem İmamoğlu, 1992’de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına başladı.

Okul yıllarında amatör olarak futbol oynayan Ekrem İmamoğlu Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü’nde yöneticilik yaptı. 2009’da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı olan Ekrem İmamoğlu 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi.

Dilek İmamoğlu ile evli plan Ekrem İmamoğlu'nun 1 kız 2 erkek çocuğu var.

EKREM İMAMOĞLU'NUN SİYASİ HAYATI

CHP'ye 2008 yılında üye olan İmamoğlu, 2009 Yerel Seçimleri'nde Beylikdüzü belediye başkanlığı için aday adayı oldu. CHP MYK'nın 16 Eylül 2009'da İlçe Başkanlığı'na atanan İmamoğlu, aynı yıl CHP'nin Beylikdüzü 1. İlçe Kongresi'nde seçilen ilk İlçe Başkanı oldu. 2014 Yerel Seçimleri'nde CHP'nin Beylikdüzü Belediye Başkanı adayı olarak seçime katılan Ekrem İmamoğlu, oyların yüzde 50,83'ünü alarak Beylikdüzü Belediye Başkanı oldu.

EKREM İMAMOĞLU'NUN ADININ KARIŞTIĞI İDDİA EDİLEN SKANDALLAR!

1-) İmamoğlu, 15 Temmuz işgal girişiminin önlenmesinde büyük payı olan Kahraman Şehit Ömer Halisdemir'in isminin Beylikdüzü'ndeki Anadolu Caddesi'ne verilmesi teklifine 'isim enflasyonu' olur dedi, teklifi komisyona dahi göndermedi. Volkan Konak'ın mimoza sokağı teklifini ise derhal diyerek kabul etti. Ayrıca, kahraman şehidimizin adının verilmesi teklif edilen Anadolu Caddesini usul ve yasaya aykırı şekilde alkollü alan bölgesine dahil etti.

2-) Yaşam Vadisi olarak adlandırılan parkın tam ortasına "Türk Ordusu Kıbrıs'a geldiğinde kurtaracak tek bir Türk bile bulamayacaktır." diyen Türk katili Başpiskopos Makarios'un heykelini yaptırdı.

3-) Hukuk danışmanı ve aynı zamanda da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı olan Taşkın Özer'in kardeşi Seçkin Özer'e dört yıldan beri 100'e yakın konser organizasyonu yaptırmak suretiyle bu organizasyonlardan rant elde ettiği iddia edilmektedir. CHP'li ilçe başkanı da bu konu hakkında sorulan sorulara "Kardeşim ile belediye başkanı kendi aralarında anlaşmışlar, ben ricacı olmadım" yönünde cevap vererek, okları İmamoğlu'na yöneltti.

4-) Tendürek dağında çıkan çatışmada şehitlerimiz olması rağmen, CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu Belediye konserlerini iptal etmeyip, eğlenmeye devam etti.

5-) Adamlarıyla birlikte Gürpınar Karakolunu basıp devletin polisine hakaretler yağdırdı. İmamoğlu ve adamları polislere 'Satılmış köpekler" dedi, utanmadan bir de düelloya davet ettiler.

6-) Beylikdüzü Belediye Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu, FETÖ'nün kanalında çalışan Özkarabekir'i 2 yılda 19 milyonluk ihale verip ihya etmiş.

7-) FETÖ'den tutuklanan Erkan Karaarslan ile 1 milyon 754 bin liralık danışmanlık anlaşması yapmış.

8-) Ekrem İmamoğlu'nun 15 Temmuz darbe girişimi öncesi yurtdışına gitmesi de kafalarda soru işaretlerine neden olmuştu.

9-) İmamoğlu hakkında İçişleri Bakanlığı'nca, imar planına aykırı davranmak, usulsüz karar almak ve gasp suçları kapsamında soruşturma izni verilmişti. Verilen iznin ardından Ekrem İmamoğlu hakkında "FETÖ üyeliği" kapsamında müfettişlerce inceleme başlatıldı. Fetö/PDY Soruşturması kapsamında Belediyeler İmamı iddiası ile tutuklu olarak yargılanmakta olan Erkan Karaarslan ile alakasının olmadığını iddia eden Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesaplarında ise bu kişi ile arkadaş olduğu ve birlikte görüntüleri bulunan paylaşımlar tespit edildi.

10-) Gezi parkı olaylarına destek verdi.

11-) Bey 2023 sitesinde seçim çalışması yapmak için Halka açık toplantı düzenleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Gazeteci Adnan SULAR'ın sorularına cevap vermemek için Gazetecilere saldırma talimatı verdi. Gazetecilerin kameralarına saldırdılar darp ettiler.

12-) Beyaz İnşaat ile ortak olduğu hakkında çıkan haberlere erişim yasağı alabilmek için mahkemeye bile yalan beyanda bulunmuştu. Oysa ki, Ekrem İmamoğlu'nun meclis toplantısında ortağı olduğu şirketi kabul ettiği açıkça görülmüş ve ortaklarım değil dediği kişilerle bağlantıları çıkması üzerine yayınlara erişimin açılması yönündeki yargının tokat gibi kararıyla yüz yüze kalmıştı.

13-) AK Partili Belediye Başkanı Yusuf Uzun döneminde bir metrekare arsa sattırmamakla övünen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye başkanı seçilir seçilmez gerçekleştirdiği ilk meclis toplantısında, kamuoyunda '100 Dönüm Arazi' olarak bilinen arsanın satış yetkisini almış ve o günlerde bu olay Beylikdüzü'nde yankı uyandırmıştı. Projenin, hasılat paylaşımı yöntemiyle yüzde 35'e Gül İnşaat Proje AŞ'ye verilmesi tepki çekmiş, vatandaşlar tepkilerini; "Beylikdüzü'nde yüzde 35'le arsa mı kaldı? O arsa kamunun değil de İmamoğlu'nun kendisinin olsaydı, yüzde 35'le verir miydi?" şeklinde dile getirmişlerdi. Projeye ÇED Raporu ya da ÇED Gerekli Değildir belgesi alınmadan başlandığını fark eden ilçe sakinlerinin şikayeti üzerine inceleme yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri, Beylikdüzü Belediyesi ile Gül İnşaat Proje AŞ'nin ortak olduğu Vira İstanbul projesine 7 milyon 900 bin TL ceza kesti. ÇED Gerekli Değildir Kararı alınmadan önce ruhsat aldığından, 142 ada 19 – 20 parselleri kapsamayan Proje Tanıtım Dosyası hazırlandığından, süreç mevzuata uygun işletilmediğinden ve bu süreç içerisinde faaliyetlerine başladıklarından ve devam ettiklerinden dolayı yapı alanını eski haline getirmekle yükümlüdür. Viraİstanbul projesinin, Beylikdüzü Belediyesi ile Gül İnşaat Proje A.Ş.'nin ortak projesi olarak kamuoyuna tanıtılması da, tüketicilerin bilinçli olarak aldatıldığının da bir göstergesidir.

14-) Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan diğer taşınmazlar da bir bir satışa çıkarılmaktadır.

•Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi, 746 Ada, 1 Parsel sayılı ve 12.472,60 m2

•Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi, 747 Ada 1 Parsel sayılı ve 2.456,84 m2

•Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi, 749 Ada 1 Parsel sayılı ve 4.548,68 m2 ve

•Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mah, 1633 Ada, 18 Parsel sayılı ve 1.334,45 m2

Yukarıda bilgileri bulunan 4 adet taşınmaz, Beylikdüzü Belediyesi'nin mülkiyetinde olup, CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu tarafından "kapalı teklif usulü"ne göre ihaleye çıkarılmış taşınmazlardan bir kaçıdır.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Metroda ortalık karıştı! Kapıları tekmeleyip makinisti dövmeye kalktılar!
Metroda ortalık karıştı! Kapıları tekmeleyip makinisti dövmeye kalktılar!
Korkunç kaza kamerada! Üst geçidi kullanmayan genç bedelini ağır ödedi!
Korkunç kaza kamerada! Üst geçidi kullanmayan genç bedelini ağır ödedi!
Yalova’da devrilen kule vincindeki operatörün cansız bedenine ulaşıldı!
Yalova’da devrilen kule vincindeki operatörün cansız bedenine ulaşıldı!
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu! Koruma altındaki yaban hayvanlarına ait 396 parça tahnit ele geçirildi!
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu! Koruma altındaki yaban hayvanlarına ait 396 parça tahnit ele geçirildi!
Çok Okunanlar
19 Mart 2024 Salı günlük burç yorumları! Aşk, para sağlık, İşte tüm burç yorumları
19 Mart 2024 Salı günlük burç yorumları! Aşk, para sağlık, İşte tüm burç yorumları
Depolarını bu tarihe kadar, fullemeyen kalmasın! Benzin ve motorine 2'ci zam kapıda!
Depolarını bu tarihe kadar, fullemeyen kalmasın! Benzin ve motorine 2'ci zam kapıda!
Emekliye güzel haber var! Maaşa ek 5 bin TL verilecek
Emekliye güzel haber var! Maaşa ek 5 bin TL verilecek
Son dakika! MİT'ten nokta operasyon! PKK/KCK sözde Gençlik Topluluğundan sorumlu Rojda Bilen etkisiz hale getirildi!
Son dakika! MİT'ten nokta operasyon! PKK/KCK sözde Gençlik Topluluğundan sorumlu Rojda Bilen etkisiz hale getirildi!
Yorumlananlar
14 Mart 2024 Perşembe burç yorumları! Bu gün sizi neler bekliyor? Aslan, Koç, Boğa, Yay, Akrep, Yengeç...
14 Mart 2024 Perşembe burç yorumları! Bu gün sizi neler bekliyor? Aslan, Koç, Boğa, Yay, Akrep, Yengeç...
Emekliye yeni müjde! 13 Mart tarihine kadar başvurana 8670 TL verilecek
Emekliye yeni müjde! 13 Mart tarihine kadar başvurana 8670 TL verilecek