Eskişehir'deki bu manzara görenleri şaşkına çevirdi

Tüm ülkede koronavirüse karşı tedbirlerin arttırılmasına ve vatandaşların sık sık sosyal mesafe konusunda uyarılmalarına rağmen Eskişehir'de çekildiği öğrenilen bir görüntü görenleri hayrete düşürdü. Mesaiye başlamak için servise binen şoförler, virüs tedbirleri hiçe sayılarak yolculuk etti.

Eskişehir'deki bu manzara görenleri şaşkına çevirdi

Vuhan'da başlayan ve pandemi ilan edilen yeni tip koronavirüs salgınının hızını kesmek için tüm dünyada sıkı tedbirler alınmaya devam ediliyor. Türkiye’de koronavirüsü tespit edilen toplam vaka sayısı 13 bin 531 olurken 214 vatandaşımız Covid-19 nedeniye hayatını kaybetti. Toplam test sayısı 92 bin 403 olarak kaydedildi.

Virüsün yayılma riskinin hala devam ettiği ülkemizde, yayımlanan genelge ile toplu taşıma araçlarında vatandaşların sosyal mesafe gözetilerek sağlıklı seyahat etmesi adına toplam yolcu sayısı yarıya indirilmişti.

Eskişehir'de alınan bu karar adeta hiçe sayılarak, sabah 05.00 sıralarında mesaiye giden Büyükşehir Belediyesine bağlı şehir içi otobüs şoförlerinin neredeyse kucak kucağa yolculuk ettiği iddia edildi.

Öte yandan 4'ü büyük 2'si küçük olmak üzere toplam 6 otobüsle belirlenen güzergahlardan alan alınarak harekat merkezine getirilen yaklaşık 320 kişilik şoför kadrosu buradan kendi otobüslerine binerek mesailerine başladı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡