Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ikinci kez başkanlığa aday olacağını açıkladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 12-13 Haziran tarihinde yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısında başkanlığa aday olacağını açıkladı. Ali Koç, "Fenerbahçe artık oyunu kuralına karşı oynayacak. Her yapılanın karşılığını misliyle verecek." ezeli rakiplerine gözdağı verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ikinci kez başkanlığa aday olacağını açıkladı

Süper Ligve TürkiyeKupasında istediği sonuçları alamayarak hayal kırıklıkları içinde bir sezon geçiren Fenerbahçede Başkan Ali Koçun, 29-30 Mayıs tarihlerinde yapılacağı açıklanan daha sonra İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgenin ardından 12-13 Haziran'da yapılacağı duyurulan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısının öncesi geçtiğimiz sezonun değerlendirmesini yapması ve adaylığını açıklaması bekleniyordu. Beklendiği gibi Başkan Ali Koç seçimlerde aday olacağını açıklarken rakiplerine de gözdağı vermeyi ihmal etmedi. 

İşte Ali Koçun açıklamalarından satır başları şöyle:

"Futbolda istediğimiz, arzuladığımız noktalara gelemedik. Özellikle ilk iki seneye göre, bu sezon şampiyonluğu böyle kaybettiğimiz için son derece üzgünüz. Derinden yaralandık. Bu sezon şampiyonluğu kıl payı kaçırdığımız bir yıl oldu.

KADRONUN YÜZDE 70'İ HAZIR

Önümüzdeki sezon için önümüzün açık olduğunu, gelecek sezon ligin en iddialı takımı olacağımızı ve önümüzdeki sezonki kadromuzun yüzde 70'inin hazır olduğunu söyleyebilirim.

Ülkemizde başka unsurlar da söz konusu. Ligde sıralamayı belirleyen unsurlar; ne yazık ki TFF yönetiminin anlayışı, adaletsiz kararlar, ülkemize has bir şekilde futbolu etkiliyor.

Ya bunlar tercihen değişecek ya mecburen değişecek. Liyakat eksikliği, hakem kararları, futbolun sonucunu etkileyen birçok kararda standartın olmayışı, sezon başında yapılan algılar, bunlara göz yumulması...

Hadsizce yapılan ithamlara, TFF'nin hiçbir soruşturma başlatmaması; bazı oyuncuların sözleri, teşvik primi vs... Haklı olanın değil, en çok bağıranın kazanması, iyi takımı kuranın değil, iyi ilişki kuranların kazanması...

"TRİBÜNLERE OYNAMIYORUZ"

 Bizim bir tane yüzümüz var. Tenhada farklı değiliz, Tribünlere oynamıyoruz. Önümüzdeki sezondan itibaren mert, dürüst, samimi olmayanlara karşı, Fenerbahçenin ismini zikretmeden bizi hedef alanlara çok daha farklı tutumuz olacak

Fenerbahçeartık oyunu kuralına karşı oynayacak. Her yapılanın karşılığını misliyle verecek.

ADAY OLACAK MI?

Bu 3 sezon çabuk geçti. Ancak aday olduğum zamanda ifade ettiğim gibi 2 dönem lazım demiştik. 2 dönem lazım dedim. İlk dönemimiz iyi geçmedi. İkinci dönem için de başkan adayı olduğumu açıklamak istiyorum.

Fenerbahçeye almaya değil, vermeye geldim.

BAZI İSİMLER MANİPÜLASYON YAPIYOR

Biz yönetimden yönetimi devraldığımızda devir teslim töreni yapmadılar. Fenerbahçegeleneğinde böyle bir durum söz konusu değil. Alt yapıya gittik iki sayfa dosya verdiler. İdman programıydı. Belçikada alt yapı projesinden falan hiç bahsetmediler. Camiada bazı isimler manipülasyon yapıyor, gerçekten Fenerbahçeye katkıda bulunmak istiyorsanız bunun yolu sandıktan geçer.

İşte fırsat. Gelin, sandık eli kulağında. Fenerbahçeye katkıda bulunmak istiyorsanız, gelin anlatın. Bunun en güzel yolu aday olmak ve projelerinizi anlatmak. FBTV, sosyal medya hesapları, tüm tesislerimiz başkan adayı olacak herkese açıktır. 

0
0
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡