Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ve Nabil Dirar yumruk yumruğa kavga etti

Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, dün gerçekleştirilen antrenmanda Nabil Dirar ve Emre Belözoğlu'nun yumruk yumruğa kavga ettiği iddia edildi.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ve Nabil Dirar yumruk yumruğa kavga etti

Şampiyonluk yarışından erken kopan, şampiyonlar ligi hedefini de kaybeden Fenerbahçe'de Beşiktaş maçının hazırlıkları sürerken dün gerçekleştirilen antrenmanda flaş bir olay yaşandı.

Akşam'da yer alan habere göre; yeni sezonda Sportif Direktörlük koltuğuna oturacak olan Emre Belözoğlu, bir pozisyonda Nibal Dirar ile tartıştı. Tartışma sonrası Emre Belözoğlu, Dirar'ı antrenmandan kovdu.

EMRE, DİRAR'A VE TAKIMA KÜFRETTİ

Bu durum üzerine  Dirar, Emre'ye '‘Sen kimsin, bu takımın hocası mısın ? Beni kovuyorsun” diyerek tepki gösterdi. Olaya sinirlenen Emre Belözoğlu," Dirar’a ‘O…Ç…" diye küfür etti. Küfür sonrası gerginlik artarken ikinci oyuncu birbirine girerek yumruk yumruğa kavga etti. Kavgayı ayırmak için futbolcular araya girerken Dirar'da soyunma odasının yolunu tuttu. Dirar'ın arkasından koşan Emre'yi sarı lacivertli idareciler engelledi. Bu kez de Emre Belözoğlu tüm takıma  "Hepiniz O… Ç…. sunuz’ diye bağırdı.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ve Nabil Dirar yumruk yumruğa kavga etti

DİRAR'A CEZA GELEBİLİR

Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş derbisi öncesi yaşanan tatsız olay sonrası Faslı oyuncuya ceza gelmesi bekleniyor.

EMRE, DİRAR'I TAKMDAN GÖNDERECEK Mİ?

Öte yandan önümüzdeki sezon sportif direktör olarak Fenerbahçe'de görev yapması beklenen Emre Belözoğlu'nun olay sonrası Dirar'ı takımdan gönderip göndermeyeceği de merak konusu oldu. Ayrıca  Dirar, sezon ortasında Fenerbahçe ile sözleşmesini 2022’ye kadar uzatmıştı. Faslı oyuncu derbide görev almazsa Kanarya sağ bekte ciddi bir sorun yaşayabilir.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ve Nabil Dirar yumruk yumruğa kavga etti

Fenerbahçe Spor Kulübünden habere ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün tarihli Akşam gazetesinde yer alan Futbol A Takımı oyuncularımızdan Emre Belözoğlu ve Nabil Dirar arasında yaşandığı iddia edilen diyaloga dair bir açıklama zaruri hale gelmiştir.

Antrenman sırasında iki oyuncumuz arasında her takımda yaşanabilecek ikili bir tartışma yaşanmıştır. Kaptanımız Emre Belözoğlu takım arkadaşı Nabil Dirar’a daha dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunmuştur.

Öte yandan, Kaptanımız Emre Belözoğlu tarafından takım arkadaşlarına haberde iddia edilen söylemler kesinlikle sarf edilmemiş, manşetlere taşınan olaylar yaşanmamıştır.

Yaşanan tartışma sonrasında oyuncumuz Nabil Dirar, hocamız Tahir Karapınar tarafından tesislere gönderilmiştir."

EMRE BELÖZOĞLU KİMDİR?

Orta saha mevkisinde oynayan Türk futbolcu Emre Belözoğlu,  7 Eylül 1980 tarihinde dünyaya geldi. 2004 yılında Pele'nin açıkladığı "Yaşayan en iyi 125 futbolcu" listesi FIFA 100'de yer aldı. Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giymektedir. Belözoğlu’nun eşinin ismi Tuğba’dır. Çift 2009 yılında evlenmiştir.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡