Fenerol kampanyası son durum ne|Fenerol kampanyası 10 gb hediye kazan

Fenerol kampanyasında son durum ne|Fenerbahçe fenerol kampanyası ne kadar toplandı|Fenerol forma|Önümüzdeki sezonda Avrupa kupalarında yer alamama riski göz önüne alınarak maddi kaynak arayışına giren takım için fenerol kampanya toplanan para ne kadar ve fenerol kampanya hesap no nedir? Hepsini haberimizde derledik.

Fenerol kampanyası son durum ne|Fenerol kampanyası 10 gb hediye kazan

Fenerol kampanyasında son durum ne? Fenerbahçe fenerol kampanyası ne kadar toplandı? UEFA'da yaşanan sıkıntılardan dolayı önümüzdeki sezonda Avrupa kupalarında yer alamama riski göz önüne alınarak maddi kaynak arayışına giren sarı-lacivertli takım için fenerol kampanya toplanan para ne kadar ve fenerol kampanya hesap no nedir? Fenerol forma kazanmak için ne yapmanız lazım ? İşte bilmeniz gerekenler...

FENEROL KAMPANYA TOPLANAN PARA NE KADAR 

Kampanyaya destek sağlayanların sayısının yarım milyona yaklaştığı öğrenilirken toplanan para, 15 milyon euro yani 17 milyon dolar. Bu miktar, TL üzerinden 100 milyon liraya denk geliyor. Hedeflenen rakam ise 65 milyon euro'ydu. Yine TL üzerinden bakılacak olursa yaklaşık 430 milyon TL'ye tekabül ediyor.

FENER OL KAMPANYA SON DURUM 

Başkan Ali Koç, kampanyada gelinen son durumu ve kampanyaya ilişkin detayları sözlü bir şekilde aktarırken bir yanda da kulüp dergisi için yaptığı açıklamasında kampayaya ilişkin şu detayları aktardı: 

"Başlatmış olduğumuz "Fener Ol" kampanyası hem yükümlülüklerimizi yerine getirebilmemiz hemde UEFA Şampiyonlar Ligi katılım yolunda bizi epey rahatlatacak. Hedeflenen başarıya ulaşıldığında Finansal Fair Play şartlarını yerine getirecek ve Avrupa kupalarına katılım hakkımızı korumuş durumda olacağız." "Kampanyaya ilişkin yapmış olduğumuz 4 Nisan tarihli lansmandakredi kartı, SMS ve banka EFT/Havale ve PTT aracılığıyla 375.000 bin üzerinde işlem gerçekleştirilmiştir. Ulaşmak istediğimiz hedefi göz önüne aldığımızda henüz 1 haftayı doldurmamasına rağmen taraftarın göstermiş olduğu ilgi bizi oldukça memnun etmektedir."

Fenerol kampanyası son durum ne|Fenerol kampanyası 10 gb hediye kazan

FENER OL KAMPANYASINA BAĞIŞ NASIL YAPILIR?

Fenerbahçe, mali anlamda kulübü maddi açıdan ayağa kaldıracak 'Fener Ol' kampanyası için "Fener Ol" projesi için yeni bir internet sayfası oluşturdu. "fenerbahce.org/fenerol" adresinde "Kulübümüzün içinde bulunduğu zorlu süreçten aydınlık yarınlara kavuşması için hep birlikte omuz omuza bir mücadele başlatıyor ve 'FENER OL' diyoruz" ifadeleri kullanılırken, kampanyaya katılmak isteyen taraftarlar için ödeme yöntemleri ise "Kredi kartı, EFT/Havale, SMS-Kısa Mesaj, PTT Şubeleri" olarak gösterildi.

- EFT/Havale işlemleri Denizbank, Yapı Kredi Bankası, Türkiye İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank'tan Türk lirası, Dolar ve Avro olarak yapılabilecek. SMS'le kampanyaya katılacak taraftarlar ise "FENEROL" yazıp 1907'ye mesaj atmaları durumunda kısa mesajla kulübe 20 TL katkıda bulunabilecek.

Kampanyanın detaylarına taraftarlar, "www.fenerbahce.org/fenerol" internet adresinden ulaşabilecek.

FENEROL KAMPANYASI HESAP NO

Kulübümüzün içinde bulunduğu zorlu süreçten aydınlık yarınlara kavuşması için hep birlikte omuz omuza bir mücadele başlatıyor ve “FENER OL” diyoruz.

Sen de, Fenerbahçe'mize destek olup tarihimize adını yazdırmak için hemen belirlenen 4 destek yönteminden;

  1. Kredi kartı,
  2. EFT/Havale, (*)
  3. SMS-Kısa Mesaj
  4. PTT Şubeleri

Kendine uygun olanı seç, geleceğimize FENER OL.

Yurt dışından kampanyaya destek verecek olan taraftarlarımız Yapı Kredi NV hesabımızdan EFT/Havale yöntemi ile banka masrafı ödemeden destek olabilirler.

Fenerol kampanyası son durum ne|Fenerol kampanyası 10 gb hediye kazan

FENERBAHÇE WinWin KAMPANYASI

Acun Ilıcalı’nın öncülüğünde iki gece boyunca TV8’de canlı yayınla ekranlara gelecek olan “Fenerbahçe WinWin” kampanyasının ilki yayınlandı. Programda Acun Ilıcalı'ya Cem Yılmaz eşlik ediyor. Başkan Ali Koç da programda. Tuncay ve Semih iş insanlarından gelen telefonları canlı yayına yönlendiriyor. İş insanları aldıkları forma adedini açıklıyorlar.Satışta olan özel forma sadece bu kampanya için özel üretildi ve kulübün efsane isimlerinin imzalarını taşıyor. Taraftarlar ayrıca ''FB'' yazıp 1907'ye SMS atarak 20 TL yardımda bulunabiliyorlar.

ÜNLÜLERDEN FENEROL KAMPANYASI İÇİN DESTEK YAĞDI

Fenerbahçe Spor Kulübü, 4 Nisan tarihinde kulübe mali destek sağlamak amacıyla "Fener Ol" kampanyası ile büyük bir dava başlattı. Birçok taraftarın ve iş adamlarının yoğun ilgi göstererek bağışlar yaptığı kampanya, Fenerbahçe'nin yalnız olmadığını herkese göstermiş oldu. Başta kulüp başkanı Ali Koç olmak üzere, ülkenin birçok noktasından gönüllüler kampanyaya dahil oldular.

12 Mayıs'ı 13 Mayıs'ı bağlayan gece saat 22:30'da TV8'de başlayacak olan FenerOL kampanyasında pazar günü Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz bağış toplayacak; Pazartesi günü ise Acun Ilıcalı ve Beyazıt Öztürk ekranlarda olacak. İki gün üst üste yayınlanacak olan ve Acun Ilıcalı'nın "Dünyada eşi benzeri olmayan, futbol tarihine geçecek bir kampanya olacak" dediği organizasyonda Fener Ol için yapılacak kazan-kazan etkinliğindeki verilecek ödüller ortaya çıktı.

İŞTE ÖDÜLLER

20 araba, 5 ev, Obradovic ile yemek fırsatu, kombine bilet, stadyumda maç yapma şansı

17 MİLYON DOLAR TOPLANDI

FB TV'de yapılan 3,5 saatlik yayın süresinde ise canlı bağlantılarla birlikte kampanyaya katılan gönüllü sayısının 400 bini geçtiği öğrenildi. Kampanya neticesinde toplanmış olan rakamın 15 milyon euro, dolar bazında ise 17 milyon dolar olduğu açıklandı.

"BİZİ OLDUKÇA RAHATLATACAK"

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ise; taraftarın kampanyaya göstermiş olduğu ilgiden memnun olduğunu dile getirdi. Koç; "Yükümlülüklerimizi yerine getirmek için bu başarı bizi oldukça rahatlatacak ve böylelikle Avrupa kupalarına katılma hakkımızı da korumuş olacağız." dedi.

'FENER OL'A EN ÇOK BAĞIŞ YAPANLAR

- Saran Holding – Sadettin Saran: 1 milyon TL

- Koç Zeljko Obradovic: 600 bin TL

- Yönetmen Murat Şeker: 500 bin TL

- YDA Group – Hüseyin Arslan: 500 bin TL

- Konya Siyah Çoraplılar Derneği: 500 bin TL

- Completo Group – Murat Kapki & Samet Güzel: 250 bin TL

- Han Group – Olgun Aydın: 150 bin TL

- Mehmet Okur: 40 bin TL

Fenerol kampanyası son durum ne|Fenerol kampanyası 10 gb hediye kazan

"60-65 MİLYON EURO BULAMAZSAK EĞER.."

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 31 Mayıs'a kadar Finansal Fair Play (FFP) nedeniyle gelir elde etmek için kampanyaya başlayacaklarını belirterek, "31 Mayıs'a kadar 60-65 milyon avro gelir yaratamadığımız takdirde FFP konusunda Avrupa'ya gitme sıkıntısıyla karşı karşıyayız. Bu ne demek? Avrupa Kupası'na, Şampiyonlar Ligi'ne katılamamak söz konusu." dedi.

3 MİLYAR TL BORÇ DEVRALDI...

Verilen bilgiye göre, FBSK bir önceki dönemden 3 milyar TL'yi aşan bir borç yükü devraldı. Bu borç yükünün büyük bölümünü finansal borçlar (bankalar ve factoring şirketleri) oluşturuyor. Bu finansal borçların yaklaşık yüzde 80'i yabancı para cinsinden borçlar. Bu borçlar sonucu FBSK yaklaşık 300 milyon dolar civarında açık döviz pozisyonu taşıyor. Bu açık pozisyon ile birlikte kur artışlarındaki 1 TL artışın maliyeti mali tablolarımıza 300 milyon TL ilave yükümlülük olarak yansıyor. 2018 yazında yaşanan mali piyasalardaki çalkantılar sonucu, kur artışları yüzde 35'lere, TL faizler ise yüzde 20 seviyelerinden yüzde 35'lere geldi. Her iki artışın (kur + faiz) mali durum üzerindeki etkileri son derece olumsuz oldu.

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, daha önce yaptığı açıklamada, 31 Mayıs tarihine kadar Finansal Fair Play (FFP) nedeniyle gelir elde etmek için kampanya başlatacaklarını belirterek, "Kitlesel kaynak yaratma projemizi başlatıyoruz. 31 Mayıs'a kadar 60-65 milyon euro gelir yaratamadığımız takdirde FFP konusunda Avrupa'ya gitme sıkıntısıyla karşı karşıyayız. Bu ne demek? Avrupa Kupası'na, Şampiyonlar Ligi'ne katılamamak söz konusu" demişti.

Fenerol kampanyası son durum ne|Fenerol kampanyası 10 gb hediye kazan

'FENER OL'DA MERAK EDİLENLER

1 MİLYAR TL VE 1 YIL İÇİN İZİN ALINDI

• Projeye ilk aşamada 37 ilde binlerce gönüllü sahada destek verecek.
• En düşük bağış bedeli 1 TL olarak belirlendi.
• Kampanya için 1 milyar TL ve 1 yıl süre için izin alındı. Hem gerçek kişiler hem de kurumlar kampanyaya "bağış", "sponsorluk" ve "reklam" şeklinde katılabilecek.  
• Kampanya için 1 yıl süre alındı. 31 Mayıs'a kadar 500 milyon TL, bir yıl içinde de 1 milyar TL toplanması hedefleniyor.
• Elden para toplanmayacak. Kimse telefonla aranmayacak...

İŞTE KİTLESEL KAYNAK OLUŞTURMA PROJESİ

Verilen bilgiye göre, FBSK bir önceki dönemden 3 milyar TL’yi aşan bir borç yükü devraldı. Bu borç yükünün büyük bölümünü finansal borçlar (bankalar ve factoring şirketleri) oluşturuyor.

KURDAKİ 1 TL ARTIŞ 300 MİLYON TL

Bu finansal borçların yaklaşık yüzde 80’i yabancı para cinsinden borçlar. Bu borçlar sonucu FBSK yaklaşık 300 milyon dolar civarında açık döviz pozisyonu taşıyor. Bu açık pozisyon ile birlikte kur artışlarındaki 1 TL artışın maliyeti mali tablolarımıza 300 milyon TL ilave yükümlülük olarak yansıyor.

2018 yazında yaşanan mali piyasalardaki çalkantılar sonucu, kur artışları yüzde 35‘lere, TL faizler ise yüzde 20 seviyelerinden yüzde 35’lere geldi. Her iki artışın (kur + faiz) mali durum üzerindeki etkileri son derece olumsuz oldu.

Fenerbahçe’nin döviz cinsinden yabancı para borçları sadece bankalardan almış olduğu döviz kredileri değil aynı zamanda futbol, basketbol, voleybol ve diğer tüm branşlarda Fenerbahçe’yi temsil eden tüm yabancı sporculara olan yükümlülükler için de geçerli. UEFA ile 2016’da yaptığı üç yıllık anlaşma gereği Fenerbahçe Futbol AŞ'nin mayıs ayında üç yıllık gelir/gider tablosu en fazla eksi 30 milyon euro vermek zorunda.

Stadyumun 10 yıllığına 90 milyon dolara satılan isim hakkı ilk senesinden peşin olarak harcanmış. Yayın geliri, Passolig geliri gibi birçok gelir kalemi temlik altına alındı. Önceki dönem ve yıllık giderlerin yanı sıra 100 milyon euro da uzun vadeli sporcu sözleşmeleri ile taahhüt edilmiş durumda.

Fenerol kampanyası son durum ne|Fenerol kampanyası 10 gb hediye kazan

140 MİLYON DOLAR KAYNAK

Ali Koç yönetimi kulübe 140 milyon dolar yeni kaynak temin etti. Yeni yönetim Futbol AŞ’deki sermaye artışına, FBSK Derneği’nin katkısı olarak 50 milyon dolar, borçların yeniden yapılandırılması için 50 milyon dolar, yeni reklam ve sponsorluk anlaşmalarıyla 25 milyon dolar ve diğer faaliyetlerden de 15 milyon dolar olmak üzere toplam 140 milyon dolar yeni kaynak sağladı.

Fenerbahçe taraftarı 9 aylık süreçte 200 binin üzerinde forma satın aldı. Fenerbahçe tarihinin bir sezonda en fazla forma satılan ikinci sezonu. Fenerbahçe taraftarı ayrıca 2018-2019 sezonunda satın aldığı kombinelerle nerdeyse stadın tamamını kapattı. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün hayata geçireceği kitlesel kaynak oluşturma projesi dünyada da bir ilk olma özelliğini taşıyor.

PROJENİN AMACI FENERBAHÇE'NİN GELECEĞİNİ YENİDEN İNŞA ETMEK

Projenin amacı Fenerbahçe’nin geleceğini yeniden inşa etmek. Bu proje mali açıdan bağımsız bir Fenerbahçe yaratmanın ilk adımı. İlk hedef, UEFA’nın Finansal Fair Play kriterleri konusunda kulübe nefes aldırmak. Diğer adımlar ise Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek, Fenerbahçe’nin kendi öz kaynağından yetiştireceği ve keşfedeceği oyuncuları parlatıp değer yaratarak Fenerbahçe’nin geleceğini inşa etmek. Projede yer alan her taraftarın desteği aynı derecede önemli, bir lira ya da bir milyon lira fark etmiyor. Önemli olan taraftarın aktif katılımı ve katılımcı sayısının artması. Projenin başlamasıyla birlikte ilk aşamada 37 ilde binlerce gönüllü sahada destek verecek.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Uzmanlardan kritik açıklama! Toz taşınımında 2,5 mikronun altındaki partiküller kana karışıp çeşitli sağlık risklerine neden oluyor
Uzmanlardan kritik açıklama! Toz taşınımında 2,5 mikronun altındaki partiküller kana karışıp çeşitli sağlık risklerine neden oluyor
Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapıyor!
Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapıyor!
Maliye peşlerine düştü! Devleti KDV oyunuyla milyarlarca lira dolandırdılar!
Maliye peşlerine düştü! Devleti KDV oyunuyla milyarlarca lira dolandırdılar!
Bakan Tekin'den son dakika açıklaması! Yeni müfredat kamuoyunun görüşüne sunuldu!
Bakan Tekin'den son dakika açıklaması! Yeni müfredat kamuoyunun görüşüne sunuldu!
Çok Okunanlar
26 Nisan 2024 Cuma günlük burç yorumları! Bugün sizi neler bekliyor? O burç sahipleri aşk hayatınıza dikkat!
26 Nisan 2024 Cuma günlük burç yorumları! Bugün sizi neler bekliyor? O burç sahipleri aşk hayatınıza dikkat!
Meteorolojiden toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 26 Nisan Cuma günü tüm ülke geneli hava durumu ve sıcaklıkları
Meteorolojiden toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 26 Nisan Cuma günü tüm ülke geneli hava durumu ve sıcaklıkları
BİM, 26 Nisan 2024 aktüel kataloğu yine dolgun: İşte elektrikli ev aletleri…
BİM, 26 Nisan 2024 aktüel kataloğu yine dolgun: İşte elektrikli ev aletleri…
CHP, Saadet Partisine verdiği ödünç vekili geri çağırdı, TBMM'de Saadet Partisi grubu düşüyor
CHP, Saadet Partisine verdiği ödünç vekili geri çağırdı, TBMM'de Saadet Partisi grubu düşüyor
Yorumlananlar