Sur Belediyesi devir teslim töreninde skandal görüntüler! DEM Partililerden Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır hakaretler

Diyarbakır'ın Sur ilçesini DEM Partinin kazanmasından sonra yapılan devir teslim töreninde skandal görüntüler yaşanarak DEM partililerin duvarda asıl Atatürk ve Erdoğan posterlerine ağır hakaretlerde bulunuldu.

Seçimi kazandıkları belediyelerde Türk bayrağının kaldırılması, Kürtçe tabelaya vergi indirimi, İstiklal Marşı'nın okunmaması hatta Belediye isminin bile değiştirilmesine varacak kadar ileri giden DEM Parti dün sosyal medyaya düşen görüntülerle bir adım daha çizgiyi aştılar.

DEM PARTİLİLERDEN ATATÜRK VE ERDOĞANA AĞIR HAKARETLER

DEM Parti yöneticileri Diyarbakır Sur Belediyesi makam odasında Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret edip hakaret ettiler.

DEM Partili belediyelerde yaşanan bu skandallara tepki yağarken, Diyarbakır'da Sur'da da Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret edildi. DEM Partili yöneticiler Diyarbakır Sur Belediyesi makamına geldiklerinde Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret edip küfür ettiler.

VİDEOYA YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
Benzer Videolar