Aslan kükredi: Göztepe'yi 3-1 mağlup etti

Süper Lig Cemil Usta Sezonun 33.haftasında Galatasaray,konuk ettiği Göztepe'yi Saracchi, Emre Akbaba ve Yunus Akgün'ün attığı gollerle 3-1 mağlup etti. Konuk takımın tek golünü ise Napeoloni attı.

Aslan kükredi:  Göztepe'yi 3-1 mağlup etti

Süper Lig’in 33. haftasında evinde Göztepe ile karşılaşan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, son oynadıkları MKE Ankaragücü maçına göre 3 değişlik yaptı. Terim, geçen hafta oynayan Emin Bayram, Martin Linnes ve Taylan Antalyalı'ya 11'de görev vermedi. Deneyimli teknik adam, bu futbolcuların yerine defansın ortasında sakatlıktan dönen Ryan Donk'a, sağ bekte Mariano'ya ve kırmızı kart cezasını tamamlayan Sofiane Feghouli'yi görevlendirdi.

Galatasaray- Göztepe maçının ilk 11'leri belli oldu

MÜCADELENİN İLK 11'LERİ

Galatasaray, Göztepe karşısına; Okan Kocuk, Mariano, Ryan Donk, Marcao, Marcelo Saracchi, Jean Michael Seri, Emre Akbaba, Sofiane Feghouli, Ömer Bayram, Younes Belhanda ve Adem Büyük 11'i ile çıktı.

Göztepe'nin ilk 11'i: Beto,  Murat,  Alpaslan, Atınç, Berkan, Poko,  Soner, Mossoro, Halil, Tripic, Napoleoni

Sarı-kırmızılı takımın yedek kulübesinde ise Berk Balaban, Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Martin Linnes, Yunus Akgün, Jimmy Durmaz, Jesse Sekidika, Emin Bayram ve Taylan Antalyalı forma şansı bekledi.

Galatasaray- Göztepe maçının ilk 11'leri belli oldu

FALCAO YİNE KADRODA YOK

Fernando Muslera, Florin Andone, Mario Lemina ve Rademel Falcao, sakatlıkları bulunduğundan dolayı kadroda yer almadı. Bu sezon başında Monaco'dan transfer olan Falcao, Göztepe maçıyla birlikte sakatlıklar nedeniyle 20. kez takımını yalnız bıraktı. Kolombiyalı futbolcu, bu sezon tüm kulvarlarda oynadığı 22 müsabakada rakip fileleri 11 kez havalandırdı. Lemina da sakatlık nedeniyle bu sezonki 13. müsabakasını kaçırmış oldu. Gabonlu futbolcu oynadığı 28 maçta 1 kez g

Galatasaray- Göztepe maçının ilk 11'leri belli oldu

MAÇTAN DAKİKALAR

3' Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Ömer Bayram'ın, ceza alanına gönderdiği ortasına yükselen Younes Belhanda'nın kafa vuruşunda top kalenin üstünden auta çıktı.

4' Seri, serbest vuruştan topu ceza sahasına ortaladı; kaleye yönelen topu kaleci Beto son anda tokatlayarak kornere çeldi.

14' Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Jean Michael Seri'nin ceza alanına gönderdiği ortasında Beto topa hakim olmayı başardı.

22' Adem Büyük Galatasaray'ı 1-0 öne geçiren golü attı.

Göztepe kalecisi Beto kendisine atılan geri pasta topu ayağında fazla tuttu ve riske girdi. Adem Büyük Beto'dan topu kaparak golü attı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Aslan kükredi: Göztepe'yi 3-1 mağlup etti

Hakem VAR'da golün kontrolünü yaptı ve Adem Büyük'ün Beto'dan topu kaparken faul yaptığını belirledi. Gol iptal!  

30' Sol kanatta taç çizgisine yakın bir noktada yaşanan ikili mücadele sırasında Marcao, Halil Akbunar'a kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Koray Gençerler tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

 İlk yarı golsüz sona erdi. 

İKİNCİ YARI 

Adem Büyük'ün penaltısını Beto çıkardı. 

Ancak hakem Koray Gençlerler, Berto'nun çizgiyi geçtiği gerekçesiyle penaltıyı tekrar kararı verdi.

Türk Telekom Stadı'nda olmayacak işler oluyor!

Aslan kükredi: Göztepe'yi 3-1 mağlup etti

ADEM VE BELHANDA PENALTIYI KAÇIRDI

Adem Büyük'ün kaçırdığı penaltının ardından tekrar kararı verildi.

Bu kez topun başına Belhanda geçti. Onun penaltısında top üst direğe çarpıp auta gitti.

(GOL)60' Saracchi Galatasaray'ı 1-0 öne geçiren golü attı.

(GOL) 78' Napoleoni ceza alanı içinde kafayı çok güzel vurdu ve skora eşitliği getiren golü attı. Asisti Murat Paluli yaptı.

(GOL) 81' Emre Akbaba'dan harika bir frikik golü... Galatasaray yeniden 2-1 önde...

85' Göztepe'de üçüncü oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sakatlık geçiren Alpaslan Öztürk oyundan çıkarken, Celso Borges yerine giren isim oluyor.

90+3' Halil Akbunar'ın ceza alanı içinden şutunda top direkten döndü.

90+7'de Yunus Akgün'ün attığı golle maç 3-1 sona erdi.

Aslan kükredi: Göztepe'yi 3-1 mağlup etti

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡