Galatasaray'dan çarpıcı paylaşım! Marcao ve Kerem Aktürkoğlu barıştı

Son dakika haberi... Süper Lig'in ilk haftasında Giresunspor deplasmanında Kerem Aktürkoğlu'na sergilediği davranış nedeniyle kadro dışı kalan Marcao ve Kerem antrenmanda birbirine sarılarak barıştı.

Son dakika haberi... Galatasaray'ın Giresunspor ile oynadığı lig maçında Kerem Aktürkoğlu'na saldırıda bulunan Marcao, önce kadro dışı bırakılmış ardından ise affedilerek takıma dönmüştü.

Galatasaray Spor Kulübü, Brezilyalı futbolcu ile Kerem Aktürkoğlu'nun barıştığını sosyal medya hesabında paylaştığı video ile duyurdu.

DOSTLUK MESAJI VERDİLER

Galatasaray'ın Youtube hesabında paylaşılan görüntüde, Marcao ve Kerem Aktürkoğlu birbirlerine sarılarak dostluk mesajı verdiler.

İşte o anlar:

Galatasaray'dan çarpıcı paylaşım! Marcao ve Kerem Aktürkoğlu barıştı

 

NE OLMUŞTU?

16 Ağustos Pazartesi günü Galatasaray deplasmanda Giresunspor'la karşı karşıya geldi. Maçın 61. dakikasında Marcao, kendi sahasından rakip sahaya koştu ve takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na kafa attı.

Galatasaray futbolcusu Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na yumruk ve kafa ile saldırdığı için kırmızı kartla oyundan atıldı.

Maçta olay! Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı

Moralinin bozuk olduğu görülen Kerem Aktürkoğlu, 65. dakikada yerini Emre Kılınç'a bıraktı. Giresunspor taraftarları, oyundan çıkan Kerem Aktürkoğlu'nu alkışladı.

Marcao'nun bu hareketi sosyal medyada büyük tepki topladı.

Olaylı maç, Galatasaray'ın  2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Fakat yaşanan olay Galatasaray'ın başarısının önüne geçti.

Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na yaptığı davranışa ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunmuştu. Paylaşımında bir videoya yer veren Marcao, haklı olduğunu düşündüğü bir konuda öfkesine yenik düştüğünü ifade ederek takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'nun anne ve babasından af dilemişti. Marcao, Aktürkoğlu'dan da özür dilemişti

Marcao yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Maçta yaşanan talihsiz olayla ilgili açıklama yapmak için karşınızdayım. Dün akşam maçta gördüklerinizi kolay kolay unutamayacağınızı ve beni asla affetmeyecek Galatasaraylılar olduğunu biliyorum. Çünkü bu kulübü çok yakından tanıyorum.

Asıl acısını çektiğim kırmızı kart, maç oynamamak, idari ve maddi cezalardan çok, bugüne kadar büyük bir aşkla hizmet verdiğim bu camiada yönetilmesi zor bu duyguyu yaşamak ve yaşatmak. Bu çok ağırıma gidiyor.

Ben, Galatasaray'a gelene kadar tahmin ettiğinizden daha zor bir durumda gençtim. Eğer beni sahaya koyup, bana emek vermeseydiniz, kaybolabilirdim. Kaybolmama izin vermeyenleri hayal kırıklığına uğratmak canımı acıtıyor.

Haklı olduğum düşündüğüm bir konuda o an öfkeme yenik düştüm. Sizler gibi ben de bir insanım. Ailesi için yaşayan bir evlat olarak, öncelikle Kerem'in anne ve babasından, onların ellerinden öperek af diliyorum. Kardeşim Kerem'den de özür diliyorum."

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡