Galatasaray'ın gündeminde Pato ve Alan sorunu var

Galatasaray transfer haberlerine göre Alan Carvalho ve Pato için Dubai'ye giden heyet eli boş döndü ve sorunun 'para' olduğu iddia edildi. Abdurrahim Albayrak'ın Tetteh açıklaması ise kafaları karıştırdı. . Forvet için Defrel, Origi ve Szalai'nin yanına Luiz Adriano ve Babacar da katıldı.

Galatasaray'ın gündeminde Pato ve Alan sorunu var

Çin kulübünün tavrı, Galatasaray'ın bir süredir kadrosuna katmak istediği ve daha önceden anlaşmaya vardığı Alan Carvalho transferinde planları bozdu. Guanghzou Evergrande Kulübü, yeni bir golcü almadan Brezilyalı futbolcunun transferine izin veremeyeceklerini açıklamıştı. Carvalho, sarı-kırmızılı takımda forma giymek istediğini iletse de Çin kulübünün temsilcileri santrafor transferi yapmadan Brezilyalı golcüyü bırakamayacağını ifade etti İddialara göre  Alan, Albayrak'tan toplam 5 milyon euro imza parası talep etti. İlk olarak bunu nakit olarak isteyen futbolcu, Galatasaray'ın olumsuz tavrı karşısında bunu taksitlerle alabileceğini dile getirdi.

Galatasaray'ın gündeminde Pato ve Alan sorunu var

PATO KONUSUNDA PROBLEM NE?

Çin'deki takımında 10 milyon Euro kazanan Pato için Galatasaray'ın bonuslarla ve imza parasıyla yıllık 7 milyon Euro'u bulan bir teklif sunduğu ancak Brezilyalı golcünün buna rağmen, gelmek istemediği iddia edildi. Abdurrahim Albayrak'ın transferler konusunda sürekli bilgilendirdiği Fatih Terim'e, ''Daha ne kadar para verebiliriz? 7 milyon Euro'ya kadar çıktık hocam. Daha fazlasını veremeyiz'' şeklinde sitem ettiği kaydedildi.

Galatasaray'ın gündeminde Pato ve Alan sorunu var

GALATASARAY, SERDAR AZİZ'LE YOLLARINI AYIRDI

Diğer yandan Galatasaray ile Serdar Aziz'in yolları da ayrıldı. Tarafların sözleşmenin feshedilmesi konusunda anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

ADRIANO TEKRAR GÜNDEMDE

Galatasaray, Spartak Moskova’nın golcüsü Luiz Adriano için yaptığı teklifi 6 milyon euroya çıkardı. Moskova ise 10 milyon euro istiyor. Pazarlıklar devam ediyor.

PAOK TEKNİK DİREKTÖRÜ KONSTANDİNİDİS, EFTHİMİS'İN TRANSFER İDDASIYLA İLGİLİ KONUŞTU

PAOK Teknik Direktörü Konstandinidis, Yunan golcü oyuncu Efthimis Koulouris'nin olası Galatasaray'a transferi iddiaları hakkında konuştu. Konstandinidis yaptığı açıklama ile Galatasaray ile görüştüklerini ancak konunun Efthimis Koulouris olmadığını açıkladı. ''Galatasaray ile görüşmelerimiz eski futbolcumuz Gary Rodrigues transferinden doğan alacaklarımız ile ilgiliydi. Bu konuda görüşülmesi gereken mevki PAOK değil çünkü Efthimis Koulouris sezon sonuna kadar Atromitos'ta kiralık olarak devam edecek''

GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDE BABACAR DA VAR

Galatasaray’ın transfer çalışmaları doğrultusunda yeni bir isim daha gündeme geldi. İtalyan gazetelerinde yer alan iddiaya göre, Sarı-Kırmızılılar Sassuolo’dan Khouma Babacar’ı kiralamak istiyor. Ancak Boateng'i Barcelona'ya gönderen Sassuolo'nun Babacar'ı elinde tutması bekleniyor.
Galatasaray’ın gündemindeki adaylardan biri olduğu iddia edilen 25 yaşındaki Senegalli santrforun kiralık olarak düşünüldüğü öne sürüldü. Babacar bu sezon 19 resmi maçta 5 gol 3 asistle oynadı.

TETTEH KONUSUNDA KAFA KARIŞTIRAN AÇIKLAMA

Galatasaray’ın transfer gündemindeki isimlerden biri de Benjamin Tetteh. Basın mensupları, havalimanında Abdurrahim Albayrak’a ayak üstü bu konuyla ilgili de soru yöneltti. Albayrak’ın başka bir görüşmeden bahsederken, “Tetteh burada” demesi kafaları karıştırdı. Ganalı futbolcunun, kulübü Sparta Prag ile İspanya’da kampta olduğu ortaya çıkarken, Albayrak konuyla ilgili yeni bir açıklama yapmadı.

DEFREL İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Uzun süredir santrfor transferi için girişimlerde bulunan Galatasaray'ın gündemine yeni bir isim geldi. İtalya'da çıkan iddiaya göre sarı-kırmızılılar Sampdoria'da kiralık olarak bulunan Gregoire Defrel için harekete geçti.  Bonservisi Roma'da bulunan ancak kariyerini kiralık olarak Sampdoria'da sürdüren Gregoire Defrel, Galatasaray'ın gündemine geldi. Sky Sports'un haberine göre Sampdroia'nın Southampton'dan Manolo Gabbiadini'yi transfer etmesinin ardından Defrel'in ocak ayında ayrılması gündeme geldi. Haberde Newcastle United'ın da Defrel'e talip olduğu kaydedilirken Galatasaray'ın futbolcuyla görüşmelere başladığı bildirildi. Galatasaray'ın Sampdoria'yı oyuncunun kiralık sözleşmesini feshetmeye ikna ettiği konuşuluyor.

FERNANDO İÇİN 7 MİLYON EURO'LUK TRANSFER TEKLİFİNDE BULUNULACAK

Fransa'nın köklü kulüplerinden PSG, Fernando Reges'i transfer etmekte kararlı. Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre Veratti'nin sakatlığı sonrasında orta saha arayan PSG, Galatasaray'ın yıldızını gündemine aldı. PSG'nin Fernando için Galatasaray'a 7 milyon Euro'luk bir transfer teklifinde bulunacağı belirtildi.

YENİ FORVET İÇİN SZALAİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Galatasaray, Hoffenheim forması giyen Macar forvet Adam Szalai'i transfer etmek istiyor. Sarı kırmızılıların bu transferi bitirmek için çok çabaladığı ancak oyuncunun Hoffenheim'dan ayrılmaya sıcak bakmadığı belirtildi. Galatasaray 31 yaşındaki forvet için daha önce 3 milyon Euro teklifte bulunmuş ancak oyuncu bu teklifi reddetmişti.

ORİGİ DE YENİDEN GÜNDEMDE

Sarı-Kırmızılılar, Sparta Prag’ın bir türlü bırakmaya yanaşmadığı Tetteh’e alternatif olarak, Liverpool’dan Origi’yi kiralamayı planlıyor. Liverpool’dan Divorick Origi. 23 yaşındaki santrfor, daha önce hem Galatasaray’ın hem de diğer Süper Lig devlerinin gündemine gelmişti. Sarı-Kırmızılılar, genç yıldızı İngiliz devinden sezon sonuna kadar kiralamayı hedefliyor.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡