Gece yarısı feci kaza! Bayrampaşa TEM bağlantı yolunda araç taklalar atarak işçilere çarptı! 2 ölü, 5 yaralı!

İstanbul Bayrampaşa’da aşırı süratli olan hafif ticari araç bariyerlere çarptı, ardından takla attıktan sonra çalışan işçilerin üzerine savruldu. 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi ağır şekilde yaralandı.

Kaza, Bayrampaşa O3 Sağmalcılar Viyadüğü Edirne istikametinde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Emre K. kontrolündeki 34 EIG 330 plakalı hafif ticari araç aşırı süratli girdiği viyadük üzerinde kontrolden çıktı. İlk önce bariyerlere çarpan araç savrularak viyadük üstünde tel çalışması yapan işçilerin üzerine geldi. Daha sonra araç tel sökümü yapan işçilerin kullandığı sepetli vinç aracına çarparak durdu. Aracı kullanan Emre K. ve Caner Ş. hayatını kaybetti. Arka koltukta oturan 2 kişi ve tel çalışması yapan 3 kişi ise ağır şekilde yaralandı.

Gece yarısı feci kaza! Bayrampaşa TEM bağlantı yolunda araç taklalar atarak işçilere çarptı! 2 ölü, 5 yaralı!

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içinde sıkışan 2 yaralıyı çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Ağır yaralanan 3 işçi ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Gece yarısı feci kaza! Bayrampaşa TEM bağlantı yolunda araç taklalar atarak işçilere çarptı! 2 ölü, 5 yaralı!​​​​​​​

İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Aşırı süratli olarak viyadüğe giren hafif ticari araç ilk önce bariyerlere çarptıktan sonra çalışma yapan işçilerin kullandığı 34 AL 5493 plakalı vince çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç içinde sıkışan 2 kişi hayatını kaybetti. 2 kişi İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin kazayla ilgili çalışma yaptı. Kaza yapan araç çekici tarafından yoldan kaldırıldı.

Gece yarısı feci kaza! Bayrampaşa TEM bağlantı yolunda araç taklalar atarak işçilere çarptı! 2 ölü, 5 yaralı!

“ARABA BANA DA VURSA ÖLDÜRÜRDÜ"

Olay anına şahit olan bir işçi, “Biz burada çalışma yapıyorduk. Orada süratliydi. Sollama yaptı. Herhalde dengeyi kaybetti. Bariyerlere vurdu, ondan sonrada bize vurdu. Allah’tan ki o tarafa düşmedi. Ben de onu gördüğüm gibi kendimi yola attım. Burada araba bana da vursa öldürürdü. Aşırı derecede süratliydi. 3 arkadaşımız yaralandı” dedi.

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN