Genç kız sosyal medyadan feryat etti: Dayım ağzımda torpil patlatma girişiminde bulundu

Trabzon’'un Ortahisar ilçesinde 20 yaşındaki Semiha Hatun, anneannesinin evinde dayısı Emrah B. (30) tarafından 4 saat boyunca rehin alındı. Şikayeti üzerine ifadesi alınan şahıs 'eve yaklaşmama' tedbiri ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Dayısının ağzında torpil patlatma girişiminde bulunduğunu iddia eden genç kız sosyal medya hesabından yardım istedi.

Kalkınma Mahallesi’nde geçtiğimiz pazar günü meydana gelen olayda, Selma Hatun adındaki üniversite öğrencisi genç kız, akıl sağlığı yerinde olmayan dayısı Emrah B. tarafından anneannesinin 4 saat rehin alınıp saatlerce ölüm ile tehdit edildi.

ÖLÜM İLE TEHDİT EDEN DAYI SERBEST BIRAKILDI

Şahıs hakkında savcılığa duyurusunda bulunulmasının ardından gözaltına alınan Emrah B., 'eve yaklaşmama' tedbiri ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sosyal medya hesabından rehin alındığı sırada kayda aldığı sesleri paylaşana Semiha Hatun, dayısının serbest bırakılmasına sitem etti.

''YİNE BİR CAN GİTMEDEN SESİMİ DUYUN''

Genç kız, hesabından yaptığı açıklamada, ''Ağzımda torpil patlatma girişiminde bulundu daha önce bir sürü dosyası olmasına rağmen sadece uzaklaştırma kararı ile serbest bırakıldı .Bir caninin tutuklanması için benim ya da ailemden birinin ölmesi gerekmiyor dün saatlerce psikolojik şiddet ve ölüm tehlikesi içindeydik . Yine bir can gitmeden yardım edin bana sesimi duyurun. '' ifadelerini kullandı. 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡