Giresunspor, zirve takibini sürdürdü

TFF 1. Lig'in 12. haftasında, dün sahasında Eskişehirspor'u 2-0 yenen Giresunspor, topladığı 20 puanla Süper Lig yarışından kopmuyor.

Giresunspor, zirve takibini sürdürdü

TFF 1. Lig'in 12. haftasında, dün sahasında Eskişehirsporu 2-0 yenen Giresunspor topladığı 20 puanla Süper Ligyarışından kopmuyor.

Sezona deplasmanda 3-1'lik Aydeniz Et Balıkesirspormağlubiyetiyle başlayan yeşil beyazlılar, 2. haftada Menemenspor ile sahasında 1-1 berabere kaldı.

Giresun ekibi, ligin 3'üncü haftasında deplasmanda Bursasporönünde alınan 2-1'lik galibiyetle çıkışa geçti.

Karadeniz temsilcisi, son 10 haftada 5 galibiyet ve 4 beraberlik alırken, sadece 8'inci haftada sahasında Bereket Sigorta Ümraniyespora 1-0 kaybetti.

Yeşil beyazlı ekip, toplamda ulaştığı 20 puanla ligde 5'inci sıraya kadar yükseldi ve bir üst lig mücadelesinde "Ben de varım" dedi.

Giresunspor iç sahada daha başarılı sonuçlara imza attı. Evindeki karşılaşmalarda 11 puan toplayan Karadeniz ekibi, deplasmanda ise 9 puan elde etti.

Giresunspor, zirve takibini sürdürdü

"ÜST LİGE YÜKSELMEK EN BÜYÜK ARZUMUZ"

Kulüp yönetim kurulu üyesi Ercan Ayhan, AA muhabirine, ligde alınan başarılı sonuçlarla sezon başındaki Süper Lighedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

İyi bir yönetim, teknik ve oyuncu kadroları bulunduğunu, Giresun halkının da sağladığı destekle güzel bir hava yakaladıklarını belirten Ayhan, "Bir hedef doğrultusunda sezona başladık. Bu yolda da emin adımlarla yürüyoruz. Giresunsporolarak Süper Ligyarışında son haftaya kadar yer alacağız. Sezon sonunda da bir üst lige yükselmek en büyük arzumuz." dedi.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡