Google'dan 1 Nisan çağrısı: Tüm şakaları iptal edin...

Bu sene yaşanılanlar zaten birer şaka gibi olduğu için Google'dan da 1 Nisan kararı çıktı. Dünya şaka gününde pek çok şirket kullanıcılarına şaka yaparken bu sene ise koronavirüs kapsamında bu gelenek bozulacak.

Google'dan 1 Nisan çağrısı: Tüm şakaları iptal edin...

Senenin getirdiği kötülükler yeterince eşek şakası vazifesi görürken, bu sene 1 Nisan'a gerek görülmedi...

Koronavirüsün patlak vermesi ve mevcut durum nedeniyle Google 1 Nisan şakası yapmayacağını açıkladı

Google’ın şu anda en yüksek hedefinin insanlara yardımcı olmak olduğu ve insanları 2021 yılındaki Nisan şakalarını görebilmeleri için çalıştığı söyleniyor. Yani bu yıl firmadan Nisan şakaları hiç bir şekilde gelmeyecek.

BU SENE YETERİNCE ŞAKASINI GÖSTERDİ...

The Verge’de yer alan habere göre, Google salgın nedeniyle bu yıl 1 Nisan şakası yapmama kararı aldı.

Aynı habere göre, 20 yıldır 1 Nisan şakası yapan şirketin Pazarlama lideri Lorraine Twohill, kararı şirket çalışanlarına elektronik posta ile bildirdi.

Söz konusu mesajda bu yıl 1 Nisan şakası geleneğini askıya aldıklarını ve önceliklerinin insanlara yardım etmek olduğunun altını çizen Twohill, şakaların önümüzdeki yıllar için saklanmasını istedi.

Google'dan 1 Nisan çağrısı: Tüm şakaları iptal edin...

Google geçtiğimiz yıl Asistant uygulaması aracılığıyla lalelerin ne düşündüğünü anlamak için bir proje tanıtımı gerçekleştirmiş, daha sonra bunun bir şaka olduğunu duyurmuştu.

Google’ın Nisan şakaları hakkında yaptığı açıklamaya aşağıdan ulaşabilirsiniz;

“Google olarak, COVID-19 salgınıyla mücadele eden herkese bu geleneği bozmaya davet ediyoruz. Şu andaki tek hedefimiz insanlara yardımcı olmaktır. Merkezileştirilmiş April Fool’un (Nisan Şakaları) çalışmalarını durdurduk. Ancak ekipler içinde bilmediğimiz daha küçük projeler olabileceğini fark ettik. Lütfen bu girişimleri de ortadan kaldırın ve ekiplerinizin planladığı tüm şakaları iptal ettiğinden emin olun.”

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡