Halit Oflaz kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Halit Oflaz kimdir? Boğaz ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede yapılan koronavirüs testi sonucunun pozitif çıktığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyuran Halit Oflaz "Dualarınızı bekliyorum" dedi. Peki Halit Oflaz kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar.

Halit Oflaz kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Halit Oflaz kimdir? Boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye giden ve koronavirüse yakalandığı tespit edilen Halit Oflaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Değerli Hemşehrilerim! Boğaz ağrısı şikayetiyle gittiğim hastanede yapılan Kovid-19 testim pozitif çıktı. Allah'a şükür sağlık durumum iyi ve tedavim devam ediyor. Dualarınızı bekliyorum." ifadelerini kullandı. Peki Halit Oflaz kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Ayrıntılar haberimizde...

HALİT OFLAZ KİMDİR?

Halit Oflaz, 1974'te Konya'nın Çumra ilçesinde dünyaya gelmiştir.

Konya Karatay Lisesi’nden sonra Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü’nde ön lisansını ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı.

2000 yılında Çumra Yenisu Belde Belediyesi’nde Yazı İşleri Müdürlüğü olarak görevine başladı. 2004 yılında Çumra Belediyesi İşletme Müdürlüğü, 2010-2018 yılları arasında ise Selçuklu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Gelirden Sorumlu Emlak Şefliği görevlerinde bulunan Halit Oflaz, evli ve dört çocuk babasıdır.

Halit Oflaz, 2019’da yapılan yerel seçimlerde AK Parti Konya Çumra Belediye Başkan Adayı olmuştu.

Halit Oflaz, Konya’nın Çumra ilçesinin Belediye Başkanıdır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡