Hande Yener, Seren Serengil'in Çıplak Fotoğraflarını Paylaştı

Magazin dünyasını çalkalayan haber, Hande Yener'in sosyal medya hesabından geldi. Ünlü Pop şarkıcısı Hande Yener, instagram hesabından Seren Serengil'in çıplak olan fotoğraflarını paylaştı. İşte olay olan o fotoğraflar.

Hande Yener, Seren Serengil'in Çıplak Fotoğraflarını Paylaştı

Hande Yener, Seren Serengil'in yıllar önce çekilmiş üstsüz fotoğrafını instagram hesabından paylaştı. Bir süre yayında olan fotoğrafı instagram yayın ilkeleri doğrultusunda 'müstehcen' bularak kaldırdı. Sonrasında Yener, instagram hesabından 'ben kaldırmadım instagram müstehcen bulmuş' ifadelerini kullandı.

Yener, Twitter'da da kısa süre içinde en çok konuşulanlar arasına girdi. Yener'in bu paylaşımına Seren Serengil'den jet hızıyla cevap geldi:

Hande Yener Seren Serengil'in Çıplak Fotoğraflarını Paylaştı

'Bikini izi çıkmasın diye...'
'Siz canınızı sıkmayın gerçekten uyuşturucu kullanan insanlar normal hareket yapmıyorlar. Uyuşturucu kullanan insanların kafaları net değil. 15 yıl önce annemin evinin iskelesinde bikini izi çıkmasın diye güneşlenirken uzakan çekilmiş bir fotoğrafı, insanlar yayınladıkları zaman ne kendi hayatlarının iğrençliklerini kapatabiliyor ne de başarısızlıklarını kapatabiliyor. O yüzden umursamayın, avukatıma yönlendirdim o gereğini yapacak.'

TARTIŞMA BÜYÜDÜ

SERENGİL'DEN 'UYUŞTURUCU' İDDİALI CEVAP
Yener'in paylaşımlarına bu kez Serengil hayli sert ithamlarla cevap verdi. İnstagram sayfasından bir video paylaşan Serengil, "Uyuşturucu kullanan insanlar normal hareketler yapmıyorlar. Uyuşturucu kullanan insanlar kafaları net değil" dedi.

Hande Yener Seren Serengil'in Çıplak Fotoğraflarını Paylaştı

Serengil videosunda şunları söyledi: "Berna beni evden çıkarmadığı için çıkamadım arkadaşlar. Siz canınızı sıkmayın gerçekten. Uyuşturucu kullanan insanlar normal hareketler yapmıyorlar. Uyuşturucu kullanan insanlar kafaları net değil.Ben 15 yıl önce annemin evinin iskelesinde bikini izi çıkmasın diye kafamda mandalla güneşlenirken, uzaktan çekilen fotoğrafı insanlar bulup yayınladıkları zaman ne kendi hayatlarının iğrençliklerini kapatabiliyorlar ne de başarısızlıklarını kapatabiliyorlar. Umursamayın. Avukatıma yönlendirdim. O gereğini yapacak. Siz üzülmeyin. Öpüyorum sizi."

Hande Yener Seren Serengil'in Çıplak Fotoğraflarını Paylaştı

ATIŞMA SÜRÜYOR
Serengil bu videonun ardından da, Yener'in bir klibiden bir fotoğraf paylaşarak, "Bu kafalar hangi kafalar Hande" notunu ekledi.

1
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡