Hatayspor'da yeni teknik direktör belli oldu!

Bu sezon Mehmet Altıparmak yönetiminde Süper Lig'e yükselen Hatayspor, tarihinde ilk kez gerçekleştirdiği bu başarının ardından Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırmıştı. Hatay ekibinin yeni teknik direktörü belli oldu.

Hatayspor'da yeni teknik direktör belli oldu!

Süper Lig'in yeni takımı Hatayspor'un yeni teknik direktörü Ömer Erdoğan oldu. Yapılan resmi açıklamada Ömer Erdoğan ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Hatayspor'da yeni teknik direktör belli oldu!

İşte Hatayspor'un yaptığı açıklama:

"Kulübümüz, teknik direktör Ömer ERDOĞAN ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Erzurum’da kamp yaptığımız otelde düzenlenen imza törenine Futbol Şube Sorumlumuz Ender YARDIMCI ve Sportif Direktörümüz Fatih KAVLAK katıldı. Ailemize,hocamıza ve ekibine hayırlı olsun"

Hatayspor'da yeni teknik direktör belli oldu!

ÖMER ERDOĞAN KİMDİR?

Ömer Erdoğan, 3 Mayıs 1977 tarihinde Almanya'nın Kassel şehrinde dünyaya geldi. Türk ve Alman vatandaşlıklarına sahip olan Ömer Erdoğan, Bursaspor'da 7 yıl boyunca forma giymesinin ardından 2013 yılında futbolu bırakmış ve antrenörlüğe başlamıştır. Eskişehirspor alt yapısında yardımcı antrenör olarak başlayan Ömer Erdoğan, daha sonra Bursaspor'da yardımcı antrenör olarak göreve başlamıştır.

Hatayspor'da yeni teknik direktör belli oldu!

ÖMER ERDOĞAN'IN KARİYERİ

Futbola Almanya'da başlayan Erdoğan, 17 yaşında profesyonel futbolcu oldu. Kariyerine St. Pauli'de başladıktan sonra 1998-99 sezonunda Hikmet Karaman'ın çalıştırdığı Erzurumspor'a transfer oldu. Erzurumspor'dan Diyarbakırspor'a geçiş yapan Erdoğan, 2002-03 sezonunda Fatih Terim'in ikinci döneminde Galatasaray'a büyük umutlarla transfer olmuştu. 

Efsanesi haline geldiği Bursaspor'a ise 2006-07 sezonunda geldi. Ömer Erdoğan futbolculuğu bırakmasının ardından 2013 yılında antrenör oldu ve Ertuğrul Sağlam'ın Eskişehirspor'un başına geçmesiyele bu takımda yardımcı antrenörlük görevini üstlendi

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡