İlluminati nedir, ne demek? Amacı nedir? İlluminati üyesi ünlüler kimdir?

İllüminati hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler internet arama motorlarında İlluminati nedir, ne demek? Amacı nedir? İlluminati üyesi ünlüler kimdir? sorularını yoğun olarak araştırmaktadır. Bizlerde bu konu hakkında merak edilenleri yanıtlandırdık.

İlluminati ne demek? İlluminatinin ortaya çıkışı ne zaman? İlluminati örgütünün amacı nedir? İlluminatiye inanan ünlüler kimlerdir? İlluminati kartlarının anlamları nelerdir? İlluminati simgeleri nelerdir? İlluminati,Büyük küçük demeden herkesin duyduğu çok gizli, acayip saklı, 'yeni dünya düzenini' kurmaya çalışan bir örgüt.Sembolleri her yerde.Kliplerde, paralarda, binalarda.İyi ki gizli bir örgüt, yoksa daha ne kadar bilgileri etrafa saçılmış olabilirdi?

İLLUMİNATİ NEDİR,NE DEMEK?

Latince illuminatus sözcüğünden gelen illuminati, aydınlanmışlar anlamına gelmektedir. Varlığı hala kanıtlanamayan illuminati örgütünün tarihteki önemli olayların arkasındaki gizli oluşum olduğunu söyleyenlerden tutun da bu örgütün pek çok ünlü kişiliğin ölümünden sorumlu olduğunu savunanlar bulunmaktadır.İ

İLLUMİNATİNİN AMACI NEDİR?

İlluminatinin amacı dini inanışları ortadan kaldırmak, sosyal düzeni bozmak, hükümetleri ortadan kaldırmak ve yeni bir dünya düzeni kurmaktır. Yani örgütün böyle amaçlara hizmet ettiğine inanılmaktadır. Çeşitli komplo teorilerine göre örgüt 10 kişi tarafından yönetilmekte ve bu 10 kişi örgütün yanı sıra dünyayı da yönetmektedir.

Zihin kontrol tekniklerini kullanan ve subliminal mesajlar konusunda ustalıkla hareket ettiği ileri sürülen örgütün, dünyayı kendi kuralları doğrultusunda yönetebilmek için yavaş ama istikrarlı adımlar attığı söylenmektedir. Backmasking ve 25. kare yöntemlerini de ustalıkla kullanan örgüt, deyim yerindeyse karda yürüyüp izini belli etmemektedir.

İlluminati ne demek? Amacı nedir? İlluminati ünlüleri

İlluminati hakkında öne sürülen düşüncelerden bir diğeri de örgütün şeytana tapmasıdır. Zaten illuminatinin sembollerinden bir tanesi, aynı zamanda tapınak şövalyelerinin kullandığı şeytani semboldür. Ama Baphomet’in anlamı din ve inanışlara göre farklılık göstermektedir.

İlluminati ne demek? Amacı nedir? İlluminati ünlüleri

Mesela; Paganlar için Baphomet, Yunan mitolojisinde tanrı olan Pan niteliğindedir. Mason ve onların uzantısı olarak düşünülen diğer gizli örgütlerde ise Baphomet, dünyanın yaratıcısı olan keçi başlı tanrıdır. İşte bu alnında pentagram yıldızı olan keçi başlı figür illuminatinin simgelerinden biri olarak gösterilmektedir.

İLLUMİNATİ TARİHÇESİ

1 Mayıs 1776’da Adam Weishaupt tarafından kurulan topluluğun masonluğu model aldığı söylenmektedir. Adam Weishaupt topluluğun adını mükemmelleştiriciler olarak belirlemek istemiş, ancak örgüt Baveryan Iluminati olarak anılmıştır. İlk başta kurucusuyla birlikte toplamda 5 üyesi olan topluluk, Avrupa’da hızla yayılmış ve 10 yıl içerisinde kendisine 2000’e yakın üye edinmiştir.

İlluminati ne demek? Amacı nedir? İlluminati ünlüleri

Tıpkı masonluk gibi bu örgütte de gizlilik esas alınmış, üstlerin sözlerine itaat edileceğine dair yeminler edilmiştir. Ancak 1977 yılında yönetici grubun yöneticisi olan Karl Theodor Bavyera, İlluminati dahil olmak üzere bütün gizli toplulukları yasaklamıştır. Ve Baveryan hükümetinin 1785 yılında yayınladığı bildiri, grubun tamamen dağılmasına yol açmış. Kurucu Adam Weishaupt ile birlikte diğer öncüler kaçmış ve gruba dair bütün belgeler toplatılıp yayınlanmıştır.İlluminatinin amacı dini inanışları ortadan kaldırmak, sosyal düzeni bozmak, hükümetleri ortadan kaldırmak ve yeni bir dünya düzeni kurmaktır. Yani örgütün böyle amaçlara hizmet ettiğine inanılmaktadır. Çeşitli komplo teorilerine göre örgüt 10 kişi tarafından yönetilmekte ve bu 10 kişi örgütün yanı sıra dünyayı da yönetmektedir.

İlluminati nedir, ne demek? Amacı nedir? İlluminati üyesi ünlüler kimdir?

İLLUMİNATİ ÜYESİ ÜNLÜLER KİMLERDİR?

Madonna

Bir dünya starı olan Madonna’nın illuminati üyesi olduğunu duymuş muydunuz? Hatta Madonna’nın İlluminati isimli bir şarkısı bile var.

Jay-Z

Üçgeni ve içerisindeki tek gözü simgeleyen fotoğrafıyla adeta “ben illuminati üyesiyim” diye haykıran sanatçı.

Justin Bieber
Koluna yaptırdığı tek göz dövmesi ile illuminati üyeleri arasında gösterilen bir diğer isim de bebek surat Justin Bieber! Milyonlarca genç kızın taparcasına hayran olduğu Bieber.

Kanye West
Kanye West de illuminati ünlüleri arasında gösteriliyor. Jay-Z ile ne kadar yakın olduğu bilinen Kanye West de kameralara elleriyle yaptığı üçgen işaretiyle poz veren isimlerden.

Beyonce
Tıpkı eşi Jay-Z gibi Beyonce de sık sık üçgen işareti yapıyor. Ya da tek göz figürlü takılar takıyor, kıyafetler giyiyor.

Lady Gaga
Yaptığı tek göz işaretleri, üçgen, piramit figürlü kıyafetleri, saçına, şapkalarına taktığı boynuzları ve makyajları ile başarılı sanatçının da illuminati üyesi olduğu söyleniyor.

Rihanna
Kliplerindeki gizli mesajları, tek göz pozları ve benzerleriyle Rihanna illuminati prensesi olarak anılıyor. Zaten sanatçının bu isimde bir şarkısı da var.Tüm bu ünlü kişiliklerin yanı sıra, Shakira, Drake, Katy Perry, Taylor Swift, Hayley Williams, Paris Hilton, Maroon 5, Britney Spears, Justin Timberlake gibi isimlerin de gizli örgütün üyesi olduğu söyleniyor.

İLLUMİNATI KARTLARI VE ANLAMLARI

Illuminati Steve Jackson Games (SJG) tarafından piyasaya sürülmüş bağımsız bir kart oyundur. Oyunun ilham kaynağı Robert Shea ve Robert Anton Wilson tarafından 1975'te yayınlanmış The Illuminatus! Trilogy adlı bir kitaptır. Oyunun amacı, oyuncuların dünyayı yasal veya yasa dışı yollardan yönetmesini sağlamaktır. Oyun kartlarının üzerindeki grafikler çeşitli komplo teorilerinin yanı sıra çoğunun gerçekleşmiş olması illuminatininvarlığını gözler önüne sermektedir.

İlluminati ne demek? Amacı nedir? İlluminati ünlüleri

Bu kartımızın adı Terrorist Nuke çoğumuzun bildiği bir olay ikiz kuleler saldırısı bu saldırılar yıllar önce planlanmış olması insanın içini ürperten cinsten. Suç Usame Bin Ladine atılmıştır. Ama bazı veriler bunun tamamen bir komplo olduğunu ve Bin Ladine atılan suç olduğunu öne sürmüştür. Binaların kendiliğinden patladığını ve aslında oraya çarpan hiçbir uçak olmadığı söylenmiştir. İnanması zor ama küçük bir ayrıntı Enkazda uçak kalıntıları bulunamamıştır. Ve bu sır gibi saklanmış ama sonradan ortaya çıkmıştır.

İlluminati ne demek? Amacı nedir? İlluminati ünlüleri

Resimde de görüldüğü gibi bu kartın amacı bazı dalgalar yayarak depremler yaratmaktır. Bu teknolojinin adı H.A.A.R.P dır. Van depreminde kullanıldığı söylentisi vardır. Bu kartın amacı depremler yaratarak ülkeleri yardımlara muhtaç bıraktırmak. Japonya ve Endonezya depremlerinin bu teknoloji sayesinde yapıldığı söyleniyor. Bu teknoloji doğaya aykırı olduğu için kullanıldığı zaman gökyüzünde değişik renklerde ışıklar ve toprak altında hareketlenmeler görülmektedir. Van depreminden sonra toprak altından dumanlar çıkmıştır ve toprak kendiliğinden hareket etmeye ve ısınmaya başlamıştır. Haberlere dahi çıkmıştı.

H.A.A.R.P ın yapabildikleri

Dünya üzerindeki petrol ve doğalgaz gibi işlerine yarayan yeraltı kaynaklarının yerlerini tespit etmek.

* Gerekli zamanlarda ABD ordusu dışındaki haberleşme kaynaklarını kesmek.

* Olası bir füze veya benzeri saldırılarda, füzeyi havada imha etmek.

* Depremler yapabilir.

* İklimleri değiştirebilir ve kontrol altına alabilir.

* Ozon tabakası üzerinde oynama yapabilir.

* kutupları eritebilir veya kutuplar üzerinde kaymalar yaptırabilir.

İlluminati ne demek? Amacı nedir? İlluminati ünlüleri

İlluminati Saddamı başa getirdi.Sonra halkı sefil bırakmasını emrederek halkı ona karşı kışkırttı sonrada idam etti.Sistem garip gibi gözüküyor ama Körfez savaşında George W. Bush variller dolusu petrolu ABD ye kaçırmıştır.Asıl amaç insanların canı karşılığında sadece petrol...

İlluminati ne demek? Amacı nedir? İlluminati ünlüleri

İlluminatinin en önemli elit amaçlarından ve özel ritüellerinden biri tabiki 3. Dünya Savaşıdır. Bütün ülkeleri ilgilendiren bir sorundur.Ve tüm dünyayı etkileyecek bir problemdir.Ana amaç yine ortadoğu olmalı ki genelde tüm sorunlar ortadoğu ülkelerinde oluyor. Terör adı altında ABD bu ülkelere sızıp kaos ortamı çıkarıyor ve yine düzen adı altında işgal politikasını gerçekleştiriyor.İlluminatinin ortadoğuyu bu şekilde sürekli teftiş etmesinin sebebi İsraildir.Yeni Dünya Düzenin son başkentini güven altına almak için bölgede hakimiyet şarttı ve o hakimiyet ABD tarafından ne yazik ki şağlanılmış durumda.Yine 3. Dünya Savaşıda yapay bir savaşdan öte olmaz.

İlluminati ne demek? Amacı nedir? İlluminati ünlüleri


Birçok kartın birbiriyle bağlantılı olduğu gibi bu kartı hem Profesyonel Sporlar , Sübliminaller , Cumartesi Sabahı Çizgi filmleri kartları ile bağdaştırabiliriz . Bu kart insanları televizyon ekranına kilitleyip onları ‘sığır’ haline getirmeye yarıyor. Özellikle kadın programları izdivaçlar vs. kadınları toplumdan soyutlaştırmak evlere hapsetmek için kullanılıyor. Televizyonların en büyük zararı. Halkı aptal hale getirmektir. Sen televizyonda şu dizide ne olmuş diye bakarken birileri dışarıda senin ülkeni mahvediyor ama senin ruhun bile duymuyor. .

 

İlluminati ne demek? Amacı nedir? İlluminati ünlüleri

Subliminal mesajların belirtildiği en önemli kart budur. Televizyon ve televizyonla birlikte çocuklara empoze edilen zihin kontrol subliminallerini anlatmış açıkça.

İLLİMUNATİ SİMGELERİ

İlluminati ne demek? Amacı nedir? İlluminati ünlüleri

İlluminati ne demek? Amacı nedir? İlluminati ünlüleri

İlluminati ne demek? Amacı nedir? İlluminati ünlüleri

70
4
0
1
6
2
6
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Rasim Karadan olay açıklamalar! ''Şerefli ikincilikler böyle oluyor''
Rasim Karadan olay açıklamalar! ''Şerefli ikincilikler böyle oluyor''
Bakan Şimşek, açıklama yaparak KDV tartışmalarına son noktayı koydu! ''KDV artışı yapılmadı''
Bakan Şimşek, açıklama yaparak KDV tartışmalarına son noktayı koydu! ''KDV artışı yapılmadı''
İYİ Partide seçim günü, Akşener veda konuşmasını yaptı salondan ayrıldı
İYİ Partide seçim günü, Akşener veda konuşmasını yaptı salondan ayrıldı
Ekranların yeni dizizi ''Yalan'' kanal D'de seyircileriyle buluşuyor! İşte 'Yalan' dizisinin konusu ve oyuncuları
Ekranların yeni dizizi ''Yalan'' kanal D'de seyircileriyle buluşuyor! İşte 'Yalan' dizisinin konusu ve oyuncuları
Çok Okunanlar
Tarım Kredi Market, 27 Nisan-3 Mayıs tarihleri arası geçerli olacak özel indirimli ürün listesini yayınladı!
Tarım Kredi Market, 27 Nisan-3 Mayıs tarihleri arası geçerli olacak özel indirimli ürün listesini yayınladı!
27 Nisan 2024 Cumartesi günlük burç yorumları | Sosyalleşmek size iyi gelecektir
27 Nisan 2024 Cumartesi günlük burç yorumları | Sosyalleşmek size iyi gelecektir
Tarihçi İlber Ortaylı'dan Ayasofya Camii için skandal sözler! ''Namaz kılmak için gudubet bina''
Tarihçi İlber Ortaylı'dan Ayasofya Camii için skandal sözler! ''Namaz kılmak için gudubet bina''
Başkan Erdoğan'a sevgi seli! Benzin istasyonuna girdi vatandaşlarla sohbet etti resim çektirdi
Başkan Erdoğan'a sevgi seli! Benzin istasyonuna girdi vatandaşlarla sohbet etti resim çektirdi
Yorumlananlar
CHP, Saadet Partisine verdiği ödünç vekili geri çağırdı, TBMM'de Saadet Partisi grubu düşüyor
CHP, Saadet Partisine verdiği ödünç vekili geri çağırdı, TBMM'de Saadet Partisi grubu düşüyor