İngiltere Premier Lig: Tottenham Hotspur - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig’in 22. haftasında Tottenham Hotspur ile Arsenal karşı karşıya gelecek. Peki Tottenham Hotspur - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

İngiltere Premier Lig: Tottenham Hotspur - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig’de futbol heyecanı 22. hafta karşılaşmaları ile devam edecek. Bu kapsamda Tottenham Hotspur ile Arsenal karşılaşacak. Bu heyecan dolu maç futbolseverler tarafından internet arama motorlarında araştırılıyor. Bizlerde bu kapsamda çokça aratılan Tottenham Hotspur - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının cevaplarına haberimizde yer verdik. İşte detaylar...

TOTTENHAM HOTSPUR - ARSENAL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA

Tottenham Hotspur - Arsenal maçı 16 Ocak 2022 Pazar günü oynanacak. Karşılaşma, saat 19.30'da başlayacak. Zorlu müsabaka Londra'da, Tottenham Hotspur Stadyumu'nda oynanacak.

TOTTENHAM HOTSPUR - ARSENAL MAÇI HANGİ KANALDA?

Tottenham Hotspur - Arsenal maçı S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. Futbolseverler bu karşılaşmayı şifreli olarak izleyebilecek.

S Sport, D Smart 78, Kablo TV 240, Tivibu 73, Turkcell TV+ 77, Vodafone TV 11 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN