İran'da düşen uçak'a ilişkin flaş açıklama!

İran'ın ABD üssüne saldırdığı gün, düşen uçakla ilgili flaş gelişme yaşandı. ABD Başkanı Donald Trump'ın ve Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nın açıklamasına göre uçak füze atılarak düşürüldü

İran'da düşen uçak'a ilişkin flaş açıklama!

176 kişinin öldüğü uçak kazasında ki müphemiyet devam ediyor. Kanada ve ABD'den  gelen açıklamalar ise füze ile düşmüş olabileceğini vurguluyor.

"BİRİLERİ HATA YAPMIŞ OLABİLİR"

Trump, "Çok kötü bir hissim var. Birileri hata yapmış olabilir" ifadelerini kullandı. Trump uçağın düşüşüyle ilgili şüpheleri olduğunu belirtti.

İran'da düşen uçak'a ilişkin flaş açıklama!

"GERÇEKTEN TAM OLARAK BİLMİYORUM"

Trump, "Şüphelerim var. Başkalarının da şüpheleri var. Trajik bir olay. Diğer tarafta birileri bir hata yapmış olabilir. Çok zor bir bölgede uçuyordu. Orada birileri bir hata yapmış olabilir. Bazı kişiler uçağın mekanik nedenle düştüğünü söylüyor; bence bu bir soru işareti. (İran'ın kazara vurduğu iddiası) Gerçekten tam olarak bilmiyorum. Bu konuda kötü bir hissiyatım var, sanırım orada çok kötü bir şey oldu." diye konuştu.

İran'da düşen uçak'a ilişkin flaş açıklama!

KANADA'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ: UÇAK FÜZEYLE DÜŞÜRÜLDÜ

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ukrayna Havayollarına ait uçağın İran'ın başkenti Tahran'da düşmesinin ardından açıklama yaptı. Başbakan Justin Trudeau, ''Birçok kaynaktan istihbarat aldık. Kanıtlar, İran'ın uçağı karadan havaya bir füzeyle düşürdüğünü gösteriyor'' ifadelerini kullandı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡