İstanbul'da hırsızlık çetesi çökertildi

İstanbul'da polis ekipleri hırsızlık çetesine yönelik düzenlediği operasyonda 28 adrese baskın düzenledi, 18 kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul'da hırsızlık çetesi çökertildi

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 6 aydır takip edilen hırsızlık çetesine önceki gün sabaha karşı operasyon yapıldı.

28 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Sultangazi"de daha önceden belirlenen 28 adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda 18 kişi gözaltına alındı. Hırsızlık Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelilerin 52 ayrı evden hırsızlık, çok sayıda otomobil hırsızlığı ve 4 kapkaç olayının failleri oldukları tespit edildi.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda hırsızlıklarda kullanılan çalıntı bir otomobil ile çok sayıda çalıntı eşya ve 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

ÇETE LİDERİ CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKMIŞTI

Hırsızlık şebekesinin lideri olduğu iddia edilen Serkan K.’nin ise ayağındaki elektronik kelepçe olduğu görüldü. Hırsızlık suçundan girdiği cezaevinde 4 yıl kaldıktan sonra cezasının son bir yılını dışarıda geçiren Serkan K.’ye elektronik kelepçe takıldığı öğrenildi. Gece saatlerinde evden ayrılması yasak olan Serkan K.’nin gündüz çetesine talimatlar verdiği gece ise telefonla adamlarını yönettiği öğrenildi. Şüpheliler emnijyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡