İstanbul'da taksici, alkollü müşterisini dövdü

İstanbul Ataşehir'de bir taksici, aracına binen alkollü sürücüyü üst üste attığı yumruklarla yere serdi. Kavganın, müşterinin parayı ödemek istememesi ve hakaret etmesi nedeniyle çıktığı belirtilirken o anlar kameraya yansıdı.

İstanbul Ataşehir'de taksiye binen alkollü müşteri, kapıya kadar getirdiği taksiciye ücret ödemeyi reddedince kavga çıktı. Taksici, dövdüğü müşteriden parayı alıp aracına binerek oradan uzaklaştı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 22.00 sıralarında Ataşehir Esatpaşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre kimliği henüz belirsiz olan 34 TCM 82 plakalı taksinin sürücüsü, alkol aldığı iddia edilen bir müşteriyi araca aldı. Taksici bir süre sonra müşterisini oturduğu sokağa getirdi. Ancak müşterisi ile taksici arasında ücreti ödememesi nedeniyle sözlü tartışma çıktı.

KAMERAYA SANİYE SANİYE YANSIDI

Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre müşteri hakaret ve küfür etmeye başladı. Duruma sinirlenen taksici de müşterisine yumruk attı. Şahsın sözlü karşılık vermesi üzerine bir yumruk daha atan taksici, müşterisini yere serdi. Saldırgan taksici ardından taksiye binerek uzaklaştı. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'da taksici, alkollü müşterisini dövdü

İstanbul'da taksici, alkollü müşterisini dövdü

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡