İstanbul'un Yeni Belediye Başkanı Göksel Gümüşdağ Kimdir

Kadir Topbaşın istifasıından sonra yerine Göksel Gümüşdağ geldi. Göksel Gümüşdağ kimdir. Tüm detaylar haberimizde.

İstanbul'un Yeni Belediye Başkanı Göksel Gümüşdağ Kimdir

Kadir Topbaşın istifasıından sonra yerine Göksel Gümüşdağgeldi. Göksel Gümüşdağkimdir. Tüm detaylar haberimizde..İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaşistifa etti. Şimdi gözler yerine gelecek isme çevrilmişti. Kadir Topbaşın yerine Göksal Gümüşdağ atandı.

Göksel GümüşdağKimdir
Göksel Gümüşdağbr />Doğum    10 Ekim 1972 (44 yaşında)
İstanbul, Türkiyebr />Meslek    İş adamı, İBB eski başkanı TFF eski Başkan vekili, AK PartiİBB Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Vekili, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ(d. 10 Ekim 1972, İstanbul), Türk işadamı, eski İBB başkanı ve TFF eski Başkan vekili.

Göksel Gümüşdağ 10 Ekim 1972 tarihinde İstanbul'da doğdu. Anadolu Üniversitesi İktisat ve Bilgi Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan Gümüşdağ, Gümüşdağ Elektronik San. Ve Tic. LTD'nin Yönetim kurulu başkanıdır. Bir dönem İBB Spor başkanlığı yapan Gümüşdağ, 2011 yılında Mehmet Ali Aydınların TFF Başkanı olmasının ardından TFF Başkan vekili olmuş fakat Mehmet Ali Aydınların istifa etmesinin ardından o da istifa etmiştir.

İstanbul'un Yeni Belediye Başkanı Göksel Gümüşdağ Kimdir

Evli ve 2 çocuk sahibi Göksel Gümüşdağİstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis 2. Başkan Vekilliği ile birlikte Kulüpler Birliği Vakfı'nın Başkanlığını yapmaktadır. 2014 yılında Süper Lig takımlarından İstanbul Başakşehirin başkanı seçilmiştir. Halen İstanbul Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞEKMEK TEKNESİ

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

Referandum kararı hakkında Türkiyeolarak çok yanlış bir karar olacağını defalarca ifade ettik. Kendilerine de bu karardan vazgeçmelerini söyledik. Geldiğimiz noktada baktığımızda bu kararar uluslararası kararda hiçbir destek yok. Ülkelerin tamamı bunun yanlış bir karar olduğunu ifade ettiler. Türkiye Irak İrankomşu üç devlet olarak da doğabilecek telafisi imkansız sonuçların doğabileceğini anlattık. Ama şu ana kadar hiçbir değişiklik yok. Bu referandum kararı ve referandumun gerçekleşmesi Türkiyenin ulusal güvenlik meselesidir. Türkiyehaklarını kullanmakta kararlıdır.  

Henüz zaman, bitmiş değil. Barzani bu sevdadan, bu inattan vazgeçmelidir. Bütün dünyanın karşı çıktığı ve açık olarak ikili ve uluslararası hukuka aykırı şekilde inatla yapmaya çalıştığı bu referandum, bölge için hayırlı olmaz.

İstanbul'un Yeni Belediye Başkanı Göksel Gümüşdağ Kimdir

Gelen tezkere Türkiyenin güney kara hudutları ötesinde olabilecek her türlü, ülkemiz aleyhine ülkemizi tehdit edecek gelişmelere karşı müdahale hakkını veriyor. Yarın Meclisimiz konuyla ilgili kararını verecektir. 

 Kadir Topbaşın istifa iddiası

Bu konuda bugün içerisinde Kadir bey bir açıklama yapacak. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaşİstifa etti açıklması. Kadir Topbaşistifa haberinin tüm detaylarını sitemizden bulabilirsiniz.  

Kadir Topbaşistifa mı etti? CHPİstanbul Milletvekili Barış Yarkadaşın iddası gündeme bomba gibi düştü. Yarkadaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Kadir Topbaş bugün beş dosyasının kendisine rağmen meclisten geçmesi üzerine, çok yakın çevresine "istifa ettiği"ni açıkladı.' ifadelerini kullandı.

Yarkadaş, Topbaş'ın istifasının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletildiğini, Erdoğan'ın 'Başkan beklesin' talimatı verdiğini iddia etti.

VETO ETTİĞİ DOSYALAR İBB MECLİSİ'İNDE KABUL EDİLDİ

Kadir Topbaş İBB Meclisi'ni sıkıntıya 

sokabileceği gerekçesiyle 5 imar dosyasını iade etmişti. Bu dosyalar, bugün İBB Meclisi'nde hiçbir değişiklik yapılmadan kabul edilmişti.

KADİR TOPBAŞ AÇIKLAMASI

İşte Topbaş'ın açıklamalarından satır başları; 

Bulunduğumuz bugün hicri 1439 yılı. Tüm İslam aleminin Hicri yılbaşısını kutluyorum. İstanbul gibi müjdelenmiş bir şehire başkanlık yapma onurunu bana yaşattılar. Bana gönlünde yer ayıran herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum üzerimde hakları var bunu biliyorum. 

Emanet bir şehir ve emaneti devralıyorum. Kendi kişisel hayatıma bu kadar vakit ayırmadım. Bunu tüm siyasiler yaşıyor. Zaman zaman söylerim çocuklarımızı hırsız gibi severiz evimize hırsız gibi gitti. Görevlerimizi aksatmadan yerine getirdik. 

BORÇLU BİR BELEDİYE BIRAKMIYORUM

Hata ile ihanetin birbirine karıştırılmaması gerekir. İhanet asla affedilemez. Borçlu bir belediye bırakmıyorum. Parti mensuplarıma özellikle teşekkür ediyorum. Hayatım yorgunluk kelimesini kullanmadım. Yorgunluk beyinlerde başlar.  

İnsan her şeyi affeder adam yerine konulmamayı affetmez. Muhalefet burdan siyasi bir şey çıkarmak istiyor. Buradan muhalefete ekmek çıkmaz. 

GÖREVİMİ BIRAKIYORUM, PARTİMİ BIRAKMIYORUM

Görevim sırasında belediyenin bütün kademelerinde çalışanlar ile görünl bağı içerisinde çalıştım. Borçlu belediye bıakmıyorum. Herkese teşekkür ediyorum.İstanbulluara teşekkür ediyorum. Muhalefet buradan siyaset üretmek istiyor. Belediye başkanlığı görevimi bırakıyorum. Partimi bırakmıyorum.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡