İtalya'da hedef Vedat Muriqi: 'Para israfı!'

Bu sezon Fenerbahçe'den 17.5 milyon Euro bonservis bedeliyle İtalyan ekibi Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, çıktığı 6 maçta da gol atamayarak taraftarların tepkisini çekti.

İtalya'da hedef Vedat Muriqi: 'Para israfı!'

Lazio'da hedef Vedat Muriqi. Bu sezon Fenerbahçe'den 17.5 milyon Euro gibi rekor transfer ücreti karşılığında Lazio'ya transfer olan Muriqi, beklenen patlamayı gerçekleştiremedi. Avrupa ve ligde çıktığı 6 maçta da gol katkısı yapamayan Kosovalı golcü, taraftarların ağır eleştirilerinin odak noktası haline geldi. 

Golcü futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Zenit maçının 60.dakikasında çıkarılınca yerine oyuna giren Caicedo, takımına gol kazandırdı. Bu gol, İtalyan basınında ve Laziolu taraftarlar arasında Muriqi'nin başarısızlığı olarak yorumlandı. Taraftarlar, Muriqi'ye tepkilerini şu cümlelerle gerçekleştirdi:

"Vedat Muriqi tamamen bir para israfı. Inzaghi'nin onu gerçekten isteyip istemediğini çok merak ediyorum"

"Vedat Muriqi sezon başından beri kaleye sadece bir şut çekebildi. Onun için harcanan parayı Correa'nın fiziği ve psikolojisi için kullanılabilirdik."

"Muriqi için ne söyleyeyim. Hiçbir şeyini sevmiyorum, onun için tek bir güzel söz bulamıyorum. Sadece uzun boylu ama hava topu da kazanamıyor."

İtalya'da hedef Vedat Muriqi: 'Para israfı!'

İTALYAN BASINI DA ELEŞTİRİYOR

Vedat Muriqi, sadece taraftarlar arasında değil İtalyan basınında da eleştiri oklarının hedefi halinde. Calcio Mercato, 10 üzerinden 5.5 puan verdiği Muriqi için şu yorumu yaptı; 'Torino maçında iyi oynayan Kosovalı iyi bir oyun ortaya koymuştu. Fakat dün gece birkaç pozisyonda varlık gösterdi. Bir kez sol ayağıyla şut çekti, bir kez kafasıyla... Ama hiçbiri tehlike yaratamadı. Yerine giren Caicedo ise golü atarak Lazio'nun kader adamı oldu.'

Goal Italia ise 5 puan verdiği Kosovalı golcü için, 'Hala yüzde yüzünü gösteremedi. Bazı kısımlarda etkili oldu ama tehlike yaratmanın yanına bile yaklaşamadı.'

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡