Koronavirüs taşıyan belediye başkanı ev ev dolaşmış

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde koronavirüse yakalandıktan sonra 12 günlük tedavi sürecinin ardından taburcu edilen Belediye Başkanı Tahir Saklı'nın hastalığı öğrenmeden önce 160 lise öğrencisini evinde ziyaret ettiği ve onlarca kişiye virüs bulaştırdığı iddia edildi.

Koronavirüs taşıyan belediye başkanı ev ev dolaşmış

Hakkari'ye bağlı Şemdinli ilçesinde Belediye Başkanı Tahir Saklıya yönelik çarpıcı iddialar ortaya atıldı. 21 Mayıs'ta koronavirüse yakalanan Başkan Saklı, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Ancak hastalığını öğrenmeden önce ziyarete gittiği evlerdeki bir çok insanda koronavirüs saptandığı belirtildi. 

SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE KİTAP DAĞITTI

Test sonucunun belli olmasını ardından Şemdinli Devlet Hastanesi’ne yatırılan Saklı, 12 gün süren tedavisinin ardından sağlığına kavuşarak taburcu oldu. Saklı, taburcu haberini de yine sosyal medya hesabından duyurdu.

Sözcü'de yer alan habere göre; Saklı’nın koronavirüs testinin pozitif haberi ilçede büyük yankı uyandırdı. Çünkü Saklı ve belediye çalışanlarından oluşan bir ekip, 20 Mayıs’ta ilçede YKS’ye girecek 160 lise son sınıf öğrencisini evlerinde ziyaret edip test, deneme sınavı ve soru bankaları hediye etti.

100'E YAKIN KİŞİYE TEST YAPILDI

Saklı’nın testinin pozitif çıkmasının ardından temas ettiği düşünülen ve hastaneye başvuran 100’e yakın kişiye koronavirüs testi yapıldığı ve 30’dan fazla kişide virüse rastlandığı belirtildi.

Tedavi altına alınan hastalar arasında hayatını kaybeden kimsenin bulunmadığı, bir çok hastanın da tedavilerinin ardından sağlıklarına kavuşarak taburcu olduğu ifade edildi.

İDDİALAR İLE İLGİLİ GÖRÜŞME TALEBİNİ YANITSIZ BIRAKTI

Yine Sözcü muhabirinin aktardığına göre; taburcu olmasının ardından 14 günlük karantina sürecini evinde dinlenerek geçiren Belediye Başkanı Tahir Saklı'nın iddialarla ilgili görüşme taleplerine yanıt vermediği belirtildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡