Kritik mücadelenin galibini tek gol belirledi! Sivasspor zirveye bitirdi

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta karşılaşmasında sahasında Göztepe'yi 1-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

Kritik mücadelenin galibini tek gol belirledi! Sivasspor zirveye bitirdi

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta maçında sahasında Göztepe'yi ağırladı.

Sivasspor - Göztepe maçı, Sivasspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Sivasspor, Göztepe karşısında 3 puana 66. dakikada Yatabare'nin attığı golle ulaştı. Bu sonuçla Sivasspor, ilk yarıyı 37 puanla lider tamamladı.. Göztepe ise 23 puanla 9. sırada kaldı.

Sivasspor böylece yenilmemezlik serisini 9 maça çıkartmış oldu.

SİVASSPOR - GÖZTEPE MAÇINDAN DAKİKALAR

Süper Lig'in 17. haftasında Demir Grup Sivasspor-Göztepe karşılaşmasının ilk yarısı 0-0 sona erdi.

27. dakikada Mert Hakan Yandaş'ın sağdan ceza alanına ortasında Yatabare'nin kafa vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

31. dakikada soldan gelişen konuk ekip atağında Berkan Emir, topu ceza sahasına gönderdi. Kale alanına hareketlenen Deniz Kadah, meşin yuvarlağın uzağında kalınca mutlak bir fırsatı değerlendiremedi.

33. dakikada Goiano'nun sağdan ceza alanına ortasında Mert Hakan Yandaş kafa vuruşunu istediği gibi yapamayınca top üstten farklı şekilde auta gitti.

47. dakikada Fatih'in ceza sahası dışından kaleye gönderdiği uzun şutta Beto topu kontrol etmeyi başardı.

48. dakikada Berkan'ın, sol kanattan kaleye gönderdiği uzun şutta top direkten döndü.

57. dakikada Emre'nin sağ kanattan yaptığı ortada Mert Hakan kafayı vurdu. Beto tehlikeli pozisyonda topu çıkarmayı başardı ve gole izin vermedi.

66. dakikada Fatih, rakibi Andre Castro'dan çalığı topu Kone ile buluşturdu. Ceza sahasına giren Kone, pasını uzak direkteki Yatabare'ye aktardı. Yatabare ise bekletmeden yaptığı vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 1-0

82. dakikada Emre sol kanattan ceza sahası içeresine sokularak kaleyi hedef aldı. Beto bu sert şutu son anda kurtarmayı başardı.

Sivasspor Göztepe maç sonucu | Sivasspor Göztepe maç özeti

Alınan bu sonucun ardından puanını 37'ye yükselten Sivasspor, Süper Lig'in ilk devresini zirvede bitirmeyi garantiledi. 11. galibiyetini alan kırmızı beyazlılar 7 golü olan Yatabare ile sonuca gitti. Göztepe ise 23 puanda kaldı ve bu sezonki 6. yenilgisini aldı

Ligde ikinci sezonun açılış maçında Sivasspor deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Sarı kart cezalısı durumuna düşen Mert Hakan Yandaş bu maçta görev alamayacak. Göztepe ise Antalyaspor deplasmanına gidecek.

Sivasspor Göztepe maç sonucu | Sivasspor Göztepe maç özeti

Demir Grup Sivasspor futbolcuları karşılaşma öncesi, 26 aralık günü halı sahada futbol oynarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Sivas Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Özcan (48) için saygı duruşunda bulundu, asker selamı verdi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡