Küçük Ecrin'in kaybında flaş gelişme!

ATV'nin sevilen programı Müge Anlı'da 1.5 yaşındakşi Ecrin Kurnaz aranıyordu. Samsun Vezirköprü'de evinin önünden kaybolan 1.5 yaşındaki Ecrin'in kaybıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Amcası Özkan'ın köyden bir kişiye çocukla ilgili sorduğu sorular herkesi şoka soktu.

Küçük Ecrin'in kaybında flaş gelişme!

ATV'nin sevilen programı Müge Anlı'da 1.5 yaşındakşi Ecrin Kurnaz aranıyordu. Samsun Vezirköprü'de evinin önünden kaybolan 1.5 yaşındaki Ecrin'in kaybıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Amcası Özkan'ın köyden bir kişiye çocukla ilgili sorduğu sorular herkesi şoka soktu. İşte küçük Ecrin Kurnaz'ın kaybında neler konuşuldu, flaş ne gelişmeler yaşandı, amca Özkan arkadaşına ne sorusu sordu burada...

1.5 YAŞINDAKİ ECRİN KAYBOLDU

Samsun'un Vezirköprü ilçesinin Alancık Mahallesi'nde 1.5 yaşındakş Ecrin Kurnaz kayıp. 48 saattir kendisinden haber alınmayan Ecrin'in annesi 6 aylık ikinci bebeğine hamile. Bunun için anne ve baba yeni bebeğin kontrolü için hastaneye gidiyor. O sırada babaannesine bırakılan Ecrin ortadan kayboluyor.

Müge Anlı 9 Mayıs canlı izleme linki! Sıcak gelişme ne?

1.5 yaşında olmasına rağmen yürüdüğü belirlenen Ecrin'i AFAD ve Jandarma her yerde arıyor.

Müge Anlı 9 Mayıs canlı izleme linki! Sıcak gelişme ne?

Minik Ecrin'i görenlerin haber vermesi bekleniyor. Canlı yayında Ecrin aranmaya devam ediyor.

Müge Anlı 9 Mayıs canlı izleme linki! Sıcak gelişme ne?

1.5 YAŞINDAKİ ECRİN ARANIYOR

1.5 yaşındaki Ecrin 3 gündür aranıyor. Ecrin'i AFAD ve birçok güvenlik ekibi her yerde arıyor. Ancak küçük Ecrin'in kaybının altında çok farklı bir olay çıktı. Buna göre;

Ecrin'in annesi Sevcan 16 yaşındayken 36 yaşındaki Cengiz ile evleniyor. 6 sene evli kalıyorlar ve bu evlilikten Ecrin dünyaya geliyor. Daha sonra Cengiz, ablasının oğlu Özkan ile kavga ediyor. Özkan bu kavga sırasında dayısı Cengiz'e "karın Sevan ile abim Deniz'in ilişkisi var" diyor. Cengiz bunun üzerine kalp kirizi geçirip ölüyor. Öldükten sonra Cengiz'in ablasının oğlu Deniz ile karısı Sevcan evleniyor. Deniz ve Sevcan evliliği sonucunda Sevcan tekrar hamile kalıyor. Fakat 3 gün önce 1.5 yaşındaki Ecrin kayboluyor.

Müge Anlı 10 Mayıs canlı izleme linki! Sıcak gelişme ne?

Fakat Deniz ve Sevcan'ın evliliği aile içinde çok tartışma yaratmış. Aileden birçok kişi tepkisini belli etmiş.  Bundan dolayı Ecrin'in kaybından dolayı önce aile içinden şüpheleniliyor. Bu şüphelilerden birisi üvey amca Özkan. Özkan zamanında abisi Deniz ile Sevcan'ı dayısı Cengiz'e söyleyerek abisinin canını tehlikeye atmış. Ayrıca sürekli abisi Deniz ile kavgaları var ve Ecrin'i en son gören kişilerden birisi o.

Diğer bir şüpheli ise öz amca olan İbrahim. İbrahim zamanında bu evliliğe karşı çıkmış ve bu tepkisini sosyal medyadan da göstermiş. Sosyal medyadan "O çocuğu sizden alacağım" diye seslenmiş. Bunun için diğer bir şüpheli isimde öz amca İbrahim.

Şimdi 1.5 yaşındaki küçük Ecrin nerede? Çocuk kendisi mi gitti? Yoksa birisi mi kaçırdı? Aileden birisi intikam almak için çocuğa zarar mı verdi?

Müge Anlı 10 Mayıs canlı izleme linki! Sıcak gelişme ne?

KÜÇÜK ECRİN NEREDE? (13 MAYIS)

1.5 yaşındaki Ecrin hala bulunamadı. Ecrin'in annesi Sevcan ve babası Deniz canlı yayında canlı yayında çocuklarını arıyor. Aile ilişkileri karışık olan bu olayda canlı yayında daha fazla bilgiler ortaya çıkıyor.

Sevcan'ın 16 yaşında kaçtığı Cengiz'in Sevcan'dan önce 1 resmi nikahlı ve 2 'de gayri remi karısı varmış. Bu eşlerinin hiçbirinden çocuğu olmamış. Evlenmelerinden 6 sene sonra 42 yaşındayken Sevcan'dan çocuğu olunca herkesin aklına bir soru işareti oluşmuş. Evliliğin son yıllarına doğru Cengiz, Sevcan ile ilgilienmemeye başlamış, çok fazla alkol kullanmaya başlamış.

Sevcan, Ecrin doğduktan sonra kocasının işi için başka ilde olmasından dolayı Deniz'lerin evine gitmiş. Deniz ve Sevcan'ın ilişkisi o zaman, bebek doğduktan kısa bir süre sonra başlamış. Bu sırada onların ilişkisini anlayan Özkan durumu dayısı Cengiz'e anlatmış ve durum öyle ortaya çıkmış. Söylentilere göre Özkan dayısı Cengiz'e abisi Deniz ve Sevcan'ın fotoğrafını göstermiş. Bunun üzerine Cengiz beşiğiyle birlikte çocuğu atmaya kalkmış.

Müge Anlı 13 Mayıs canlı izleme linki! Sıcak gelişme ne?

Küçük Ecrin'in babannesi, amcası Özkan, annesi Sevcan ve babası Deniz canlı yayında soruları yanıtlıyor. Bu kişiler hakkında değişik iddialar ortaya atıldı.

Müge Anlı 13 Mayıs canlı izleme linki! Sıcak gelişme ne?

1.5 YAŞINDAKİ ECRİN KAYBINDA NE OLDU? (14 MAYIS)

1.5 yaşındaki Ecrin hala bulunamazken bu kayıp olayında sır olaylar ortaya çıktı. Ecrin'in annesi Sevcan ablası Şükran'dan şüphelendiğini söyledi. Çünkü Sevcan'ın eski eşi Cengiz aslında eniştesiymiş yani ablasının eski kocasıymış.

Yani; Cengiz ve Şükran 4 sene birliktelik yaşamışlar. Daha sonra Sevcan ablasının kocası Cengiz ile kaçmış. Bunun için ablasının kendisine kin duyduğunu ve kendisine zarar vermek için Ecrin'i kaçırmış olabileceğini söyledi. Ayrıca Sevcan, tüm bu olaylardan dolayı şimdiki kayınpederinin ablası Şükran'ı  kuzeni olarak bildiğini söyledi

Müge Anlı 14 Mayıs canlı izleme linki! Sıcak gelişme ne?

Abla Şükran telefonla bağlandı ve kendisinin kaçırmadığını söyledi. Kardeşi Sevcan ve eski kocası Cengiz'in birlikteliklerinden dolayı Ecrin'i ilk zamanlar sevmediğini ama bunun için o kadar zaman sonra kaçırma durumunun olmadığını söyledi. Ayrıca Şükran Hanım, Ecrin'in Cengiz'de olma ihtimalinin olmadığını çünkü Cengiz'in çocuğunun olmadığını söyledi.

Müge Anlı 14 Mayıs canlı izleme linki! Sıcak gelişme ne?

Canlı yayında flaş bir gelişme yaşandı. Müge Anlı anne Sevcan'a " babasının başka birisi olma ihtimali var mı?" diye sordu.

Sevcan "Evet var" diyerek herkesi şaşkına uğrattı. Sevcan eski kocası Cengiz'in kendisini para karşılığı başka erkeklere pazarladığını ve bunun için çocuğun başka birisinden olma ihtimalinin olduğunu söyledi.

Müge Anlı 14 Mayıs canlı izleme linki! Sıcak gelişme ne?

Müge Anlı 14 Mayıs canlı izleme linki! Sıcak gelişme ne?

Flaş bir gelişme yaşandı. Müge Anlı'nın Özkan'a çocuğun kaybıyla ilgili sorular sorarken Özkan Ecrin'i kendisinin dışarı çıkardığını ve arkasında gelecek telaşıyla arkasına bakarak gittiğini söyledi. Bunun üzerine abisi Deniz, Özkan'ın jandarmada farklı bir ifade verdiği söyledi ve "jandarmada Ecrin'in dışarı çıktığını ve orada taş, toprakla oynadığını söyledin sen" dedi.

Bunun üzerine Özkan "Annem sen telaşlanma diye, tepki gösterme diye öyle söyleyelim dedi " diyerek herkesi şok etti.

Müge Anlı "Bez olayında da ifade değiştirdiniz siz sonradan. Şimdi de bu olayda ağız birliği yapmışsınız. Başka hangi konularda birlik olarak konuşuyorsunuz siz ne saklıyorsunuz? Çocuğun başına evde mi bir şey geldi?" diye sordu.

Özkan "Evde çocuğun başına ne gelebilir Müge Hanım? Biz ne yapmış olabiliriz çocuğa?" dedi. Müge Anlı "Valla gömmüş olabilirsiniz mesela" dedi. Küçük Ecrin'in kaybı sırrını koruyor.

1.5 YAŞINDAKİ ECRİN KAYBINDA SIR OLAYLAR (15 MAYIS)

1.5 yaşındaki küçük Ecrin hala bulunamadı. Arama çalışmaları son bulurken köyden Muhammed Bey, Özkan'ın yaptıklarını anlatırken belirttiği saat aralığını yalanlarken Özkan bu konuda "yanlış hatırlamışım" dedi. Amca Özkan'ın hala bazı saatlerde ne yaptığını açıklayamaması dikkatleri üzerine çekiyor.

Müge Anlı ve ekibine köylülerde bildiklerini anlattılar ve ailenin kayboldu dediği saatlerde bir arama sesi, bir bağırış duymadıklarını söylediler. Normalde herhangi bir sesin duyulduğunu yankı yaptığını ama babaanne ve Özkan'ın hiç Ecrin'i arama sesi gelmediğini belirttiler. Ayrıca Ecrin'in kaybolduğu sabah evde iki kardeş arasında büyük bir kavga olmuş ve bu kavgayı tüm köylüler duymuş.

Müge Anlı 15 Mayıs canlı izleme linki! Sıcak gelişme ne?

Komşulardan Muhammed Bey kendisinin evin dışında durduğunu ve o sırada Özkan'ın traktörle gelirken bir yerde olması gerekenden fazla beklediğini, o noktada farklı sesler duyduğunu ama seslerin ne sesi olduğunu anlamadığını söyledi.

Müge Anlı 15 Mayıs canlı izleme linki! Sıcak gelişme ne?

Ecrin'in babası Cengiz ölmeden önce Ecrin'den saç teli almak istemiş çünkü kendi çocuğu olup olmadığınndan şüphelenmiş. Ecrin'in babaannesi de şüphelenmiş ve çocuğun saçı kesilip DNA testi için alınmış. Ayrıca bir sır daha ortaya çıktı. Cengiz'in kardeşi İbrahim, Sevcan'ın ablası ve aynı zamanda Cengiz'in eski eşi Şükran'la birlikteymiş.

Müge Anlı 15 Mayıs canlı izleme linki! Sıcak gelişme ne?

1.5 YAŞINDAKİ ECRİN'İN SIRLAR ORTAYA ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR (16 MAYIS)

1.5 yaşındaki Ecrin'in kaybında jandarma çocuğun kaybolduğu yerlerdeki arama çalışmalarını sonlandırdı. Arazide yer alan kuyular aranmaya başladı. Arama köpeğinin tepki vermesi üzerine arazi kazılmaya başlandı. Deniz ve Sevcan'ın çocuk kaybolduktan sonra eve gelmeden önce limon almaya gitmesi şüpheli bulunurken Deniz limon almasını annesinin söylediğini ifade etti.

Müge Anlı 16 Mayıs canlı izleme linki! Sıcak gelişme ne?

Ecrin'in ilk kaybolduğu zaman arama çalışmaları yapılırken Özkan'ın neden tek başına arama çalışmalarını gittiği ve 2 saat kendisinden neden haber alınmadığı merak ediliyor. Köyde de herkes eğer Özkan birşey yaptıysa çocuğun yerini değiştirmek için gitti, yerini değiştirdi ve geri geldi diye düşünmüşler. Ayrıca evde camın kırık olması Müge Anlı  ve izleyenlerin aklına acaba çocuğa evde mi kaza geldi de sonradan ortadan kaldırdılar sorusu geldi.

Müge Anlı 16 Mayıs canlı izleme linki! Sıcak gelişme ne?

1.5 yaşındaki Ecrin'i kaybından hala bir sonuç çıkmazken ailesinden şüpheli ifadeler ortaya çıkmaya devam ediyor. Ecrin'i arama çalışmalarında Özkan arama ekiplerine giderek; "Eğer bu çocuk boğulduysa  ya da gömüldüyse falan parmak izi çıkar mı? Katili bulunur mu?" diye sorması dikkatleri yine üzerine çekti. Ayrıca Özkan canlı yayında "diğer abim olan Gökhan abime canımı veririm ama Deniz abimi sevmiyorum, ısınamıyorum" demesi dikkat çekti.

Müge Anlı 16 Mayıs canlı izleme linki! Sıcak gelişme ne?

KÜÇÜK ECRİN KAYBINDA FLAŞ GELİŞME (17 MAYIS)

Küçük Ecrin'in babaannesi canlı yayına geldi ve kendisine sorulan soruları yanıtlıyor

Müge Anlı 17 Mayıs canlı izleme linki! Sıcak gelişme ne?

Bugün gelen bilgiye göre Özkan Zeynal Sezer isminde birine Ecrin'in kaybolmasıyla ilgili olarak "Piyangonun kime vuracağı belli değil" dediği öğrenildi. Ayrıca "Eğer çocuk taciz edildiyse, tecavüz edildiyse gömüldükten sonra belli olur mu? Taciz edildiği kaç gün sonra ortaya çıkar? " soruları sormuş. Telefonla canlı yayına bağlanan Zeynal Sezer bu konuşulanları onayladı.

9-073.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında, beklenen karar açıklandı!
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında, beklenen karar açıklandı!
Kamuda tasarruf başlıyor! Bin araç satışa çıkıyor
Kamuda tasarruf başlıyor! Bin araç satışa çıkıyor
CHP, Saadet Partisine verdiği ödünç vekili geri çağırdı, TBMM'de Saadet Partisi grubu düşüyor
CHP, Saadet Partisine verdiği ödünç vekili geri çağırdı, TBMM'de Saadet Partisi grubu düşüyor
Hatay'da korkunç cinayet! Camiye giderken öldürülen imamın katili komşusu çıktı!
Hatay'da korkunç cinayet! Camiye giderken öldürülen imamın katili komşusu çıktı!
Çok Okunanlar
26 Nisan 2024 Cuma günlük burç yorumları! Bugün sizi neler bekliyor? O burç sahipleri aşk hayatınıza dikkat!
26 Nisan 2024 Cuma günlük burç yorumları! Bugün sizi neler bekliyor? O burç sahipleri aşk hayatınıza dikkat!
Meteorolojiden toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 26 Nisan Cuma günü tüm ülke geneli hava durumu ve sıcaklıkları
Meteorolojiden toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 26 Nisan Cuma günü tüm ülke geneli hava durumu ve sıcaklıkları
BİM, 26 Nisan 2024 aktüel kataloğu yine dolgun: İşte elektrikli ev aletleri…
BİM, 26 Nisan 2024 aktüel kataloğu yine dolgun: İşte elektrikli ev aletleri…
DEM Parti Batman il binasından skandal görüntüler! Parti binası değil, örgüt karargahı
DEM Parti Batman il binasından skandal görüntüler! Parti binası değil, örgüt karargahı
Yorumlananlar