Lazio'dan Yusuf Yazıcı için büyük teklif!

Lille, Yusuf’u ısrarla istiyor fakat Lazio'nun atakta bulunarak bonuslar hariç 20 milyon Euro’luk teklifte bulunduğu öğrenildi.

Lazio'dan Yusuf Yazıcı için büyük teklif!

Yusuf Yazıcı için Trabzonspor, talipleriyle görüşmeye devam ediyor.

İtalyan ekibi Sergej Savic’i satar satmaz, Yusuf transferi için masaya oturacak. Lazio’nun bir diğer teklifi de bir miktar para ve Felipe Caicedo. Forvete etkili bir isim arayan Trabzonspor cephesinde Caicedo teklifine çok sıcak bakıldığı gelen haberler arasında. Lille ise son olarak 15 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 10 pay teklif etmişti. Trabzonspor cephesi ise 20 milyon Euro’da ısrarcı.

Lazio'dan Yusuf Yazıcı için büyük teklif!

YUSUF YAZICI KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

4 Ocak 2008 tarihinde Trabzonspor takımının alt yapısında futbol yaşantısına adım atan genç futbolcu Yusuf Yazıcı 21 Aralık 2015 yılında yine Trabzonspor takımı ile profesyonel futbol kariyerinin başlangıcını yapmıştır.

Yusuf Yazıcı 8 yaşında iken okul seçmelerinde keşfedilmiş ve Trabzonspor takımına kazandırılmıştır. Aslen Trabzon Çaykara’lıdır.

Süper Lig’de son dönemlerde büyük bir çıkış yakalamış ve attığı gollerle birlikte Trabzonspor taraftarının gönlünde taht kurmayı başarmıştır.

Başarılı futbolu ile parmak ısırtan futbolcu dünya kulüpleri sıraya girmiş durumda. Monaco, Tottenham ve son olarak Machester City takımının talip olduğu Yazıcı için Manchester City takımının girişimlerde bulunduğu belirtilmiştir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡