Masterchef oyununu hangi takım kazandı? 26 Kasım Perşembe

MasterChef Türkiye artık Pazartesi-Salı-Çarşamba günleri ekrana geliyor. Tv8'in vazgeçilmez yarışması Masterchef Türkiye yine heyecanlı anları ile ekrana kitlemeye devam ediyor. Peki Masterchef'te oyununu hangi takım kim kazandı? Masterchef'te elemeye kim kaldı? İşte 26 Kasım Perşembe sonuçları..

Masterchef oyununu hangi takım kazandı? 26 Kasım Perşembe

Masterchef Türkiye reyting rekorları kırmaya devam ederken artık Pazartesi- Salı- Çarşamba günleri ekranlara gelecek. Yeni haftanın liderliğini yapacak olan ismin öne çıktığı kaptanlık oyunu oldukça merak ediliyor. Peki Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Masterchef elemeye kim oldu 26 Kasım Perşembe sonucu..

MASTERCHEF TÜRKİYE PUAN DURUMU NASIL ŞEKİLLENDİ?

MasterChef'in son bölümünde Cemre ve Güzide 3 farklı oyunda karşı karşıya geldi. İlk oyunda sebzeli hindi yapmak için mutfağa giren yarışmacılar kısa sürede en iyi tabağı çıkarmaya çalıştı. İlk oyunda puan durumu şu şekilde oluştu; Cemre 21 puan, Güzide 20 puan.

İkinci oyunda şefler bu kez yarışmacılardan kuşkonmazdan yaratıcı tabak istedi. 30 dakika boyunca mutfakta ter döken yarışmacılar şeflerin tadımı sonrası puanlarını katladı. İkinci oyunun ardından toplamda Cemre 39, Güzide 36 puana ulaştı.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Masterchef Türkiye'de eleme adayları düzenlenen 3 yemek yarışmasıyla belirleniyor. Pazartesi günü yapılan ilk eleme turundan Güzide Mertcan birinci, Cemre ikinci, Alican da üçüncü olarak çıktı. En düşük oyu alan Ekin ilk eleme adayı oldu.

Salı günü Masterchef'deki ikinci eleme adayını belirlemek için yine 3 oyun düzenlendi. Cemre ve Güzide 54 puan alarak birinci çıktılar. Yarışa önde başlayan Alican son oyunda en düşük puanları aldı ve 52 puanla potaya giden isim oldu.

Haftanın 6 gününe yayılan masterchef finalinde çarşamba günü ara verildi. Bu akşam yarışmacılar yine 3 oyun oynadı. Bu kez oyun sadece Cemre ile Güzide arasında oldu. En düşük puanı alan kişi eleme potasına giderken, birinci olan kişi de yarı finale çıkacak.

Masterchef üçüncü eleme adayı ise Güzide oldu. Cemre ise yarı finale katılmaya hak kazandı.

Masterchef'te yarın akşam eleme gecesi heyecanı yaşanacak. Alican, Ekin ve Güzide arasındaki bir kişi yarışmaya veda edecek.

Masterchef oyununu hangi takım kazandı? 26 Kasım Perşembe

MASTERCHEF TÜRKİYE ÖDÜLÜ NE KADAR?

Masterchef Türkiye'de geçen yıl büyük ödül 100 bin liraydı. 2019 yılı için henüz bir rakam telaffuz edilmiş değil. Masterchef kupası ile birlikte birinci olanın 100 bin lira alması bekleniyor. Masterchef'te bu sene ödül oyunlarında kazanan isimlere 10 bin lira para verilmişti.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡