Mehmet Salih Usta Kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

CHP Pendik belediye başkan adayı belli oldu. CHP Pendik belediye başkan adayı Mehmet Salih Usta kimdir? Aslen nereli? gibi sorular internet üzerinde araştırılmaya başlandı. Mehmet Salih Usta'yla ilgili tüm bu soruların yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Mehmet Salih Usta Kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Pendik Belediye Başkan adayı belli oldu: Mehmet Salih Usta. Vatandaşların çokça baktığı Mehmet Salih Usta'nın iş yaşamı ve biyografisine haberimizden ulaşabilirsiniz.

MEHMET SALİH USTA KİMDİR? ASLEN NERELİDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

1962  Rize Çayeli doğumlu Mehmet Salih Usta, evli ve üç çocuk babasıdır, 1969’dan beri de Pendik’te ikamet etmektedir.

MEHMET SALİH USTA'NIN İŞ YAŞAMI

1992 yılında Tezel Eğitim Kurumları bünyesinde kurmuş olduğu dershanelerinde üniversite hazırlık kursları ile gençlerimizi geleceğe hazırlama görevini kendine  ödev olarak seçmiştir. Pendik ilçesinde faaliyet gösteren 2 özel okulu vardır. Kurumlarında yaklaşık her yıl 3500 öğrenci eğitim almaktadır. Şirketleri ve şahsı adına yılda 200 öğrenciye burs vermektedir, ayrıca Orhanlı bölgesinde dört katlı yurt yaptırmıştır. Eğitim sektöründe faaliyet göstermesi sebebi ile ilçede bulunan okulların eğitim seviyelerini yüksekte tutmak için çalışmalar yapmıştır.

Mehmet Salih Usta Kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡