Meral Akşener'in uçağı Sabiha Gökçen'i 2 kere pas geçti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de içinde bulunduğu uçak, dün akşam saatlerinde türbülansa girdi. Uçakta panik yaşanırken, İYİ Partili Ümit Diyarbakır, yaşadıkları anları anlattı. Diyarbakır, uçağın iki kere pisti pas geçtiğini belirtti.

Meral Akşener'in uçağı Sabiha Gökçen'i 2 kere pas geçti

Dün meydana gelen olayda, Pegasus Hava Yolları'na ait bir uçak pistten çıkarken, kazada 3 kişi yaşamını yitirdi. Olayın ardından birçok tartışma yaşanırken, Ankara'dan İstanbul'a dönen, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Genel Yardımcısı Ümit Diyarbakır ve partililerin bulunduğu uçağın Sabiha Gökçen Havalimanını pas geçtiği ve Ankara Esenboğa Havalimanı'na döndüğü belirtildi.

Konu ile ilgili olarak Habertürk'e konuşan Diyarbakır, "Ankara Esenboğa Havaalanı'ndan 17.25'te İstanbul'a gelmek için havalandık. İnişe 10-15 dakika kala çok aşırı türbülans oldu. Uçağın içinde panik yaşandı. Pilot 2 kere inişi denedi ardından Ankara'ya dönüş kararı aldı. O sırada diğer uçak iniş kararı almış ve malum olay olmuş." ifadelerini kullandı.

"KAZAYI İNDİKTEN SONRA ÖĞRENDİK"

İçinde oldukları uçağın pilotuna teşekkür eden Diyarbakır, "Pilot yaptığı anonsla türbülansa gireceğimizi söyledi. Panik havasını minimize etti. 10-15 dakika türbülans yaşadık. Bir kez inişi denedi pas geçti, ikinci kez denedi. Sonra anons yaparak Ankara'ya dönüldüğünü açıkladı. Biz de Pegasus uçağı kazasının indikten sonra öğrendik." dedi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡