Messi'nin sözleşmesindeki madde şok etti!

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Leo Messi'nin sözleşmesinde bulunan "Her sezon sonunda ayrılabilir." maddesine İspanyol savunma oyuncu Gerard Pique'den yorum geldi.

Messi'nin sözleşmesindeki madde şok etti!

Geçtiğimiz günlerde İspanya basınında çıkan habere göre Barcelona’nın Arjantinli süper yıldızı Lionel Messi, kulübüyle son olarak 2017’de yenilediği sözleşmede “Her sezon sonunda ayrılabilir.” maddesi koydurdu.

Bu durumda Messi’nin kendisine gelen bir teklifi kabul ettiği takdirde kulübü Barcelona bunu onaylamak zorunda kalacak. Oyuncunun sadakatine güvenerek ve mecbur kalarak bu maddenin konulduğundan bahsedilen habere ünlü oyuncunun takım arkadaşı Gerard Pique’den yorum geldi.

Pique’ye göre Messi, böyle bir hakka sahip olmalı. Arjantinli’nin Barcelona için çok fazla şey ifade ettiğini ve bu bağlamda birçok başarıya imza attığını belirten Pique, buna karşın ne kendisinin ne de takım arkadaşlarının bu konuda bir endişesi olduğunu söyledi.

“Bu maddenin varlığından uzun bir süredir haberim var. Ancak Messi’ye sonuna kadar güveniyorum.” diyen İspanyol savunma oyuncusu takım arkadaşına destek verdi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡