Mevlüt Öztekin kimdir? Aslen nerelidir? Kağıthane Belediye Başkanı

AK Parti’nin 31 Mart Yerel seçimleri için Kağıthane Belediyesi’ne aday gösterilecek olan Mevlüt Öztekin kimdir? Kaç yaşındadır, aslen nerelidir? İşte AK Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin biyografisi..

Mevlüt Öztekin kimdir? Aslen nerelidir? Kağıthane Belediye Başkanı

31 Mart 2019 Yerel seçimlerine az bir zaman kala AK Parti’nin Belediye başkan adaylarının belli olmaya başlaması ile İstanbul için 35 ilçede düşünülen Belediye Başkan adayları da netleşmeye başladı. Peki AK Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin kimdir?

MEVLÜT ÖZTEKİN KİMDİR?

1981 Ordu doğumlu, aslen Sivas Koyulhisar’lı ve evlidir. İlkokulu Kağıthane’de Ortaokul ve Lise tahsilini Kağıthane İmam Hatip Lisesinde tamamladıktan sonra Doğu Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Üniversitede öğrenci fakülte başkanlığı ve gençlik teşkilatlarında aktif görevlerde bulundu.

AK Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin kimdir?

2005-2009 yılları arasında özel sektörde yazılım mühendisi olarak çalışmıştır. 2005 – 2008 tarihleri arasında AK Parti İstanbul Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Öztekin, 29 Mart 2009 yerel seçimlerden sonra Kağıthane ve İ.B.B Meclis Üyesi seçilmiş olup halen Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

 

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡