Müge Anlı'da Dudu Çelik'i Tahsin Altan mı Öldürdü

Dudu Çelik cinayetinde sıcak gelişme. Müge anlı'da aydınlatılan Dudu Çelik cinayetinde mezar açılınca cinayet çıktı. Dudu Çelik'in komşusu gözaltına alındı. Dudu çelik neden öldürüldü, Tahsin Altan kimdir?

Müge Anlı'da Dudu Çelik'i Tahsin Altan mı Öldürdü

Geçtiğimiz aylarda Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'da esaraengiz bir cinayet açığa kavuşturulmaya çalışılmıştı. Dudu Çelik cinayetinde mezar açılınca olayıın cinayet olduğu ortaya çıktı. Dudu Çelik'in komşusu Tahsin Altan gözaltına alındı.

Durdu Çelik cinayeti yeniden gündemde. Müge anlı'da ele alınan Eylül'den bu yana konuşulan Dudu Çelik cinayeti kapsamında  Çelik'in komşusu Tahsin Altan gözaltına alındı. Şimdi gözler Tahsin Kaya'da. Tahsin Kaya'nın henüz ifadesi alınmadı. Olaya ilişkin detaylar gelir gelmez sizlerle paylaşacağız.

(Dudu Çelik 2017 yılının Eylül ayından beri konuşuluyor)

Müge Anlı'da Dudu Çelik'i Tahsin Altan mı Öldürdü

DUDU ÇELİK CİNAYETİ NASIL GİNDEME GELMİŞTİ?

Çok konuşulan Dudu Çelik cinayetinde olayın aslı ne, neler yaşandı. Necati ne yaptı. Her sabah evlerimize konuk olan Müge Anlı, bu kez karşımıza Dudu çelik cinayeti ile karşımızda.Detaylar burada. Sinop'ta öldükten sonra vefatının şüpheli olması üzerine yeğenleri tarafından kararlılıkla sürdürülen davada mezarının açılmasına hükmedilmesinin ardından vücudunda 40 saçma yediği yönünde iddia ile deliklerin bulunmasıyla olayın seyri değişti. Müge Anlı'nın hafta içi yayınlanan hayata dair programında mezar açıldıktan sonra üzerinde kan lekeli giysiler bulunduğu açıklandı. Bu da Dudu Hanım'ın cinayete kurban gittiği ve öldürüldüğüne işaret ettiği yönünde yorumlandı. Üvey evlatlarının 17 bin liralık borçları sebebiyle öldürebileceği yönündeki iddialar da programda dile getirildi. 

3. kez evlenen Dudu teyze, Necati Çelikle son evliliği yapmış ve hiç çocugu olmamıştı. Cenaze yıkandıkdan sonra ortaya çıkan gerek kan izleri sonrası darp olduğu da ortaya çıktı. Öyle ki Dudu Çelik'in üvey oğlu Sinaşi çelik yıkama işlerini kendi ayarlayarak gömü işlemlerini üstlenmişti. Hem Müge Anlı hem savcılık olayının üzerine giderek kesin ölümün silahla olduğu ortaya çıktı. Yeni bölümde ortalık iyice karışacak gibi görünüyor. Müge Anlı 7 Eylül Perşembe günü ekrana gelen bölümde Şinasi Çelik'in borç alıp ödeyemediği için üvey annesini öldürdüğü ortaya çıkıyor. 

70 YAŞINDA ÖLDÜ DİYE TOPRAĞA GÖMÜLDÜ?

Sinop’ta 70 yaşında öldü diye gömülen Dudu Çelik’i kim öldürdü?
Müge Anlı’nın programında Sinop’ta 70 yaşındaki Dudu Çelik’in öldü sanılarak gömülmesi ancak daha sonra otopside cinayete kurban gittiği anlaşılması üzerine katillerin peşine düşüldü.
ATV ekranlarında yeni sezona merhaba diyen Müge Anlı yeni konuları yeni olayları ele almaya başladı. Müge Anlı bu kez Sinop’ta korkunç bir cinayete kurban giden Dudu Çelik olayını ele alıyor. Tansiyona bağlı ölüm olarak kayıtlara geçen Dudu Çelik aslında öldürüldü.
Dudu Çelik’i kim öldürdü? Sinop’un Boyabat ilçesinde evinin bahçesinde ölü bulunan ve defnedilen yaşlı kadının kıyafetlerinde saçma izine rastlanması üzerine cesedi mezardan çıkarılarak otopsiye gönderildi. 15 Temmuz’da Sinop’un Boyabat ilçesine bağlı Erkeç köyünde 70 yaşındaki Dudu Çelik evinin bahçesinde ölü bulundu. Çelik’in cesedini evinin bahçesinde bulan eşi ve üvey oğlu, 112 sağlık ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaşlı kadının öldüğünü belirleyerek cenazesini hastane morguna getirdi. Daha sonra Dudu Çelik toprağa verildi. Çelik’in ölüm sebebini araştıran akrabaları, çelişkili cevaplar üzerine cenazenin incelenmesini istedi. Yaşlı kadının eşyalarını inceleyen jandarma ekipleri, Çelik’in kıyafetlerinde saçma izlerine rastladı.
Bunun üzerine savcılık mezarı açtırdı ve kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cesedi otopsiye gönderdi.Mezarı açılıp otopsisi yapılan Dudu Çelik’in silahla öldürüldüğü ortaya çıktı. Şimdi sıra katil veya katillerinin bulunmasında. Soruşturma devam ediyor.

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡