Müge Anlı'daki Fatma Uyanık olayında Vahap Varlı'dan flaş itiraf!

ATV'nin sevilen programı Müge Anlı'da 2017 yılından beri aranan Fatma Uyanık kaybıyla ilgili gözaltına alınan Vahap Varlı ile ilgili (12 Mart 2020) flaş bir gelişme yaşandı. Fatma Uyanık davasında karar çıktı ve Vahap Varlı'ya müebbet hapis cezası verildi.

Müge Anlı'daki Fatma Uyanık olayında Vahap Varlı'dan flaş itiraf!

Müge Anlı Tatlı Sert programında Fatma Uyanık davasıyla ilgili flaş yeni gelişmeler yaşandı. 

Fatma Uyanık davasında son durum ne sorusunun yanıtı tüm Müge Anlı takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor.Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde, 6 Ekim 2017'den beri haber alınamayan Fatma Uyanık'ı (33) öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mehmet Varlı (47) ve oğlu Vahap'ın (24) yargılanması devam ediyordu. Fatma Uyanık cinayetinde yeni gelişme az önce Müge Anlı yayınında açıklandı.

FATMA UYANIK DAVASINDA VAHAP VARLI'YA NE CEZA VERİLDİ 12 MART 2020?

Müge Anlı'da konu olan Fatma Uyanık davasında yeni gelişme az önce canlı yayında açıklandı. Fatma Uyanık davasında karar çıktı. Vahap Varlı'ya cinayetten müebbet hapis cezası verildi.

VAHAP VARLI 2019 YILINDA İLK DURUŞMASINA ÇIKMIŞTI?

Müge Anlı'da Fatma Uyanık olayı hakkında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. 31 yaşında Karaman'ın Sarıveliler ilçesi Katrancık Yaylası'ndaki evinden annesinin yanına gitmek için çıkan ve bir buçuk yıldır kendisinden haber alınamayan Fatma Uyanık ile ilgili gerçekler ortaya çıktı. Baş şüpheli Vahap Varlı ve babası tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 5 ay tutuklu kalmalarının ardından ilk duruşma bugün gerçekleşti.

Müge Anlı'daki Fatma Uyanık olayında Vahap Varlı'dan flaş itiraf!

Fatma Uyanık'ı, "Kasten adam öldürmek", "Kişinin hürriyetinden yoksun bırakmak" ve "Cinsel istismarda bulunmak" suçundan yargılanan Vahap Varlı ve babası Karaman Adliyesi'nde ilk duruşmaya girdi.

Karaman Adliyesi'nde gerçekleşen ilk duruşmada ilk olarak Vahap Varlı'nın babası sorgulandı. Baba, o gün neler yaşandığını hatırlamadığını, alkole bağlı hafıza kaybı yaşadığını söyledi. Cinayet şüphelisi baba beraatini talep etti.

Müge Anlı'daki Fatma Uyanık olayında Vahap Varlı'dan flaş itiraf!

İTİRAFLAR GELDİ

72 saat süren sorgu sonucunda 1 buçuk yıllık olay çözüldü. Karaman Sarıveliler'e 1 buçuk yıl sonra yeni atanan savcı, küllenen dosyayı yeniden açtı cuma gününden bu yana zanlılar sorgulanıyordu. Tam 72 saatin sonunda itiraf geldi.

Sanık Vahap Varlı olay günü Fatma Uyanık ile olan bağlantısını kabul etti. Zanlı Fatma Uyanık'ı arabasına aldığını itiraf etti fakat cesedin yeri hala belli değil.

Müge Anlı'daki Fatma Uyanık olayında Vahap Varlı'dan flaş itiraf!

Müge Anlı itirafçının “Ben arabamı aldım. Hızlıca giderken bir baktım, kasanın arkasında yoktu. Ben de nerede olduğuna geri dönüp bakmadım. Yoluma devam ettim.” dediğini açıkladı. Anlı ayrıca " Sevgilim olduğu için öncekiş ifadelerimde onu arabaya almadığımı söyledim. Çünkü eğer söyleseydim sevgilimin ailesi evlenmemize izin vermezdi. Bundan dolayı o zaman bu olayları sakladım" dediğini belirtti.

Programda ayrıca davada "Vahap Varlı'nın telefonunda sapkın cinsel içerikli videolar indirildiği ve bu içerikli sitelere girildiği için cinsel taciz olayına meyilli olabileceği" ayrıntısının bulunduğu da bildirildi.

Müge Anlı'daki Fatma Uyanık olayında Vahap Varlı'dan flaş itiraf!

FATMA UYANIK DAVASINDA İFADE DEĞİŞİKLİĞİ

Fatma Uyanık'ın kaybından sorumlu tutulan Vahap Varlı mahkemede ifade değiştirerek o gün genç kızı arabaya almadığını ifade etti. Stüdyoya gelen Fatma Uyanık'ın abisi programda isyan etti ve kardeşinin cesedinin bulunmasını istedi.

Müge Anlı 9 Eylül canlı izleme linki! Sıcak gelişme ne?

FATMA UYANIK OLAYI NEYDİ?

6 Ekim 2017 tarihinde, annesi Zahide Uyanık ile birlikte evlerinden 15 kilometre uzaklıktaki bahçelerine gitti. Buradaki bağ evinde 1 gece kalan anne- kız, ertesi sabah bir süre bahçede çalıştı. Daha sonra anne Uyanık, ilçe merkezine döndü

Ailenin başvurusu üzerine, cumhuriyet savcısının talimatıyla ilçedeki Çevlik göletinde de arama yapıldı. Karaman AFAD ekipleri ve Mersin'den gelen su altı polisi tarafından gerçekleştirilen aramalarda da bir ize rastlanılmadı.

Müge Anlı'daki Fatma Uyanık olayında Vahap Varlı'dan flaş itiraf!

Sarıveliler ilçesinde yaşayan Fatma Uyanık, 5 Ekim 2017 tarihinde, annesi Zahide Uyanık ile birlikte evlerinden 15 kilometre uzaklıktaki bahçelerine gitti. Buradaki bağ evinde 1 gece kalan anne- kız, ertesi sabah bir süre bahçede çalıştı. Daha sonra anne Uyanık, ilçe merkezine döndü. Fatma Uyanık'ın havanın kararmasına rağmen eve dönmemesi üzerine yakınları, aramaya çıktı. Tüm çabalara karşın sonuç alınamayınca aile fertleri, jandarma ile polise giderek, kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma ve AFAD ekipleri, bağ evinin bulunduğu bölgede uzun süre arama yaptı; ancak Fatma Uyanık'ın izine rastlanılmadı. Ekipler, bir süre sonra da çalışmaları sonlandırdı.

Çelişkili açıklamaları ve bazı durumları açıklayamaması nedeniyle o dödem Vahap Varlı'dan şüphelenilmişti

Müge Anlı'daki Fatma Uyanık olayında Vahap Varlı'dan flaş itiraf!

Kardeşinden 11 aydır haber alamadıklarını belirten Ali Uyanık, "Fatma'dan uzun zamandır haber alamıyoruz. Çevlik göleti dahil her yer arandı; ancak bir sonuca varılamadı. Cumhuriyet savcılığı soruşturmasına devam ediyor" demişti.

Müge Anlı, 4 Nisan Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında, Fatma Uyanık olayı için savcılığın düğmeye bastığını ve 4 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Müge Anlı'daki Fatma Uyanık olayında Vahap Varlı'dan flaş itiraf!

Müge Anlı ve ekibinin titiz çalışmaları sonucunda elde ettiği ipuçları doğrultusunda savcılık Fatma Uyanık olayını yeniden masaya yatırdı. Kayıp dosyası cinayet dosyasına çevrildi ve 4 kişi, tam 545 gün sonra gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerden Vahap V. ve babası Mehmet V., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, kardeşi B.V. ve arkadaşı A.Ö. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

2
0
0
0
6
1
5
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡