Müjdat Yetkiner'in Ahmet Çakar'a attığı mesaj ifşa oldu

Fenerbahçe'nin efsane futbolcuları arasında yer alan Müjdat Yetkiner'in, 'Beyaz Futbol' adlı programda yorumcu olan Ahmet Çakar'a attığı mesaj Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başkan olduktan sonra kendisine küfür ettiği gerekçesi ile Yetkiner'in alt yapıdaki görevine son vermişti.

Müjdat Yetkiner'in Ahmet Çakar'a attığı mesaj ifşa oldu

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol adlı programın yorumcularından olan Ahmet Çakar, Aziz Yıldırm ile ilgili bir video yayınladı. Çakar'ın yayınladığı bu videoyu gönderen kişinin Fenerbahçe efsanelerinden Müjdat Yetkiner olduğu anlaşıldıktan sonra Fenerbahçeli taraftarlar Yetkiner'e tepki gösterdi.

"EN BÜYÜK DÜŞMANIMIZDIR"

Fenerbahçeli taraftarlar yaşanan bu olaydan sonra sosyal medya üzerinden Müjdat Yetkiner ve bu tip insanları en büyük Fenerbahçe düşmanı olarak nitelendirdi. Yetkiner'in attığı mesajda Ali Koç'u kötülerken, en çok dikkat çeken kısım ise "İsim verme hoca." dediği bölüm oldu.

640xauto-1.jpg

MÜJDAT YETKİNER İLE ALİ KOÇ ARASINDA NE OLDU?

Ali Koç kendisine küfür ettiği gerekçesi ile Müjdat Yetkiner'in alt yapıdaki görevine son verdi. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Yetkiner, "Saffet, ben, Kemalettin kahve içiyorduk. Kemalettin ve Safet ile futbol okulu seçmelerini izliyorduk. Maçı izledikten sonra Ali Koç beni aradı. 'Bana küfür ediyorsun' dedi. Ali Koç'a küfür ediyormuşum ben. Ben, Ali Koç'a küfür etmedim. Etsem zaten 'ettim' derim. Beni bilirler. Kralından korkmam. Beni kimse tarihten silemez. Bir dedikoduyla Fenerbahçe Kulübü'nden uzaklaştırıldık. Beni kimse Fenerbahçe kulübünden tasfiye edemez. Bizler kenara atılacak adamlar değiliz. Ali Koç'un yanındaki adamlar delikanlıysa, ona 'Müjdat Yetkiner küfür etti' diyenler karşıma çıksın. Comolli'nin sözleşme yaptığı tüm futbolcuların amirliğini ben yaptım. Biz konuşmuyorsak Fenerbahçe'ye ve Ali Koç'a zarar vermemek içindir." dedi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡