Muriç Kosova maç kadrosundan çıkarıldı!

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Kosovalı Milli Takım oyuncusu Vedat Muriç, sakatlığı sebebiyle Çek Cumhuriyeti ve İngiltere maçlarında yer almayacak.

Muriç Kosova maç kadrosundan çıkarıldı!

Muriç bu sefer yok. Fenerbahçeli Vedat Muriç'in, sakatlığı sebebiyle Kosova Milli Takımı'nın Çekya ve İngiltere ile oynayacağı maçların kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.

Federasyondan yapılan açıklamada "Muriç'in üstün çalışma gayreti ve önemli maçlarda takım arkadaşlarını bırakmak istememesine rağmen yapılan sağlık muayenesinden sonra kadrodan çıkarılmıştır. Vedat, Çek Cumhuriyeti ve İngiltere maçlarını kaçıracaktır" denildi.

Büyük talihsizlik

İngiltere ve Çekya maçı öncesi Kosova Milli Takımı doktorlarının tüm çabalarına karşın Muriç'in sakatlığında yol kat edilemedi. 25 yaşındaki forvet, üzücü bir şekilde kadrodan çıkarıldı.

Ancak Muriç için büyük bir fırsat kaçtı. İngiltere'de oynadığı maçta gol ve asistiyle geceye damga vuran golcü oyuncu, bu sefer kendi evinde taraftarı önünde oynama şansını kullanamayacak.

Kariyerinde en büyük hayali Premier Lig'de oynamak olan Muriç, birçok kulüp tarafından takip ediliyor. Zorlu maç öncesi hayalini kurduğu ülkenin ligi tarafından seyredilme şansı kaçan Muriç, EURO 2020 yolunda ülkesini yalnız bırakacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡