Mustafa Kapı kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Boyu kaç?

Galatasaray'ın Şubat ayında yeni sözleşme görüşmelerini reddettiği için kadro dışı bırakmak zorunda kaldığı Mustafa Kapı, bu sezon transfer dönemiyle birlikte Fransız ekibi, Lille ile sözleşme imzalamaya yakın. Peki Mustafa Kapı kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Boyu kaç? Detaylar haberimizde...

Mustafa Kapı kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Boyu kaç?

Galatasaray tarihinin en genç forma giyen futbolcusu olan Mustafa Kapı, Şubat ayında yeni sözleşme görüşmelerini reddettiği için kadro dışı kalmıştı. Şubat ayından itibaren kulüpsüz olan Mustafa, yeni sezonun transfer sürecine girildiği dönemde Fransız ekibi Lille ile anlaşmaya yakın olduğu söylendi. Bunun üzerine tekrar gündeme gülen Mustafa Kapı kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Boyu kaç? sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz. 

Mustafa Kapı kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Boyu kaç?

MUSTAFA KAPI KİMDİR?

Galatasaray tarihinin en genç forma giyen oyuncusu olma başarısı gösteren Mustafa Kapı, 8 Ağustos 2002 tarihinde Denizli'de doğdu. Doğduğu şehrin takımı olan Denizlispor altyapısında futbol hayatına başlayan Mustafa, orta sahada görev yapıyor ve sağ ayağını kullanıyor.

Galatasaray'ın Riekerink yönetiminde altyapısına dahil olduktan sonra 2016 yılında da A takımla idmanlara çıkmaya başladı. Geçen sezon Galatasaray U17 Liginde yer alan Kapı oynadığı maçlarda etkili performans gösteren genç oyuncu 24 maçta 15 Gol atıp 17 asist yaptı. Bir önceki sezonda 22 maçta 18 gol atama başarısı göstermişti.

KAÇ YAŞINDA? NERELİ? BOYU KAÇ?

8 Ağustos 2002 doğumlu olan genç futbolcu 18 yaşına basmak üzere. Denizli doğumlu olan Mustafa'nın, boyu hakkında net bir bilgi olmasa da 1.70 civarlarında olduğu biliniyor. 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡