Mustafa Özlü neden öldü? Mustafa Özlü kaç yaşında?

Koronavirüs salgını nedeniyle Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde psikiyatri uzmanı olarak çalışan Dr. Mustafa Özlü hayatını kaybetti. Genç doktorun ölümü sevenlerini üzdü. Bu kapsamda Mustafa Özlü'nün kaç yaşında olduğu ve neden öldüğü merak konusu oldu. İşte detaylar...

Mustafa Özlü neden öldü? Mustafa Özlü kaç yaşında?

Koronavirüs salgını ülkemizde devam ederken, salgınla mücadelede en ön safta yer alan sağlık çalışanları da salgın nedeniyle ne yazık ki enfekte oluyor. Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde psikiyatri uzmanı olarak çalışan Dr. Mustafa Özlü'den acı haber geldi. Özlü koronavirüse yenilerek yaşamını yitirdi. Bu kapsamda Mustafa Özlü kaç yaşında? Neden öldü? soruları merak konusu oldu.İşte detaylar...

MUSTAFA ÖZLÜ NEDEN ÖLDÜ?

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde psikiyatri uzmanı olarak çalışan Dr. Mustafa Özlü, korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Osmaniye’de bir dönem AK Parti Osmaniye Kadın Kolları Başkan Vekilliği yapan Fatma Özlü’nün oğlu Psikiyatri Uzmanı Dr. Mustafa Özlü (35), korona virüs nedeniyle İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.

MUSTAFA ÖZLÜ KAÇ YAŞINDA?

Koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybeden Dr. Mustafa Özlü 35 yaşındaydı.

SAĞLIK CAMİASI YASA BOĞULDU

Vefatı, sağlık camiasını üzüntüye boğan Dr. Mustafa Özlü'nün, 2017 yılından bu yana Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde psikiyatri uzmanı olarak çalıştığı öğrenildi.

Dr. Mustafa Özlü'nün ölümünün ardından Malatya Tabip Odası tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde Psikiyatri Uzmanı olarak görev yapan uzmanlık eğitimini Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlayan 35 yaşındaki Dr. Mustafa Özlü korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Genç meslektaşımıza Allah’tan rahmet, Ailesine ve tüm Sağlık camiamıza başsağlığı diliyoruz” denildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡