Mustafa Varank ile Ali Babacan arasında Twitter gerilimi

Twitter'ın kapattığı Türk hesaplar, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank arasında gerilime neden oldu.

Mustafa Varank ile Ali Babacan arasında Twitter gerilimi

Twitter'ın manipülasyon yapıldığı gerekçesiyle 7 bin 340 Türk hesabı kapatmasının ardından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan  "Utanç verici bir haber" yorumunu yaptı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ise Babacan'a tepki gösteren bir dil ile, "Asıl utanç verici olan, karar gerekçesinde PKK ve FETÖ'yü koruyup kolladığını ilan eden Twitter'ın yanında durmaktır.'' yanıtını verdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter'ın bugün kapattığı hesaplar için "Utanç verici bir haber" değerlendirmesinde bulunarak gazeteye verdiği röportajı paylaşmıştı.

Mustafa Varank ile Ali Babacan arasında Twetter gerilimi

"YABANCI ŞİRKETLERE BİAT EDEBİLİR"

Babacan'ın bu paylaşımına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan tepki geldi. Babacan'ın paylaşımını utanç verici olarak nitelendiren Varank, "Asıl utanç verici olan, karar gerekçesinde PKK ve FETÖ'yü koruyup kolladığını ilan eden Twitter'ın yanında durmaktır. Bu arkadaş istiyor ki; Türkiye, ABD'li şirketlerin, Batıdaki üniversitelerin sipariş raporlarıyla yönetilsin. Meraklısı gidip yabancı şirketlere biat edebilir." ifadesini kullandı.

Mustafa Varank ile Ali Babacan arasında Twetter gerilimi

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡