Nadire Kadirova kimdir? Nadira Kadirova'ya ne oldu? Kaç yaşında? Instagram adresi

Twitter'de gündem olan Nadire Kadirova kimdir? Özbek vatandaşı Nadira Kadirova, bakıcı olarak çalıştığı Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İstanbul milletvekili Şirin Ünal'ın Ankara'daki evinde, 23 Eylül akşamı yaşamını yitirmişti. Peki Nadire Kadirova kimdir? Nadira Kadirova'ya ne oldu? Nadire Kadirova olayı nedir?

Nadire Kadirova kimdir? Nadira Kadirova'ya ne oldu? Kaç yaşında? Instagram adresi

Nadire Kadirova kimdir? Nadira Kadirova'ya ne oldu? Kaç yaşında? Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İstanbul milletvekili Şirin Ünal'ın Ankara'daki evinde, 23 Eylül akşamı ölü olarak bulunan Nadire Kadirova sosyal medyada yeniden gündem oldu.

ekw0v16xgaejmwj-001.jpg

NADİRE KADİROVA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Kadirova, 23 yaşında Özbek vatandaşı genç bir kadındı. Dört yıl önce Türkiye'ye yerleşmişti. Yaklaşık bir yıldır AKP milletvekili Şirin Ünal'ın Çankaya'daki evinde bakıcı olarak çalışıyordu. Ünal'ın eşi hastaydı ve Kadirova onunla ilgileniyordu.

Yakınlarının verdiği bilgiye göre Kadirova, Türkiye'de üniversite okuyabilmek için para biriktiriyordu ve yakın gelecekte üniversite sınavına hazırlanmak için kursa başlayacaktı. Hayatının ilerideki dönemlerinde Türkiye'de kalmak ve evlenmek istiyordu.

ekw3z0nxyaq2rqj-001.jpg

NADİRE KADİROVA OLAYI NEDİR?

Özbek vatandaşı Nadira Kadirova, bakıcı olarak çalıştığı Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İstanbul milletvekili Şirin Ünal'ın Ankara'daki evinde, 23 Eylül akşamı yaşamını yitirdi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, olayın 'silahla gerçekleştirilmiş bir intihar' olduğunu açıkladı.

Kadirova'nın yakın bir arkadaşı, olaydan önce genç kadının kendisine, milletvekili Ünal'ın tacizine uğradığını ve kendini öldürmeyi düşündüğünü söylediğini belirtti.

Ölüm ardından yürütülen soruşturma kapsamında yaşanan bazı gelişmeler kamuoyunun bir bölümü tarafından "şüphe uyandırıcı" bulundu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2 Ekim günü yayımladığı açıklamada soruşturma süreciyle ilgili detaylar paylaştı ve "soruşturmanın titizlikle" sürdürüldüğünü belirtti.

0
0
0
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡